Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Яко в Матрицата...
Линде Hug, дано това е обяснението Hands V

Еве Hug, на мен също тази врътка не ми хареса, но е логично Акън да търси други вратички, за да си набавя информация отвътре.

# 526
  • близо до брега на морето
Привет на всички, които пишат в темата. В тази тема съм от самото начало ( от създаването и). Всеки си пише мнението,без значение дали ще се хареса. Никога не съм се притеснявала и аз да споделя моето. Имам си любим актьор ( актриса) и гледам даден филм заради тях. В случая не провокира мнение,което видиш ли ми дава тон за песен- какво да правя и как да разсъждавам!? Това коѝ са главните герои го знаем,но не пречи да симпатизираме и на другите,нали!? На вас ви харесва Енгин- ми гледайте го.Нали е на екрана и участва в дизито. Все ми е на акъла,че феновете на Неслихан са виновни за тоя сценарий. Как все успявате да вините неговите партньори за рейтинга,и евентуално за провал на сериал? Последно гледах като играеше с Фахрие (макар да не харесвам и двамата),ми бяха си трагедия. И затова не останаха на екрана. Тия рейтинги зависят от турския зрител,не от нас! Има спад във всички,които се излъчват в момента. Нормално е, според мен- обстановката в страната и чужбина е достатъчно объркана и хората сигурно следят новини,които са актуални и стресиращи. Може да симпатизираме на даден актьор (личност),но не сме род- та не смятам да се вманиачвам и да си тровя нервната система. Животът е достатъчно объркан и сложен (в момента), затова ви предлагам да се усмихваме повече и да бъдем една идея по-добри! Улях се! Хубав празничен ден!

# 527
Замислила съм се, Акън де коя го хване, взе да го наръгва. Ще останем без отрицателен герой... Smile

# 528
Мими, мина...нямам намерение да чета в нашата тема глупости и обиди за феновете на Неслихан/спрях да чета и в Енгиновата/...та затова действах по най-разумния начин. И да си имат едно наум невъзпитаните крещящи люде, които решават да го правят и влизат направо с вратата.

# 529
  • На луната
Привет, и честит празник на всички!
Не успях да гледам снощи серията, защото попътувах няколко дни и малко се пооткъснах.
Но видях трейлъра, и реших, че са финализирали сериала Simple Smile Simple Smile
Санджар на скалата, Акън май промушен... една крачка напред от Санджо, и едно завъртане на ножа от Мюге, ще решат кардинално проблема и с фенските войни, и с излишното разводняване, но едва ли.
На този етап рейтинга е достатъчно добър, та да си смучат още от пръстите сценаристките.
От коментарите ви разбрах, че Санджар още не е разбрал истината, интересно тогава, какво го е отвело на скалите. Съмнението вероятно?
Иначе доста теми съм изчела през годините за един или друг сериал, и винаги се стига до момента в който актьорите го отнасят, заради сценаристите, и раздразнението от героя се пренася съответно пак там. Съвсем нормално е, и феновете, четейки недоволство и плюнки за любимия си актьор, да си го изкарат на партньора му. 95% от гледащите са пристрастни. Simple Smile Лично аз, харесвам двамата еднакво.
Но живеем в свободна страна, всеки има право на мнение, не сме клонинги все пак. Кой колко ще се дразни и ядосва, пак зависи от него. Аз затова и реших да пиша тук Simple Smile видя ми се малко по-безопасно Simple Smile
Дано имате хубав и щастлив ден!

# 530
Еве, знам... но това не е решение...
Аляска, всеки има право на мнение, когато е направено с добър тон и уважение. Когато не е...и особено, когато  крещи, за да си го наложи...мястото му не е във форума.

# 531
  • На луната
Това с крещенето съм го пропуснала Simple Smile
Шарен свят, както казват. Иначе и в живота има доста с пропуск на първите седем Simple Smile
Значи, доколкото схванах от коментарите ви, Санджар отиде до Швейцари да си попълни липсите в знанията по английска драматургия, и Акън да му сервира още една лъжа.

# 532
Скрит текст:
Това с крещенето съм го пропуснала Simple Smile
Шарен свят, както казват. Иначе и в живота има доста с пропуск на първите седем Simple Smile
Значи, доколкото схванах от коментарите ви, Санджар отиде до Швейцари да си попълни липсите в знанията по английска драматургия, и Акън да му сервира още една лъжа.
JoyJoyJoyJoy

Точно така се получи, сега ляга и става с Отело, носи си го в джоба Joy

# 533
  • Яко в Матрицата...
На мен ми стана жал за Мелек, може би за първи път. Всички разбират какво й се иска - дом, мама и тати заедно в този дом. Но сега е невъзможно. Твърде много неизказани неща има. Наре ще прости на Санджар и не заради дъщеря им, а защото ще го иска. Колкото повече пише и говори, че няма да прости, толкова повече зрителите се убеждават, че иска да го направи, но Санджар все още не й е дал повод за това.

# 534
  • между морето и небето
Да допълня: И да се увери как действа швейцарската полиция.

# 535
Евро Joy виси джанъм,Ма си писах и аз де, какво и как! Не си объркала темата- аз не пиша в чужди и не се осмелявам да давам тон! Серията не съм я гледала,ще чакам превода.

# 536
  • Яко в Матрицата...
Я да си признаем тук, колко от нас са чели "Отело"? Joy Аз не съм. Знам за какво става въпрос, гледала съм няколко постановки, но никога не съм чела пиесата. Имах една книжка, в която бяха разказани като приказки пиесите на Шекспир и това ми беше достатъчно Grinning

# 537
Габи JoyJoyJoy Ми прав е Каврук, само от швейцарския каракол не го бяха изкарвали Joy

Рени, на мен и за Санджар ми стана жал снощи. Много страда и още много ще страда от главата си. Ох, тази Изабел, колко хубаво му поотвори очите!
И за Гедиз ми е жал, такъв превъзходен мъж! Не му остава време да помисли за собствената си болка, за да успокои болката на Наре Broken Heart
За Наре и без това постоянно ме боли душата. Как това крехко телце е преживяло всичко това? Физически, психически... Скоро не бях ревала толкова на серия.
Ясно е, че ще му прости все някога на Санджар, ама... Очите й бяха празни в Швейцария.
Ах, Неслихан! Ах, Наре! Broken Heart

Накрая да кажа, че който няма дупе да се изкаже директно, се крие зад мухлясали фалшиви профили и ръси простотии, според както му идва отвътре. Жалка работа!

# 538
Рени, аз не съм ги чела. Като ученичка не бях фен на тая литература. Харесвах българската,даже предпочитах старогръцката. И в момента не бих го прочела, какво да правя като съм забита и не разбирам от тоя вид литература?

# 539
Здравейте дружки Hug
Честит празник , да живее България и дай Бог по- добри дни за хората и Heart Flowers Four Leaf Clover
Знам ,че в Турция е напрегнато , но ще става все по- зле докато този безумец е на власт  Не стига че праща млади момчета да умират на чужда територия за нищо ,за да отвлече вниманието от вината си направи този цирк на границите си - пак си играе със съдбата на невинни ( с малки изключения предполагам ) хора .
Но мисля ,че рейтингът падна заради СЦ , много разтягат вече тази тайна с живота на Наре през последните 9 години .Зрителите са преситени с такива дълги локуми и предпочитат динамика .Ако не беше този талантлив каст , да да доста назад в листата . Дано се усетят на време и ако трябва да поправят първоначалния си замисъл да протакат .Мисля  че Санджар ще разбере истината да един два епизода  , не вярвам да протакат до юни .Дано !

Общи условия

Активация на акаунт