Отговори
# 15
Фрагманът

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1227605936753258496/pu/vid/ … sTjvmj.mp4?tag=10

Превод

Цитат
Илай: Я задолжала Ирфану.
Эда: Не поняла.
Илай: Меня спас Ирфан из того пожара, Эда.
Ирфан: Ты не доверяешь мне? Открыто говори.
Эда: Не доверяю. С тех пор, как эта женщина вошла в нашу жизнь, я ни капли не доверяю тебе!
Сулейман: Об этом... Ирфане я задумался.
Илай: Раньше пробовали говяжий язык? Вкусно, да?
Эда: Нет, не ела. Но я с первого раза понимаю, плохое это или хорошее.
Эгемен: Не понял.
Ирфан: Мы не вернёмся.
Айше: Не делайте то, чего хотите, передумайте.
Ирфан: Правда, в этой девушке что-то есть . Либо я тупой, не понимаю, какая она. Либо она не такая, какой кажется.

Мухсин Акгюн също е на снимката с Берг и Х. Гендже /смених я в пост 12/, та фотосесия ще има със сигурност.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 17:35 от LU4IQ

# 16
Новият трейлър е качен и в YouTube.

Много неща обаче остават неясни след този трейлър и многобройните снимки.
- Ирфан ще остане ли в САЩ?
- Сюлейман разбира ли кой е поставил взрива?
- И разбира ли за връзката между Ирфан и Илай?
- Ирфан разбира ли нещо за Дениз?

Ще разберем чак в петък. Disappointed

# 17
Благодаря за фрагмана!
Лучия, сестрата не е много умна, но изглежда добър човек и е свидетел на предишното време. Може по-нататък да има нужда от такъв свидетел. Като живеят у тях, излязоха от затвореното си пространство и ето вече двама души научават тайната. Ако детето не се беше разболяло и те си живееха сами, може и след много години никой нищо да не разбере. Еда не обърна внимание, но  може би сестра и е права, че сега Егемен е по-опасен от Илай. Тя сега се пази от Илай, но може да загуби Ирфан заради Егемен. Според мен, сестра и има предвид, когато се разбере, че детето е от Егемен.

Джу,  Ирфан ще се върне, как няма да се върне. След взрива не само Илай, и него трябва някой да спаси; човек може ли да живее чак в Америка, ако е спасявал с такава прегръдка.  Но първо ще излекува сина си, след това ще разбере, че нещо му липсва, ще се върне и Илай ще го спаси по същия начин. За наша радост. Лошото е, че Сюлейман се усети, че този спасител не работи в негова полза. Yum

# 18
Ваня, в трейлъра Ирфан ясно казва на Егемен, че няма да се върне.
Може би ще промени решението си, ако междувременно
не разбере за сина си, или не се  случи нещо с фирмата...
И пак не побегнат да се спосяват с Егето... Grin
Но от снимките се разбира, че те заминават.
Ще видим. Simple Smile

А Дениз, както ти си споменала в анализа си, наистина ще си остане син на Ирфан. Hands V

# 19
Със стилиста Йондер Тиряки.

99% съм сигурна, че Ирфан изобщо няма да замине. Вече и на половин серия без Еда съм съгласна. Измислиха много недостойна съпруга на Ирфан. Крещи му така, сякаш той е скрил чие е детето. Ще дочакам ли той да ѝ се разкрещи, а от очите му да изскачат син огън и светкавици.
Дениз ще си остане дете на Ирфан, защото общува с него като с приятел, развил е интелигентност в детето, каквато Еда е неспособна да създаде. Но Дениз още е малък. Ако заживее с нея и Егемен, след няколко години или ще е в постоянен конфликт с тях - заради ценностите, възприети от Ирфан; или ще се затвори и ще е нещастен - подобно на Ирфан сега. Дали деликатното и чувствително дете може да се преобрази и да заприлича на Егемен и майка си, каквито са те сега - много ми е трудно да си отговоря. Понеже е малък, и понеже и двамата не са читави, има вероятност средата да му повлияе. Дали ще намрази майка си, че го е лъгала или ще успее да преодолее шока с помощта на Ирфан.
За мен Егемен не е опасен, искам да спаси Ирфан от насилието на което го подлага Еда, но за детето много ще съжалявам. Ирфан се почувства ужасно, когато то даде спестяванията си за операцията. Срамуваше се от себе си. А  Фунда - не се карай на Еда, че е крадла. Rage

Берен с Абдуррахман

# 20
Ирфан е разпънат на всички страни като истински мъченик. Sad
На моменти си мисля, че той няма нито един полезен ход вече... Sob

# 21
За ЛЕКА НОЩ. Flowers Four Leaf Clover

# 22
Hearts Добро утро в четвъртък! Hearts За всичко споделено...  

"Полное фото Бергюзар Корель, журналист Хакан Гендже и фотограф Мухсин Акгун,
ну и дама менеджер из агенства ...

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 07:31 от vera17

# 23
Добро утро! Hug

От Ибрахим Йениюрт в Haber

Цитат на: Marina
Когда журналисты спросили Халита Эргенча о критике некоторых сцен в сериале "Вавилон", которые подают плохой пример, актер ответил на вопросы довольно откровенно.
Известный актер, исполнитель главной роли в сериале "Вавилон" - Халит Эргенч, который буквально "заблокировал" зрителей у экранов по пятницам, накануне днем пообщался с журналистами в районе Этилер.
Когда актеру напомнили о том, что некоторые сцены в сериале “Вавилон”, в которых он снимался, подают плохой пример, Эргенч задал репортерам вопрос: "Например, какие именно сцены?". Журналист привел в пример сцены:

когда показывают героиню Бирдже Акалай в отношениях с женатым мужчиной, часто слышится слово "мetres"/любовница.
На что знаменитый актер ответил: "Конечно люди говорят о персонажах и событиях, которые произошли между ними в сериале. Разве это плохо? В конце концов, события - это часть истории, которая происходит с персонажем, поэтому нормально слышать такие слова. Речь идет только о сериале.

