Просто Истанбул/Altı Üstü İstanbul, ATV

• 1 301
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Само Хасан си няма момиче още.

# 46
И аз чакам да видим какво девойче ще му измислят. Blush

# 47
# 48
Фрагман:
-Малко повече от приятели сме..
-Не може синко!
-Дойдох и останах цяла нощ при теб...
-Кой ти каза да оставаш, момиче, какво преследваш...
-Преследвам теб...
-Онзи пръстен-тази нощ-ще влезе в този пръст!
-Какво става бе?
-Ревнувам те!
-Спри!
-Садо вече е на крак и настроението ви е приповдигнато, разбира се...
-Аааа, баща ми дойде!
-Дъщееееее....

Озет:
Вечерта, организирана за Хасан, се превръща в кошмар след въоръжено нападение. Бягството, провокирано от прострелването на Садо, прераства в борба на живот и смърт, след като четирима приятели са взети за заложници. Докато времето изтича, Хасан, Наз и Алина се борят да спасят живота на Садо, а Емир преминава границата, от която няма връщане, в опит да стигне до приятелите си.

Междувременно Мелек – решила да подкрепи Узай, докато той се срива след краха си – попада в нарастваща опасност, опитвайки се да разкрие истината за случилото се.

Сред целия този хаос има и мигове на радост. Дългоочакваният от Нихал и Ибо ден най-после настъпва в квартала. Но точно когато всичко изглежда, че си идва на мястото, Байрам – прекършен от тежестта на тайните, които е крил – прави шокиращо признание насред тържеството.

На други места възникват нови опасности за двете дъщери на Фахрие. Неочаквани събития – разиграващи се пред очите на Узай (засягащи Мелек) и пред очите на Емир (засягащи Наз) – изправят двете жени лице в лице със смъртта.

# 49
Пристига бащата на Садо. Бирсен го съобщи.
Ето този актьор, копирам името, че не го знам кой е– Ercan Reşit Demir.

Страховито изглежда.

# 50
Тоя пък кой е Scream , със сигурност е ново лице, не съм го засичала никъде

# 51
Тия пък откога ги чакам да се вземат 😃😃😃

# 52
# 53
Благодаря, точно търсех дали са пуснали третия фрагман. Blush

Алина не се отделя и за миг от Садо.

Наз дали е била ранена вече или по-късно се случва... И дали е раняване или нещо друго, защото нямаше кръв, а азачервяване това, което се видя във втория фрагман?

# 54
-Много ме е страх Мерто! От загубата на още един човек!
-Умира момчето!
-Наистина ли?
-Не умирай виж. В моя живот никой преди не търси обецата ми с часове с мен. Не се отказа и от любимия си плод. Ако ти умреш, никога няма да бъда като преди.
-Ще те разпарчосам. Още веднъж няма да караш нашите деца дори и боклук да мъкнат! Чу ли ме?
-Ако на мен ми стане нещо, майка ми е поверена на теб.
-Садо не ме оставяй! Садо....

Не знам за вас, ама на мен ми е дошло до гуша от мрънкането на Наз! Леко ми е тъпичка, вижда, че има проблем в миналия фраг и вместо на доктор отива при Емир. Браво-логиката трепе! Мелек по ми е приятна да я гледам!

# 55
От акаунта на сериала.

Sign Triangular Flag On Post Допълвам с линк за онлайн дублаж на руски.

https://vk.ru/wall-161773327_60823?w=wall-161773327_60823

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 20:25 от oncee

# 56
И за който няма ВК https://turoktv.com/18506-eto-vsego-lish-stambul-seria-12.html От летен младежки сериал за любов и футбол ни хвърлиха в дълбок мафиотски сериал. Head Band

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 21:41 от pipilota65

Общи условия

Активация на акаунт