(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 23 191
  • 223
  •   1
Отговори
🌸Добре дошли! 🌸

В темичката ще обсъждаме излъчваните в момента сериали, които поради една или друга причина нямат "собствен дом".... а защо не и такива, които имат, но искате и тук да споделите впечатленията си!🎬
Правила:
1) Не се притеснявайте от никого, дори и другите да не мислят като Вас!
2) Преди всеки пост пишете името на сериала, за който ще става дума.... ако разбира се, не цитирате предишен такъв!!!

Стари теми:
(1)   https://www.bg-mamma.com/?topic=1582854
(2)   https://www.bg-mamma.com/?topic=1641240
(3)   https://www.bg-mamma.com/?topic=1737313

П.С. Приятно гледане и обсъждане, и не забравяйте за Правило 2! 🙋‍♀️

# 1
  • София
Благодаря на ThankYou за новата къщичка!

# 2
ThankYou благодаря за новата тема!

# 3
Благодаря за новата тема! Hug

# 4
Благодяря за новата тема! Довечера няма да мога да гледам ДГ, може би и утре, така че ако може някой да "драсне" нещо за развитието на стори-то ще бъде чудесно. За да не пречи на тези, които не искат да знаят, може в скрит текст. Аз нямам проблеми със спойлерите, така или иначе гледам много други неща в един сериал.

# 5
  • Кърджали
Благодаря за новата тема.
Според мен е голяма вероятността Мине да е загубила бебето и затова да се е захванала да отмъщава и да гони Алия. Щото ако е още бременна, това е почти самоубийствено действие - с това Джихан ще я намрази още повече, а издавайки тайната на Садакат на Еджмел вече губи и подкрепата на Садакат. Та едва ли е толкова глупава /не че не е / та да си вярва, че ще разкрие тази тайна, ще изгони Алия и всички в конака ще я приемат. Напротив, би трябвало да се досеща, че и две момчета да носи, Садо едва ли ще иска да я види повече. Ама да, това е Мине, от нея всичко се очаква, дори и липсата на мисъл....

# 6
Благодаря за новата тема:hibiscus:

ДГ

Слагам линг за превода https://www.ivi.tv/livestream/dalyokij-gorod/12250

Приятно гледане на всички на финалния епизод на първи сезон!

# 7
Много благодаря за новата тема.

# 8
Благодаря за новата тема.

ДГ
Айде. След 28 епизода. Джихан и Алия се целунаха. Ти да видиш. Grinning

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 23:51 от itshristina

# 9
ДГ
Имаше ли целувка или така ми се стори…😅
Хубав финал!

Благодаря за темата на Thank you!🌺

# 10
ThankYou:rose:, благодарности за грижата ти за новата тема. Flowers Hibiscus
ДГ
Много емоции, много силна серия!
Властната Садакат си намери майстора, щото постави децата си под покрива на собственото си грешно минало. Мине с тези изпъкнали и луди очи направо я постави на колене.
Еджмел поръчител на убийството на собствения си син. Тук ми се струва, че няма право въобще да претендира за никакъв внук. Въобще жестоката драма има продължение.
Хубаво е, че Джихан и Алия завършиха сезона с признание в любов и целувка... Единственият светъл лъч, щото Наре и Шахин нищо хубаво не ги чака. Blush

# 11
ДГ
Тази целувка ще създаде проблеми на сценариската и Озан в сезон 2.
Или той се е съгласил защото ще е единствена и последна, или жена му го е оставил да го направи знаейки че Синем не и е конкуренция. НО идва големия проблем в турските сериали че масово феновете събират актьорите и искат да са заедно както измислените герои и в реалния живот и това винаги създава големи проблеми.

# 12
  • Кърджали
Не знам защо приписват на Озан и жена му липсата на целувки. Не може ли пък Синем да не иска? Да не забравяме че и тя е обвързана. А не може ли никой да няма такива изисквания, а сценаристката, която и без това пише много неориентирано, да не знае какво как да напише. Пълни глупости са това и идват повече от истеричната глупост на турските фенове да искат любовта между героите задължително да се превърне и в любов между актьорите. Сякаш ако няма реална любов, няма да има и в сериала. Ако "феновете" си поставяха някакви граници, нямаше да се налага Озан да ги поставя като спестява всякакви появи извън крайно наложителните пред камери и обективи.

Финала беше слаб. Можеше по сто начина да го направят... А и това усещане че едва ли не Мине е победила защото накара Алия да си тръгне /ся вярно, че няма никакво съмнение, че няма да замине, ама.../. Не знам колко глупава трябва да е Мине за да си мисли, че след като Алия си тръгне, тя ще може да влезе в този конак.
Джихан ми хареса този епизод. Ей такъв го исках цял сезон. Човек, който знае какво иска. Най-накрая постави граници на майка си. Време беше. Садакат се изправи пред своето произведение, нали много искаше Мине да дойде вместо Алия. Ето, на, дойде. Дано е доволна.
Еджмел е убил собствения си син /в задачата се пита дали е знаел вече че му е син или тепърва ще го научава. / И Шахин и Наре се ожениха и Наре отиде баш там, където не ѝ е мястото. Дано поне Шахин е мъж на място. Че сега като се разбере че Еджмел е поръчал убийството на Боран добре де, за какво му е трябвало/... Че и няма как да го докажат...
Дано сценаристката се стегне за втория сезон. Че ще се наводни с подобни сериали, които с лекота ще им отмъкнат зрителите.

# 13
ДГ
Щото е по-лесно мъжа да се обвинява. Не е само той ако наистина е отказвал да се целува.
Друг пример беше Еркан в твоя мой живот не искал виждаш ли така изневерява на жена си.
Не съм гледала финала, явно е бил зле. Само видях това дългоочаквано нещо в twitter.
Четох че са го заснимали 8 пъти тая целувка и накрая това да покажат. Даже един коментар в нета имаше че все едно сестра си е целувал. Grinning

# 14
ДГ
Katya,ти днес предвиди,че Мине ще отмъщава,защото е изгонена от конака…Горката Мине, стана за смях и учудване…
Единственото й желание беше да изгони Алия…Никаква мисъл за Джихан и за собственото й дете…Голяма глупачка…
Но, пък задвижи признания в любов и Садакат май осъзна някой неща…
Дано да напишат хубаво продължение…Много красиво беше пресъздадена тази любовна история..Много ми хареса..Озан и Синем играха блестящо…Останалите актьори също…Много добър каст..
А в любовните истории без целувка не може…

Общи условия

Активация на акаунт