Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте дружки на 29.02 Hug
Дано тази дата ни донесе късмет на всички Flowers Four Leaf Clover
Каврук може да не знае кой и как е спасил Наре .И аз мисля ,че може и Акън да го е направил .Каквато е хрътка , нищо не му е попречило да тръгне след нея .
Аз също се надявам Каврук да ни изненада с много неща .Той и Елван са ми любимци след Наре , Садъчите и Мелек .
Надявам се СЦ да "разведат " Елван с онзи грозен и глупав Яхя , и да и намерят добър и мил партньор като нея .
Приятна събота Flowers Bouquet
И аз, и аз.

# 496
Хаштага на серията - #Kalbimdesin - Ти си в сърцето ми Heart

И днешните промо снимки

Ще намери ли Санджар истините, които преследва?

Санджар няма да научи истината...

Изиграла си игра с мен!

Човек се бори в името на това, в което вярва...

И традиционната снимка на Ураз преди серията

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 18:36 от Еванджелин

# 497
Момичета , добра вечер
Боже , бях забравила как Неслихан играе мъка и болка ... нямам думи , няколко минути само , а настърхнах ...

# 498
Значи, имаме бинго за Отело

"И Отело ли има? Не й ли стигнаха турците?"

# 499
Значи, имаме бинго за Отело

"И Отело ли има? Не й ли стигнаха турците?"
Поне за Шекспир е чувал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 500
  • Яко в Матрицата...
Ама на кой се обажда да го извади от каракола? Joy

# 501
Изабела много, ама много ми хареса Heart Eyes

Рени, на кой може да е Wink

# 502
  • Яко в Матрицата...
Хайде, събраха се... и пак пица Joy Интересно какво се е променило, защото пак взе да й обяснява какво може и не може да прави в къщата си...

# 503
Ми Наре сигурно не може да готви, ще я карат на пица Grinning

# 504
  • Яко в Матрицата...
Ми Наре сигурно не може да готви, ще я карат на пица Grinning
Баш в Турция може всичко да си поръчаш за вкъщи Blush

# 505
  • Варна
Може Рени, ама продуцентите плащат JoyJoyJoyJoyJoy

# 506
Ох, да се смея ли, да рева ли, не знам Joy

Рени, Наре няма телефоните на заведенията още сигур Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще вземе да поръчва...

# 507
  • Яко в Матрицата...
Ох, да се смея ли, да рева ли, не знам Joy

Рени, Наре няма телефоните на заведенията още сигур Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще вземе да поръчва...
Тя изобщо как поръчва, нали нямаше телефон едната вечер Joy Нейсе, може това да е любимата храна на Мелек Grinning

Хайде, сега пък Захра.
Спаси се Наре и тя с ревността, и пак Санджар нищо няма да научи. Взеха да разтягат, но като падне рейтът, тогава ще се сетят.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 22:47 от Reni - BG

# 508
А , не ми хареса това хрумване на СЦ , на психо трилър - хорър ми заприлича вече серила , но за съжаление подмолните хора си проправят пътечки лека полека . Този Акън голям хамелеон излезе , психарят - социопат си взема нова жертва . Със старата мома играеше на лИбоФ , със сакатото момиче ще се прави на другарче по съдба . Намери си нова къртица , дано излезе по-умна от Мюге .

# 509
А , не ми хареса това хрумване на СЦ , на психо трилър - хорър ми заприлича вече серила , но за съжаление подмолните хора си проправят пътечки лека полека . Този Акън голям хамелеон излезе , психарят - социопат си взема нова жертва . Със старата мома играеше на лИбоФ , със сакатото момиче ще се прави на другарче по съдба . Намери си нова къртица , дано излезе по-умна от Мюге .

Надявам се да излезе по-умна от Мюге, но тук разчитам много на Каврук. Той нали е нещо като "тихата стъпка" и винаги излиза на помощ, та може да бъде закрилника на Зехра, в което ми се искам да вярвам. Само тук Акън да не предприеме дуги действия, спрямо Зехра, освен да е къртица. Не дай Боже да оскверни момичето.
Акън пък как разбра, че точно Зехра ще се появи с колата, че ще слезе от нея, та да закуцука толкова.
Елван си е сладур - вярна на себе си.
У Санджар - леки проблясъци
Мелек прекрасна - иска да види майка си и баща си заедно.
Наре, ах Наре - насъбрала е много болка и пак, милата, бореща се, и търсеща нейното си място на самостоятелна жена.
С превода ще ми се изяснят много позиции на ГГ.

Общи условия

Активация на акаунт