Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Излезе, че Наре е знаела за сватбата ли?
Или не разбрах

# 736
Момичета, Новата тема

Аз няма да мога да гледам...ще надниквам да ви чета.

# 737
  • На луната
Излезе, че Наре е знаела за сватбата ли?
Или не разбрах
Да, Акън й е казал. А той сигурно го е разбрал от Мюге.

# 738
  • Варна
нова тема
ето и линк към темата : ))))

# 739
  • Плевен / София
Ама той изобщо не се прибира вкъщи бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Наре се появи на 6 декември 2019. Според мен, в реално време се движат нещата. Но не са празнували Нова година май Thinking
По дневника на Наре се ориентирам аз, последно беше писала някой си януари. Като написа писмото на Гедиз.
Мерси. Т.е. ако Менекше беше бременна, вече да е обявила официално из целия окръг с тъпани, зурли, курбани и както си му е там реда Simple Smile Дано ни спестят това клише, че е супер банално отвсякъде.

Как да се прибере в къщи, Еванджелин, като му се повдига на завалията само като я види. Smile Представям си как се промъква на пръсти  да си вземе дрехи Simple Smile Вероятно още е травмиран от пбн на която се подложи като жертвено агне от инат. Simple Smile Според мен се е изнесъл неофициално на маслините.

И аз се надявам на това....
Здравейте момичета
Благодаря на целият екип за превода и на сценаристите, че ни спестиха второ изнасилване...това на Зехра. Нападението над сестра му послужи, като катализатор за Санджар да повярва....но какво от това....

# 740
Здравейте и от мен , дружки Hug Heart Eyes
Наистина много силна и хубава серия . Аз бях убедена ,че ще ни спестят изнасилването на Зехра , и добре ,че стана така . И на мен ми се иска да ни спестят  една ''бременност '' на Нушка , но все си мисля ,че по-скоро Халисето ( уплашена ,че Санджар може да се върне при Наре ) ,може да накара Нушка да каже ,че е бременна и да и помага в поддържането на лъжата . Дано и това клише ни спестят .
Отлична игра на Несли , Енгин , Ураз акто винаги . А Елван все повече я харесвам , както впрочем и зрителите .
Приятен и спокоен ден !

Общи условия

Активация на акаунт