Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ето това е любов! Ураз е щастливец  с любовта на своето момиченце...
Няма по-чиста и искрена любов, от детската ЛЮБОВ     

# 106
Ми какво да кажа, момичета Thinking Май не можем да очакваме чудеса от сценаристките.
Той и самия озет е супер аматьорски написан. Никаква интрига, нищо. Преразказват фрага, който и без това си бяхме изяснили. Сега и двамата ще правят Гедиз на глупак. Този умен и съобразителен мъж... Нямам думи!

# 107
Умен и съобразителен , но понякога човек е заблуден по отношение на близките си и не вижда очевадни неща ...

# 108
Е, та г-н Челеби недолюбва Санджар още от първия ден, от който е разбрал, че са заедно с Наре. Като го знаем що за човек е...трябва ли Санджо да му е направил нещо...та да иска да се отърве от него?!

Еве, не се приема лесно, че сестра ти е влюбена/и загубена/ в един мерзавец. Отгоре на това и къртица. Та разбирам защо Санджар и Наре крият от Гедиз и искат сами да разрешат проблема.

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 12:16 от savovas

# 109
  • На луната
Привет, привет, и честит празник  Wine Glass / Heart
Eванджелин, благодаря за резюмето Flowers Bouquet Да ти е живо и здраво съкровището. Balloon

Резюмето на следващата серия е доста постничко, преразказ на трейлъра, както казахте. Може пък да е за добро, и да видим интересната част в самата серия. Иначе, ако знаем най-същественото, почти трите часа, ще ни се сторят скучни. Дано Наре отвори очите на Мюге. Толкова години е живяла в лъжи, време е да се събуди.
Екс посланика и той голям интригант се извъди. Спряха му кранчето и реши да ги разкара. Ядосан е на Акън, че заради него го уволниха, а Санджар му е удобен за оръжие. Явно му е станало ясно, че няма да му ходи по свирката.
Що се отнася до това, че Наре и Санджар действат тайно по въпроса "Мюге", според мен е за да предпазят Гедиз.

Това видео от телефона на г-н Гювен има кадри от охранителните камери, на които Акън напада Наре, а Наре намушква Акън.
И ние подозирахме, че това ще гледат. По-интересно ми е да разбера, какво ще направи Санджар по въпроса. Thinking Проглеждането ще е доста болезнено. И ако Наре не беше разкарала Акън от района, вероятно плана на баща й, щеше да се осъществи. Щеше да е приятно да видим Акън в полет от скалата, но пък затвори не ми се гледат. Да видим какви са ги измислили сценаристките.

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 12:59 от Alaska 80

# 110
Не мисля, че Санджар ще види това видео. Сигурно Наре ще го изтрие, само Мюге и Гедиз ще видят. Вероятно гледат телефона на посланика, който остана при Гедиз.

# 111
Момичета честит празник и честит рожден ден на вашето съкровище Еви.
От целият сериал най интересното ще е изражението на Мюге като види видеото и разбере що за човек е Акън.... Поне ще спрем да гледаме "психоложката", която не разбира що за човек е нейният възлюбен.... 👏👏

# 112
Честити празници и от мен! Здраве и щастие и за съкровището на Ева! Simple Smile Flowers Hibiscus
А за психолозите, ами никой не е гарантиран от заблуди, особено в личните отношения.  Хеле при такъв изпечен и безскрупулен манипулатор, като Акън.

# 113
  • На луната
Не мисля, че Санджар ще види това видео. Сигурно Наре ще го изтрие, само Мюге и Гедиз ще видят. Вероятно гледат телефона на посланика, който остана при Гедиз.
Това не ми беше хрумвало. Има логика. Май е рано още за челен удар на Санджар в Акън. Simple Smile

Приятна вечер на всички Wine Glass

# 114
Здравейте!

Честит двоен празник!  Wine GlassWine GlassWine Glass Revolving Hearts Two Hearts Cupid
Еванджелин да ти е много здрава и щастлива София и да носи мъдростта на името си.! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

И професионалистите грешат, особено, когато те са действащо лице в някоя връзка.
Опитвам се да разбера Мюге. Както казва Катя, при такъв манипулатор всеки може да се заблуди.
Мюге живее в онази консервативна среда, възпитана е така, както виждаме и при другите момичета в сериала - тоест къщовници, оставящи на мъжете да се грижат дори за личните им финанси и имат примера от къщи.
Тя има насреща си такъв прекрасен брат и съвсем нормално е да приема мъжете от обкръжението си за добри.
Освен това е възпитана във вярност, в отстъпване на мъжа, в послушание пред него. И като дойде и влюбването
с приказките от мъжката страна, че тя е прекрасна, добра, разбираща, съпричастна и т.н. и главата й е само с мисли за него. Абсолютно добра почва за изрода Акън. Само че,  толкова дълъг период на скрити отношения сигурно й е носил голяма болка от очакванията, с което после е свикнала и примирила , за да дочака благоволението му да си пристигне за някой и друг ден, с мисъл за евентуално предложение от негова страна. И така са се изнизали 8-9 години. Доста време му е подарила от младостта си Мюге, но до болка я разбирам и  й съчувствам. Нейната драма ще бъде доста сериозна.

Пожелавам да ви е опияняваща вечерта! Two Hearts Kiss

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 20:17 от Dimana-nova1

# 115
Девочки, май Кадир официално е Арнав вече хихихи
Сценаристката Еда Тезджан му пожела - Hoşgeldin Yağız Ali Bey
Преди години, когато е започнала да пише Луна и Слънце, в мечтите си виждала Кадир в тази роля. Може би са чакали него, за да стане реалност Луна и Слънце. Добре дошъл, Яъз Али бей! Тогава историята да започне.

Честито на нашето момче! Дано има успех! И от продуцента на Ес филм е потвърдено.

# 116

Що се отнася до това, че Наре и Санджар действат тайно по въпроса "Мюге", според мен е за да предпазят Гедиз.

Те действат тайно и един от друг

Санджо, според мен, действа тайно не толкова за да го предпази/ все пак те са мъже/, а за да открие доказателства. Очевидно Гедиз не му повярва само на думите... Наре е тази, която действа тайно, за да го предпази. Както не каза на Санджар, за да не стане убиец....така сега не казва на Гедиз, за да не стане и той убиец. Защото ако беше срещнал Акън,  едва ли щеше да го убие, заради Наре.  И не защото не го иска, а защото на Санджар се пада по право. Щеше само да го отупа здравата. Но сега за сестра му съм сигурна като Наре, че ще хукне с пистолет към мерзавеца.

# 117
А, Васе, пардон Grinning В този сериал няма пищаци! Най-агресивна е Наре, като Сандокан с двата ножа Joy
Един в Монтенегро и един в дом Ъшъклъ, все на Акън му излиза късмета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
В Елван ми е надеждата да извади базуката от дома Ефе. Или сабята на дядото, дето Санджар размахваше преди няколко серии...

# 119
  • Плевен / София
А, Васе, пардон Grinning В този сериал няма пищаци! Най-агресивна е Наре, като Сандокан с двата ножа Joy
Един в Монтенегро и един в дом Ъшъклъ, все на Акън му излиза късмета Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy

Общи условия

Активация на акаунт