Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, дами Hug

Аляска, тази превръзка той сам си я сложи на очите. Избра да вярва на всички други, само не и на Наре.
Разбира се, че тя не иска да го изгуби. Нали затова сега се опитва да го държи далеч от истината, която преди години не е приел. Тя не иска от него никакви жертви. Каза му, че трябва да остане цял и целокупен заради дъщеря си. Санджар сам си сложи присъдата. Затова и бяха онези думи на Наре, ни в клин, ни в ръкав, че ще го убие, ако отсега нататък ще й повярва. За да стигнем и до думите на Санджар, че ако и повярва, той сам няма да се остави да живее. /Рени Kissing Heart тук наистина творческа немощ имаше Joy/.
Честно казано, Санджар може да промени решението си само при едно положение. Ако Наре умре преди него и той е принуден да не си посяга, за да остане до дъщеря си. Иначе, според кодекса на Ефетата, трябва да стигне докрай Wink

# 301
  • На луната
Нямам никаква представа, какъв е кодекса на Ефетата Simple Smile Simple Smile обаче за него ще e много по-лесно да отиде и да скочи от скалата, отколкото да живее с истината. Не искам да се хвърля от никаква скала Simple Smile
Просто смятам, че така няма да изкупи нищо.
Ок, разбирам че се зарече твърдо на няколко пъти, но ако скочи, поне да оцелее, като Наре.
Тогава вече може и да се получи истинска легенда.

# 302
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! И хубава седмица ви желая! Grinning

И аз не искам Санджар да се хвърля от скалата, твърде лесно е наистина. Искам са видя сценаристите как ще изкупят вината му, без да се стига до смъртна опасност. Но според мен това ще направят.

# 303
  • София
Кака Мюге, много хубава на тази снимка     
Чакаме с нетърпение тази вечер, какво са ни приготвили сценаристките   

# 304
...Не мисля че смъртта му би изкупила каквото и да е...

Ок, разбирам че се зарече твърдо на няколко пъти, но ако скочи, поне да оцелее, като Наре.
Тогава вече може и да се получи истинска легенда.
Аляска, кой говори за смъртта му...писах - да скочи и да оцелее...

Не знам какво опонираш в случая...и мисля, че сценаристите няма да се отметнат от думите на Санджар, казани многократно.

# 305
  • На луната
Не знам какво опонираш в случая...и мисля, че сценаристите няма да се отметнат от думите на Санджар, казани многократно.

Никой не опонирам Simple Smile Споделям мнението ти за скачането.
Просто ще е малко странно повторно оцеляване от тези скали, но да видим, какво ще ни сервират.

п.п. Ако съм те издразнила, сори Flowers Rose , но когато писах поста си, единственият, когото цитирах е Дана.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 11:53 от Alaska 80

# 306
Малко патрони Heart Eyes

Малко спомени Heart Eyes

Кралицата Heart EyesGrinning

Колажчета от Туитър Heart Eyes

# 307

Никой не опонирам Simple Smile Споделям мнението ти за скачането.
Просто ще е малко странно повторно оцеляване от тези скали, но да видим, какво ще ни сервират.

п.п. Ако съм те издразнила, сори Flowers Rose , но когато писах поста си, единственият, когото цитирах е Дана.
Не, в никакъв случай не си ме издразнила Heart просто се зачудих откъде дойде, че трябва да изкупва чрез смъртта си.

# 308
  • На луната
Не, в никакъв случай не си ме издразнила Heart просто се зачудих откъде дойде, че трябва да изкупва чрез смъртта си.
От това, че не е спрял да повтаря, като папагал, че ако се убеди, че думите на Наре са истина, ще приключи със себе си. Доста пъти го каза. Е, първо ще приключва с Акън, де Simple Smile
И като прочетох, че евентуално ще скача, в което има логика, някак ми дойде отвътре да се възпротивя Simple Smile
Но на сценаристките, разбира се. Simple Smile

# 309
...И като прочетох, че евентуално ще скача, в което има логика, някак ми дойде отвътре да се възпротивя
Но на сценаристките, разбира се. Simple Smile
Ок. разбрах

Ами не знам, но аз не виждам по какъв друг начин Санджар при такава вина сам ще си прости, за да поиска прошка и от Наре...и да са заедно. Да, Наре сама реши да лети...но Санджар с неверието си я докара дотам. Нито мерзавецът Акън успя да я прекърши, нито неверието на баща й и полицията. Направи го Санджар.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 12:46 от savovas

# 310
Гедиз е готов да раздаде картите довечера Grinning

Васе, и аз това казвам значи Head Band Всички други да му простят, Санджар няма да си прости Hands Facepunch

# 311
Скрит текст:
Гедиз е готов да раздаде картите довечера Grinning

Васе, и аз това казвам значи Head Band Всички други да му простят, Санджар няма да си прости Hands Facepunch
Еве, да

# 312
  • София
Аз пък си мисля дали няма да изкочи нещо от този храст   

# 313
Сладури Heart Eyes

Неслихан ни кани за довечера Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 15:35 от Еванджелин

# 314
  • София
Да не забравяме нашият красив патрон    
Колко елегантен изглежда в този прекрасен костюм. В едно интервю Кадир спомена, че е свалил килограмите си от 85кг. на 70кг. Така изглежда много добре, по-млад и невероятно стилен. А рекламата на Hatemoğlu за този елегантен мъжки костюм гласи:
Цитат
Нашите нови костюми с модерни текстури, които ще се адаптират към вашия натоварен график в офиса и активен социален живот, са в нашите магазини

Общи условия

Активация на акаунт