Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Рени Kissing Heart И аз така мисля за Мюге. Ще продължи да си заравя главата като щраус и ще помага на Акън.
Как ще забрави обаче видяното видео? Ще го изтрие от паметта си?

"Защо да не го правя? Да не го правя, защото ще изляза прав, или да не го правя, защото ти ще излезеш права?"

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1231158252278337537

Какво ще се промени, ако Санджар сега повярва на това, в което не е повярвал някога?

Рени, галиба Акън и Гювен се виждат на видеото Grinning

# 271
  • Яко в Матрицата...
Рени, галиба Акън и Гювен се виждат на видеото Grinning

Видеото трябва да е такова, че да разплаче и Мюге. Честно казано, фантазията ми не стига, че да измисля нещо. Ще чакам да видя докъде се простира фантазията на сценаристките.

# 272
Наре Heart

"Не искам мъж, а живот" Broken Heart

# 273
  • Варна
Привет на тайфата!
За Кадир да пиша аз : )

Сега с оправения перчем е много готин. Хич не ми харесва с облизаната коса. Е така е таман и за косата , и за брадата. Придава му по-интелигентен вид.

Тая роля на Енгин взе да ме дразни. Може ли да е толкова тъп и ограничен тоя Санджар?  За какво ни е такъв? Rolling Eyes

# 274
Боби, чакай бе, сега го правят много прозорлив. Изведнъж му просветна.
Ама аз не виждам файда от тази работа.

За Кадир си го мисля от няколко дена това бе. Много готин патрона напоследък Heart Eyes

# 275
  • Варна
Еве Hands Plus1 да чакаме значи Санджо да се ремонтира JoyJoyJoy

И да - Кадир си върна хубавата визия, дано повече не се прави на хипи или затворник Joy
Още 3 серии им остават и финализира Вуслат.
Да видим коя ще му стане партньорка в новия проект.

# 276
  • между морето и небето
Еве Hands Plus1 да чакаме значи Санджо да се ремонтира JoyJoyJoy

Ох, колкото и да се ремонтира, на мен вече ми остави непреодолими впечатления. Прозорлив станал, справедлив бил, а продължава да държи тон на Наре, че иска да работи и да бъде самостоятелна, а той се разхожда с халката на пръста и продължава да си къта у дома малкото змийче. Защо не я пусне да си пълзи на свобода?! Веднъж се опита да я заплаши, че евентуално може да се разведа с нея, и до там 😡.

# 277
Момичета, снощи си пуснах 1 серия на Фатиха Joy И аз като Аляска пропуснах Шинаситу и дудука, но си гледах с кеф патроните и Фахрието, естествено. Та, тя имаше една култова реплика в този епизод:
"Нериман, разбрах какво му липсва на Шинаси. Няма харизма" Joy

В този ред на мисли се досетих, какво не ми е достатъчно в Дъщерята. Усмивката на Неслихан много ми липсва Heart

# 278
  • На луната
Добро утро Coffee
Еванджелин, не само усмивката на Неслихан ми липсва на мен Simple Smile Липсва ми и тази на Енгин. Цялото му лице се преобразява, щом се смекчи погледа му или се усмихне. Тук е като буреносен облак. Не съм го виждала в по-мрачна роля. Просто е неизбежно слънчевият Гедиз да не изпъкне до него. Затова и не съм учудена, че толкова бързо спечели симпатии.
Гледам вчера сте подпукали Санджар, а аз като един служебен защитник ще опитам да го защитя. Simple Smile
Според мен той няма нужда от никакъв ремонт. Такъв си е бил като млад, такъв го е обикнала Наре. Мнителността не е най-големият порок на света. Още повече, че тази мнителност е добре подхранена и подплатена с комплекси.
Толкова ли е странно, някой като него, бедно селско момче, което не може да предложи нищо, да се чуди защо някоя като Наре би се влюбила в него. Та тя беше, като някоя междугалактическа принцеса кацнала в простичко устроеният му свят.
 Добре, ядоса се, когато разбра, че не е девствена, ама после се осъзна и хукна да я търси. И то веднага. Кой не е вършил глупости в яда си? От там насетне видяхме какво стана. Лъжи, лъжи и пак лъжи, та до момента. Всеки крие тайни. Как това да му помогне да стане по-доверчив?
На фона на неговата мнителност, избухливост, ревност и агресивност, не съм сляпа за добротата му, за честността и справедливостта. Харесва ми, как въпреки бързото забогатяване, не се е възгордял, не парадира колко е велик и умен. Харесва ми също комбинативната му мисъл, всеотдайната му любов към Мелек. Той е добър брат, и верен приятел. Подложи се дори за боксова круша, за да смекчи болката на Гедиз. Грижовен е, и всява респект.
Що се отнася до Менекше, не мисля че му е останало време да решава, какво да я прави. Не че има голям избор, де. Ако не беше осъществил пбн, щеше да е по-лесно, но сега не е. Той реално я узакони. По тази линия, очаквам Локи да удари едно рамо Simple Smile
За отношението му към Наре, изписахме много. И двамата допуснаха много грешки, но неговите сякаш бяха по-натрапчиво предадени. С появата си тя направо го качи на черешата. Ей така, след девет години, насред сватбата му, че и с дете. Simple Smile Сякаш му натисна едно копче и го превключи в режим: Дивак Simple Smile
И докато ние виждахме една изтормозена и отчаяна жена, която си мисли, че е станала убийца, и е тръгнала да приключва с живота си, той виждаше една разглезена богаташка, която иска да се забавлява някъде с поредния си любовник, и детето й е в тежест. Като добавим и шока от това да я види след толкова време... та това е като удар с чук. Буквално го разтърси из основи, и всички заровени чувства изскочиха. Любов, гняв, омраза, обида... Е, не се учудвам, че се държа като дивак.
Затова и аз не се дразня от героя Санджар. Опитвам се да го разбера, да му дам шанс да обясни поведението си логично. И ако намеря логика, ок. Така е и с останалите герои, не само с него.
Това че сега търси истината не ме учудва. Повечето не бихме си стояли със скръстени ръце, ако знаем, че ни лъжат. В човешката природа е заложено да ровим и търси истината, та дори и с цената на самоунищожението.
Може на нас да не ни харесват някои черти от характера му, и това е съвсем нормално Simple Smile но по-важно е, как го гледа Наре, на какво е готова за него. По-важно е, как я гледа той, и че е готов да срине света заради нея.
Няма нищо по-предизвикателно от невъзможната любов. Е, нямам търпение да видя дали тази ще си остане такава Simple Smile
П.п с поста си нямам за цел да споря с никой, просто изразявам различна гледна точка Simple Smile
Спокойна и слънчева неделя.

