Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не можах да гледам тази вечер онлайн, но успях да видя трейлъра към 12-ти епизод.
Мюге ще си отмъсти за Акън.
А Санджар стигна до скалата. Но дали само да види от къде се е хвърлила Наре и как така се е спасила. Все още не му се вярва, че може да остане жива след такъв скок.   

# 511
# 512
  • между морето и небето

Акън пък как разбра, че точно Зехра ще се появи с колата, че ще слезе от нея, та да закуцука толкова.
Елван си е сладур - вярна на себе си.
У Санджар - леки проблясъци

Акън с часове дебнеше край пътя към конака. Проследи ги всички - кой влезе, кой излезе, и му се отдаде случай да се възползва.

Ще почакам превода, за да навържа това, което досега разбрах от серията, но ... Санджар ме разочарова още в началото (не че досега съм била очарована от него). С какво право се промъква тайно в дома на Наре (та дори и тайно да плаща част от наема) и навлиза в личното 'и пространство?! Да и вземе сим картата 😡.
Друго, когато закъса, звъни на Гедиз. Но предполагам, че щвейцарската полиция го екстрадира преди да получи помощта😀.  
Дуду много селски манталитет вади. Яхя много почна да рецитира, прекалено се вживя в ситуацията.
Елван дано да стъпи на краката си бързо и да забрави за рецитатора. Локи ще създава проблеми, от които ми се струва, че Мелекше ще се опита да се възползва.
Гедиз, Гедиз, винаги на място. Мюге изглежда се осъзна.
Наре се опитва да се държи и да отстоява да бъде самостоятелна.
Може би с точен превод ще видя нещата по друг начин.

# 513
# 514
Един музикален поздрав за всички вас, изпратен ми от скъп приятел.
Пожелавам ви добро и щастливо ново начало!

Точно тази песен търсех на 1 март. Когато бяхме ученички с моята най добра приятелка трябваше да пеем тази песен на училищният концерт.
На 1 март тя имаше рожден ден и исках да я поздравя с тази песен но така и нея намерих а знаех, че името на песента беше свързано с пролетта.... Като мелодия бегло си спомням песента и едно бях запомнила.... "МОМЧЕ" пееше се за момче....
Сега само когато видях заглавието на песента и веднага се сетих коя е....
Благодаря ви много.... 💕❤️

# 515
  • между морето и небето
Привет🤗,

Честит Национален празник 🇧🇬🇧🇬🇧🇬!

# 516
Привет, момичета

# 517
  • близо до брега на морето
    Честит празник!
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬

# 518
Чесстит празник момичета!
Снощи малко гледах, но този момент ми се запечати. Беше много трогателен!
Сега знаем, защо Наре пише всичко в дневник Pensive

# 519
Честит празник, момичета!

Джули, много е хубава серията, много трогателна!
Ах, Неслихан! Ах, Наре! Broken Heart

# 520
  • Яко в Матрицата...
Честит празник, момичета!

Джули, много е хубава серията, много трогателна!
Ах, Неслихан! Ах, Наре! Broken Heart

Но рейтът пада... Трябва да спрат вече с тия тайни и нещо друго да завъртят, много взеха да разтягат и рейтът пада ...

Честит празник!

# 521
Рени, към края на сезона, според мен. Дотогава ще разтягат.
Но Санджар ще научава по малко. Пък и почнаха да завъртат друго, ама Зехра... Хич не ми харесва, че тя ще е следващата жертва.

# 522
  • Варна
Този голям психопат ще излезе - Акън. Как си сменил прическата гадината.

# 523
  • София
Момичета не се притеснявайте за рейтинга. В момента в Турция ситуацията никак не е спокойна. Имам познати в Истанбул. Българско момиче на моя позната е омъжена там. Онзи ден след като бяха убити 33 войничета в сраженията със Сирия, социалните медии направо завряха. Фейсбук, Инстаграм, Туитър, навсякъде се пишеше и хората скърбяха. Огромно несъгласие имаше от хората за политиката на Ердоган, гневни постове заливаха мрежата. Това принуди Ердоган да спре за половин ден всички социални мрежи, за да прекъсне връзките и коментарите. Дори и телефоните не работеха. Едвам се свързах по вайбър. Та мисълта ми е, че в момента не им е много до сериали.  
Аз чакам превода и когато го изгледам ще си кажа моето мнение.

Като гледам рейтинга и конкуренцията не е покачила резултатите си.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 11:45 от БлагаВест

# 524
  • Варна

Честит празник !  Да ви е прекрасен деня!

Общи условия

Активация на акаунт