(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 28 120
  • 244
  •   3
Отговори
# 45
Така е, не само сме различни по "вкус" към сериалите, но и понякога едно вътрешно състояне /индивидуално/ може да те накара да харесаш нещо леко, безпроблемно /сериозни причини/, красиви артисти.Честно казано, ако трябва да преразкажа този сериал в подробности, би ми било трудно, само със щрихи е ОК, но ми носеше едно леко, почти безметежно усещане, без драми, без натоварване.

# 46
  • София
Аз не съм фен на Ханде, затова попитах за сериала. Не ми допада като актриса. Баръш го харесвам и може да погледна заради него  няколко серии.

# 47
Сега изгледах и 4-та серия. Аз по принцип не съм фенска личност, просто имам няколко актьора и по-малко актриси, които харесвам много. Може би единствено съм малко или много пристрастена към Къванч Татлу, но без фенски "истерии", едва ли не какво ял, какво ..... , къде гледал наляво, а тук пък надясно. Ханде я харесвам визуално, фигура, сексапил, не очаквам нещо уау от нея като актриса, но всичко написано до тук е между другото. Епизодът /4-ти/ - 50-ина минути, видя ми се леко "глуповат" в началото, но изненада - накрая се появи ситуация житейска, която поставя въпроси - кой, какво и как трябва да направи в дадена ситуация/и. Харесвам когато все пак има нещо по-реално и близко до живота, което те кара малко или много да се замислиш в подобна ситуация как би постъпил ти самия. Краят на този епизод обещава да се продължи с нещо по-сериозно като реакции, отношения и други неща от реалния живот. Така че, сериалът има вариант да не бъде лишен и от по-задълбочен смисъл.

# 48
Синем и Озан (Далечен град) нови

# 49
ДГ
Според изтекла информация снимките на сериала "Далечен град" ще започнат по-рано от планираното,в края на юли.
Озан Акбаба ще се премести в Мардин със семейството си,актьора вече търси да закупи къща там.
Синем Юнсал е наела апартамент,останалия екип ще продължи да живее в хотела по време на снимките.🆕 #UzakSehir

Има информация, че към актьорския състав на "Далечен град"  ще се присъедини нов актьор, който ще играе ролята на Решат/Рашит.🆕
Той ще помогне на Джихан да открие убиеца на Боран. При избора на актьор се обръща внимание на възрастта, той трябва да е на около 30 години 💙 #UzakSehir

Допълвам защото не мога да пусна нов пост.
Във втория сезон на култовия и рекордно рейтингов сериал "Далечен град", според изтекла информация/спойлер ще има 3 големи изненади едновременно:
📌 Бащата на Алия определено ще се появи в сериала. Кастингът за тази роля все още продължава.
📌 Мерием  ще бъде включена в сюжета. В момента отново текат преговори с Гюл Чакър Кацаполус, която трябваше да се появи в първия сезон като Мерием.
📌 Ако преговорите с нея са успешни и договорът бъде подписан, тогава според сценария ще се окаже, че Мерием и Алия са сестри и Мерием ще направи всичко за щастието на Алия и Джихан.
Ако актрисата не се включи в проекта, тогава конфронтацията между Мине и Алия ще се развие във втория сезон.
#UzakSehir

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 21:44 от didanka73

# 50
  • София
Мерием и Алия сестри???? Голяма боза заформят в ДГ.

# 51
Що, искаш Мине да продължи да дразни семейство ли?? 😁😁😁
ДГ вдигна много високо летвата , сега трябва много внимателно да подходят, защото конкуренцията няма да спи и ще се опитат да вземат публиката на ДГ.

# 52
  • София
Не, ама чак сестри.
Сега наистина трябва да "пипат" внимателно.👍

# 53
Аз докато не пише Бирсен кой какъв ще бъде в серила не казвам нищо. Всеки пише каквото си иска.

# 54
  • Варна
Здравейте, Момичета ‼️
Изгледах ДГ и сега не мога да си намеря нещо, което да ми хване окото. Пуснах си със Серенай един адвокатски и го спрях, след това с Ибо, с една журналистка и там се отказах. В чудо се видях да си търся нещо интересно. Любими са ми Семейство с Къванч, Истанбулска невеста, Кара Севда, Опасно изкушение, Див,Завинаги, Госпожа Фазилет,Част от мен, Огледален свят, Кузей-Гюней и Кварталът на богатите, Хиляда и една нощ, Хюрем султан. Някакси повече ми допада екшън и любов. Ще се радвам ако споделите вашия опит с хубав сериал, благодаря.

# 55
Аз почнах Черно бяла любов. Той е такъв.
Безгранична любов всички казват че само сезон 1 е страхотен. сезон 2 викат че е провал.

# 56
Здравейте, Момичета ‼️
Изгледах ДГ и сега не мога да си намеря нещо, което да ми хване окото. Пуснах си със Серенай един адвокатски и го спрях, след това с Ибо, с една журналистка и там се отказах. В чудо се видях да си търся нещо интересно. Любими са ми Семейство с Къванч, Истанбулска невеста, Кара Севда, Опасно изкушение, Див,Завинаги, Госпожа Фазилет,Част от мен, Огледален свят, Кузей-Гюней и Кварталът на богатите, Хиляда и една нощ, Хюрем султан. Някакси повече ми допада екшън и любов. Ще се радвам ако споделите вашия опит с хубав сериал, благодаря.

Този с Ибо и журналистката всъщност е доста добър. И аз го спрях на 1-ва серия, но след това много ми хареса. Има още един интересен за мен, без да е Уау - "Любовники".

# 57
  • Варна
Благодаря. Ще погледна отново този с Ибо, Черно бяла любов, Безгранична и Любовници. Докато чаках отговор си пуснах Дъщерята на посланика.

# 58
Аз все повече си мисля, че трябва да подходят така: да са снимали н на брой епизоди с отворен край на някои теми, не говоря за 8-9, а около 25 и според зрителите да режат части и да го завършат смислено или пък да го продължат след време. Така и ние няма да сме разочаровани, също и екипа ще си вземе паричките. Но в тази инфлация е трудно това😒

Някой дочул нещо за Двойна стая, нали уж свършваше?! Пък екипа продължава снимки?

А за сериал-Пойраз Карайел, чудовищен сериал и актьорска игра. Все още ми бърка в сърцето и си го пускам от време на време. Всички, които си изброила, са боза пред този😉

# 59
Двойна стая нямаха епизод , поради липсва на реклами.

Общи условия

Активация на акаунт