# 279
  • Яко в Матрицата...
Здравейте!

Аляска, и моят пост няма за цел спор, само мои си разсъждения върху твоя анализ.

Санджар може да бъде извинен и да се намери оправдание за неговите действия до момента, в който видя Наре (във втора серия, повтарям втора) на скалите. Не знам след този момент точно в кои действия на Наре видя капризната богаташка Наре, тръгнала да се забавлява с поредния си любовник. И вече сме в девета серия, двета, в която серия той за поред път й каза, че ако направи еди-какво-си, той ще я накара да съжалява, че се е родила. Наре може и да не постъпи обмислено, може в бързината и в желанието си да спаси Мюге от Акън да допусна грешка, но никога не го е заплашвала, че ще му скъси живота. Въпреки болката, която той волно или неволно й е причинил, тя не си е позволила да му говори по този начин. Той колко пъти го направи? Да изброявам ли? Мисля, че няма нужда. Само аз ли виждам насилието в думите на Санджар? Без да я докосва, той вербално я насилва от самото начало на сериала... Може да говори, че за нея ще изгори света, ама защо тогава я заплашва при всеки удобен случай? С думи или действия, насилието си е насилие.

# 280
Ами ... тя и Наре в състояние на емоционален градус вика: "Ако ми повярваш сега, Санджар Ефе,  ще те убия!" или заедно с другите неразбиращи я го праща в ада, ама ние си виждаме, че е добричка и всеотдайна. Пък и кой от нас говори само рационално?! Хеле, по тия географски ширини...

# 281
  • Яко в Матрицата...
Ау, пардон, вярно, че щеше да го убива Joy
Това словесно насилие го отдавам на безсилието на сценаристките. По-нелогично нещо от казаното тогава от Наре не бях чувала.

# 282
  • На луната
Пък и кой от нас говори само рационално?! Хеле, по тия географски ширини...
Именно Simple Smile
Може би щях да възприема думите му като насилие, ако на нея й пукаше Simple Smile Но не съм я видяла да се впечатли особено. Прави си каквото си знае, а той просто си лае Simple Smile

# 283
  • Яко в Матрицата...
Значи, Аляска, пак гледаме различни сериали, защото, според мен, на Наре й пука какво й говори Санджар. Което не означава, че трябва да му се подчинява безпрекословно.

# 284
  • На луната
Значи, Аляска, пак гледаме различни сериали, защото, според мен, на Наре й пука какво й говори Санджар. Което не означава, че трябва да му се подчинява безпрекословно.
Неее, Рени, сигурна съм, че гледаме един сериал Simple Smile Simple Smile
Сори. Грешен подбор на думи. Вероятно й пука, просто не му обръща особено внимание.
Както вече казах, поста ми е просто различна гледна точка. А и монетата обикновено има две страни. Simple Smile
Освен това покрай магариите на Санджар сякаш главния злодей остана в сянка Simple Smile
И докато Гедиз и Санджар се надцакват с картите, той май ще измъкне някой важен коз от ръкава си и ще им обърка всичките планове.

Общи условия

Активация на акаунт