Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
А забелязахте ли разликата, когато им предлага пакетиран чай Наре?
Еве, то да беше разликата само чая...

# 586
Васе Hug много са, много са. Едни такива дребни и незабележими на пръв път нещица, които като ги наслагаш...

Обожавам начина, по който Гедиз успява да успокои и усмихне Наре Heart Eyes

# 587
  • Яко в Матрицата...
Рени, знаейки резервите ти, ми е много приятно да го прочета Stuck Out Tongue Winking Eye
Резервите ми са от друго естество Wink А и не всяка роля отива на всеки. Не знам, там много ми харесаха двамата. Кадир с малкото девойче бяха супер. Не го бях гледала в ролята на баща и много му отиваше.

# 588
Васе Hug много са, много са. Едни такива дребни и незабележими на пръв път нещица, които като ги наслагаш...

Обожавам начина, по който Гедиз успява да успокои и усмихне Наре Heart Eyes
Еве, не са незабележими...напротив очевадни са...

И аз...винаги знае как да го направи...

# 589
Имам предвид, Васе, че не са някакви легендарни неща, или геройства Grinning

# 590
Имам предвид, Васе, че не са някакви легендарни неща, или геройства Grinning
Aaaaa, ясно

# 591
И на мен още на онлайна ми направи впечатление как приеха чая в пакетчета .Нещо повече , бях сигурна ,че на Санджар това няма да му се хареса , както впрочем не се хареса и на Елван .

И друго - момичета , на мен ли само ми се струва или Несли е много слаба ? Имам пред вид по-слаба , от когато играеше в Карата ?

# 592
Фили, по-слаба е...и то доста

# 593
Фили, по-слаба е...и то доста
Ами в Карата ми харесваше повече , сега е направо кльощава , дали защото и е мъчно за Кадир ? Grinning

# 594

.... дали защото и е мъчно за Кадир ? Grinning
по-скоро е заради сериала и ролята...Наре, която едвам е останала жива.

Четох при рускините/сега не знам къде беше и не мога да го намеря/ интервю на Несли...Кое ми направи впечатление...казва, че когато пресъздава образ, напълно се вживява в него. Неслихан я напуска и остава само героинята й.
Затова е и толкова добра...момичето ни

# 595

.... дали защото и е мъчно за Кадир ? Grinning
по-скоро е заради сериала и ролята...Наре, която едвам е останала жива.

Четох при рускините/сега не знам къде беше и не мога да го намеря/ интервю на Несли...Кое ми направи впечатление...казва, че когато пресъздава образ, напълно се вживява в него. Неслихан я напуска и остава само героинята й.
Затова е и толкова добра...момичето ни
Разбирам ,че се вживява в ролята , ама Наре все пак е паднала в пропастта преди 9 години , а и самата Неслихан си беше и преди много слаба . Като се представя ,че екранът слага няколко кг отгоре , направо ме е страх колко е слаба нашата Несли .

# 596

....ама Наре все пак е паднала в пропастта преди 9 години , а и самата Неслихан си беше и преди много слаба . Като се представя ,че екранът слага няколко кг отгоре , направо ме е страх колко е слаба нашата Несли .
Фили, ами то нищо не се е променило за тези 9 години...Наре чувства сглобките по нея...живяла е с баща си и Акън/представям си колко й е коствало това...случилото се не е напускало ума й/, пък и видяхме, че беше напът да се повтори....живее само за дъщеря си...

Много слаба не е била...за ръста и финеса теглото си й беше ок. Не винаги екранът слага отгоре...зависи как снимат. В повечето сцени е с точното си тегло. Доста слабичка е в този сериал.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 15:49 от savovas

# 597
Слабичка е, но пак е страхотна 🥰

Карата продължава да е неудържим лидер в Америка Heart Eyes

# 598
  • Яко в Матрицата...
Браво на Карата! Heart Eyes Свърши зле, ама ще се помни дълго.

И на мен Неслихан ми се струва доста отслабнала, сигурно са 2-3 кг, но си личат.

# 599
Браво на Карата! Heart Eyes Свърши зле, ама ще се помни дълго.

И на мен Неслихан ми се струва доста отслабнала, сигурно са 2-3 кг, но си личат.
Рени, според мен са повече...най-малко 5.

Общи условия

Активация на акаунт