Когда ему напомнили, что сериал немного отличается от традиционных сериалов, Халит Эргенч ответил: "Ну, наша цель именно в этом, сделать что-то иное, отличное от других проектов".

Отвечая на критику сериала, Эргенч сказал: "Разве мы выдумываем что-то, что не происходит в обществе и в нашей жизни? Разве персонажи и события, происходящие в сериале, являются плодом только наших фантазий? Поощрение чего-то плохого - это одно дело, и совсем другое - обозначить проблему плохих вещей в нашей жизни и заставить людей задуматься о них. В Турции проживает 80 миллионов человек и у каждого есть свое мнение. Мы пытаемся показать нашу собственную точку зрения. И стараемся делать это честно. Кстати, мнение любого человека имеет ценность".
После того, как сериал вышел на экраны, стало понятно, что этот проект не задержится долго на экранах. Эргенч сказал: "Как долго будет продолжаться сериал, покажет будущее. Мы любим этот проект и работаем с любовью. Надеюсь, что наша аудитория продолжит следовать за нами с интересом"

Благодарности за преводите! Flowers Bouquet

Ирфан сред хората, които вдъхновяват и мотивират младите предприемачи.

https://www.instagram.com/p/B8efNCLJrGd/

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 13:23 от LU4IQ

# 24

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 10:52 от vera17

# 25

Нова от Хюля

# 26
Blue HeartЗдравейте! Blue Heart

Много благодаря на руските фенове, които превеждат материалите в турската преса,
свързани с любимото семейство Ергенч.

Във в. "Преса" има още едно интервю с Халит

Скрит текст:
Пресса 📃
Как пишет периодическое издание "Sozcu":
✍🏻Халит Эргенч, накануне был был замечен в районе Этилер. Сейчас он играет главную роль в сериале Вавилон…
Говоря о своей жене Бергюзар Корель, он сказал: "Она моя дорогая, я заворачиваю ее в хлопок"(тур пословица русскими словами - оберегаю, забочусь)
Халит Эргенч, ведущий актер сериала "Вавилон", который привлек зрителей к экранам со дня выхода, накануне пообщался с журналистами в "Этилере". Когда актеру напомнили о том, что некоторые сцены в сериале “Вавилон”, в котором он сейчас снимается, подавали плохой пример, Эргенч задал репортерам вопрос: "например, какая из них?". Тогда ему напомнили, что в сериале часто используется слово “любовница ", когда героиня Акалай встречается с женатым мужчиной, на что знаменитый актёр сказал:" Люди, конечно, говорят о событиях, которые произошли между ними... этого нельзя отрицать. В конце концов, это событие, которое происходит в истории, приближено к реальной жизни. Речь идет только о сериале, - ответил он. Когда ему напомнили, что сериал немного отличается от других работ, он сказал: “Мы пытаемся сделать что-то новое”.
Отвечая на критику в адрес сериала, Эргенч сказал: "это то, что, по вашему мнению, не происходит в жизни? Мы что-то выдумываем, что его здесь нет, что не происходит в обществе?”, - сказал он. "Когда показывают на экране, что-то плохое - это отдельная вещь, это заставляет людей оценивать и думать об этом в своих головах, и отличать хорошее от плохого“, - сказал Эргенч.
«У каждого есть свои мысли, - сказал актер, - в Турции проживает 80 миллионов человек, у каждого есть свои мысли. Наша задача, заставить людей задуматься… Мы пытаемся сделать это правильно. Кстати, мнение каждого очень ценно", - сказал актер.
После начала показа, стало ясно, что проект не будет бить рекорды рейтингов и долго он не продлится, он не для всех, сказал Эргенч: “время покажет и мы это увидим. Мы любим своих зрителей, мы работаем с любовью. Надеюсь, наша аудитория продолжит следовать за нами с большим интересом", - сказал он.
Его жена Бергюзар Корель в социальных сетях написала “он влюблен в свою работу”, он ответил на слова своей жены, сказав: “она моя дорогая”. ” Я плачу, когда слушаю музыку", - об этих словах, сказанных Бергюзар, тоже спросили Халита Эргенча. Актрёр ответил: "Она эмоциональна ,потому что она беременна. Я заворачиваю её в хлопок, она моя дорогая".
Эргенч, сказал, что с именем для будущего ребёнка ещё не определились… А когда его спросили : “Вы хотели бы стать отцом в третий раз?“ он сказал:” Если написано судьбой - это будет прекрасно".

Винаги ми е интересно  да чета интервютата на Халит. Колкото и подобни да са въпросите,
които му задават журналистите, той отговаря всеки път спокойно, задълбочено, смислено.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 11:22 от jupetrov7

# 27
От "Родината" - незабравимо. Hands Clap

И от реала. Hands Ok Hand

# 28
В "Преса" не е още едно, а същото като в "Haber". Началото и краят са в клипчето със суб., което изтрих от сутрешния си пост, защото сега видях, че отново са затворили групата за Халит във вк и само членовете ѝ могат да го видят. Репортажът е и в други медии

След като Ирфан казва на Егемен, че няма да се върнат от Америка, кой ако не Егемен може да го спре. Wink

# 29
От "VS" 31 епизод....

Хубава вечер в Истанбул!... Hearts

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 16:18 от vera17

Общи условия

Активация на акаунт