Просто Истанбул/Altı Üstü İstanbul, ATV

• 312
  • 22
  •   2
Отговори
Здравейте, момичета Smile

Най-после и ние да се преместим в Зиянкяр 😄 Отваряме си едно ново местенце и да видим какво ще ни сервира този път Истанбул 😂

И понеже човек никога не знае какво го чака в следващия епизод — легени за повръщане са предвидени. Така че бъдете спокойни, подсигурени сме 🤣

Сега остава само да се надяваме да не ни се налага да ги използваме често. Макар че... познавайки сериала, май е добре да са ни под ръка 😂

Приятно гледане! ❤️

Актьорски състав:
Рахимджан Капкап — Емир Джанкая
Елчин Зехра Ирем — Наз Башер
Берк Али Чатал — Узай Султан
Сена Миа Калъп — Мелек Топрак
Доган Джан Саръкая — Хасан Корю
Каан Аккая — Садо / Садуллах Ялчън
Ефе Джан Ташделен — Мерт Аксой
Ипек Чичек — Алина
Фейяз Думан — Тарък Дирлик
Нехир Ердоган — Зехра Джанкая
Илкер Аксум — Байрам Джанкая
Каан Чакър — Галип Султан
Юсра Гейик — Нихал Джанкая
Йокю Гюрман — Фахрие Топрак
Джем Сьокют — Шекер Ибо / Ибрахим Коч
Саджиде Ташанер — Памук Джанкая

# 1
благодаря за темичката. дано сериала се задържи.

# 2
Нов фраг 🤠

-Наистина много се извинявам! В големия ти свят има ли място и за мен?
-Не знам.
-Дори и да е много малко ми стига.
-Садооо
-Не мога да позволя Розата ми да увехне! Този брак не трябва да се осъществява!
-Свърши вече момиче, свърши!
-Не ме интересува!

# 3
оф, че и блок3 и неговите песни бъркат ми в сърцето.
кой ще се жени? малко съм назад? не знам защо имам кофти чувството че нихан я будат при галип

# 4
Не е ясно... но не е Нихан, че тя беше в лилаво в първия фраг и закопчаваше роклята на Мелек. Най-вероятно Галип е принудил някак бащата за Нихан, но пък защо този нейния да си седи седнал?

# 5
Цоп, и тук. Благодаря! Heart

# 6
Благодаря за темата, ThankYou! Hug
Този сериал ми е най-интересен от излезлите през лятото и се радвам, че има тема. Когато имам нещо да кажа, ще пиша. Blush И ще чета всичко.
Едва ли е нещо учудващо, че собено сладурски са ми Садо и Алина. Той момче от махалата, тя- типична Барби. Не съм очаквала, че такъв образ като нейния ще ми хареса.  За пръв път от години след "Професия Блондинка". Smiley Но Алина е малко по-така Барби- както видяхме, с всичките си 40 кила може сама да мъкне 2 яки момчета, да ги натовари на колата и да ги заведе в махалата, има добро сърце и е мил  човек. Добре са съчетали двойката, много са ми симпатични. Та така, наредих се и аз до турските тийнейджъри да харесвам СадЛин. Smiley

И аз имам гадното чувство, че Нихал ще я свържат с Галип, много неприятна работа.

# 7
да и те са сладки садлин
нитал и галип актьорите имат 13 години разлика от два сезона насам се мрънка за големите възрастови разлики, но тяхната е нищожна Grinning зависи колко е извратена йекта за такава комбинация.

почнаха се спекулациите че рахимджан и сена са двойка и в реала и доста неща уж ги свързват с това Grinning

# 8
Как бе?! Онзи ден Сена беше качила гаджето си в лице 🤯

# 9
в гръб беше качила стори и смятат че е рахим

# 10
Е, хайде, откога я чакам тази тема!
Онзи ден проверявах дали има такава.
Следя сериала с голям интерес.
Много е свеж и младежки, тийн, но и с много драматични и дори психологически интересни са сюжетите.
Най - сладката двойка Садо и Алина

Най-злобното същество е Мелек.
Много й се дразнех в началото.
Но между тях със Узай ще се получи взривоопасна история.
Емир и Наз са ми малко като Серенай и Чатай в Кварталът на Богатите.
Тя е сладка, невинна, а той уж хулиган, но много добро момче. Много лоялен, истински приятел, наивен леко и той, добър, жертвоготовен.
И междудругото   Рахимджан е за мене ще е новата изгряваща звезда сред мъжете. Това е ролята, която ще го издърпа нагоре. Гледах го в Шербета и съвсем наскоро в Наследника. Ами тази роля му отива много, за него сякаш е писана.
Много са ми симпатични и Ибо и Нихал.
Изобщо като цяло целия сюжет ми е различен от масовката и интересен. Моля се да не го развалят, че напоследък само разочарования.
И затова си гледам старите сериали.
Очаквам и много ми се иска тренера и майката на Емир да се залюбят.Байрам  е малко кофти човек.
Още се двоумя дали ролята му отива на Илкер. Свикнал съм все като злодей да го гледам. В каквито роли той е блестящ.
На тази добра жена е баш за треньора.
И добре, че се отказаха от идеята и Мерт да е влюбен в Алина.
Той нали беше започнал да я харесва.
И така щеше да е интересно,но Дуру внесе една свежест в сериала. Изобщо всяка от момичетата е различна.
Само не знам Хасан каква ще му намерят.
Мафията на квартала в лицето на Рами също ме кефи.
Нихал и Галип ще е интересна история, той си я хареса. Ще го развият там, но ще е временно.
Защото те двамата с Шекера са такава голяма любов, ще е жалко. Не вярвам да ги разделят.
За мен най-интересните ще са Узай и Мелек. И при него промяната ще е голяма в характера и ще покаже доброто си лице.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 22:02 от Caroline_Bingley

# 11
Най-противни ми са Емир, защото вечно мрънка за Хасан, и Наз, която пък за майка си мрънка.

# 12
Защо до сега не са ни  показали родителите на Садо и Мерт, а и бабата  на Хасан?

# 13
Липса на средства за още актьори 😃

# 14
узай и мелек са ми ако алаз и аси от див, едно към едно ми е.

наз актрисата която я играе на колко години е? изглежда ми възрастна за емир

иначе и аз съм за майката на емир и тренера да са заедно
за нихал и галип може да са хубава двойка, личи си че си пада по нея, оня младеж нали уби някой, не знам как нихал ще го приеме.

Общи условия

Активация на акаунт