Професионални серии за коса 133

• 49 889
  • 747
  •   2
Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте, извинявам се предварително ако е коментирано преди, но искам да попитам дали някоя от вас е пазарувала от parfimo и с какви впечатления останахте? Не ме интересуват парфюмите, а по-конкретно декоративна козметика и някои продукти за коса.
Също някой знае ли дали в България се предлагат продукти на Grow Gorgeous?

# 676
ОК са нещата на парфимо

# 677
Момичета, изчетох ви и благодаря за разясненията. Значи последно мога върху Ш Fluidealistе да ползвам 2-минутния реконструктор на Аphogee и после да завърша с маска Fluidealistе щом е балансирана серията? За момента разполагам само с Fluidealistе Kérastase и Bio Argan Lakme. Мислех, че и Fluidealistе е хидратираща и се чудех с какво мога да ползвам реконструктора.

# 678
  • Бургас
Наред са нещата от Парфимо ,последно поръчах маска за коса от тях ,парфюм и кремове за лице.Всичко е оригинално.

# 679
  • Варна
GG не се предлага в БГ.  Или официалния сайт или Локфантастик.

nimfffa не познавам всички серии на Ланза тъй,че не съм особено полезна. От хидратиращата им серия имам само маската-просто избягвам хидратиращите шампоани. Добра е,хидратира,но и придава плътност и жилавост-харесвам я. Ползвам я обаче с протеинов до балансиран шампоан иначе има опасност да ми залепи косата за скалпа,а тя нито е тънка нито е малко Grinning. Имам дружка,която ползва и много харесва серията за боядисана коса. Тя е точно с тъничка фина коса. Казва,че и е добре с нея не и утежнява и хидратира добре.
Серията за блондинки също е хидратираща,но е лека. Балсамът е доста ревитализиращ,но обикновено го ползвам след протеинови маски тъй,че не бих могла да съм много коректна в описанието.

# 680
Някоя беше споменала, че си е поръчала лореалския вариант на k water. Дали може да каже от къде, без значение от държавата?

# 681
Скрит текст:
Масла ползвам още от преди да нагазя в профи козметиката......Има периоди,в които ги ползвам редовно/като в момента/ и такива,в които ги неглижирам,и съответно косата ми реагира на липсата им.

Основно правило е,че всичко друго освен чист кокос нанасям на влажна коса. Кокосът го ползвам като защитен филм когато не правя друг преуош-пази дължините от премиване,а това е супер важно при блондирана коса като моята.
 Важно е да се знае,че маслата сами по себе си НЕ хидратират,а запечатват влагата в косъма  и в кожата .
Съчетаването им с профи грижата е безпроблемо стига да не се прекалява.
Не може примерно на на една коса в добро състояние да нагърми човек маслен преуош и след него да ползва Марокан с кафявата капачка.
Редовно слагам масла по скалпа и Еластисайзър на Кингсли по дължините. Това ми е уйкенд терапията обикновено. Микс от ЯЧРМ,облепиха,камелия,ему,сквалан,марула/не всичките на куп де Grinning/. Обикновено смесвам две-три с няколко капки розмарин/етерично/ в празна ампула от Напура и нанасям по скалпа точно като ампула с хубав масаж.

Върху такъв микс се и боядисвам.
Много благодаря, Принцесо!
Определено ще опитам боядисването върху маслен микс с идеята малко да ми прeдпази скалпа, че много взе да му идва и реагира! А взех и 2 маслени комбинации за стимулиране на растежа, та ще видим от тази офанзива по всички фронтове ще ми остане ли изобщо коса за боядисване Simple Smile

Аз пък чакам за WOW отзивите. Сърби ме да поръчвам.
Привет, Агент го хвали много и аз съм писала, че имам няколко техни продукта. Дрийм коута е супер. Много лек, не утежнява изобщо косата, като името си, все едно ти облича с нежен воал косата. Не се ползва на всеки сешоар, държи няколко измивания ефекта.
Е, аз прекалих със коментарите и видеоматериала няколко страници назад, та няма да се повтарям, а и Хибрид много добре го е обяснила, но да препоръчам Dream Coat-a да не се пръска директно/твърде близо до скалпа, защото имам подозрение, че леко дразни (поне мен). Иначе ефектът му върху косата е разкошен за тези, които гонят този ефект (лъскава, мека, абсолютно права).

Вчера след 2 телефонни разговора с отделите обслужване на клиенти и 2 върнати/канселирани поръчки се нервирах и си поръчах и 2 WOW коктейла, та до 2-3 седмици ще имам и мнение и от първа ръка. Разбира се, след такова количество доволни клиенти, които пишат оди по всички сайтове за тези продукти, моето далеч няма да е толкова важно. Горещо ви препоръчвам да четете това, което хората пишат и да си търсите тези, чиитo коси съответстват на вашата. Аз лично купувам каквото и да е само след като съм изчела минимум няколко дузини ревюта и съм сравнила цените от поне няколко сайта.

# 682
  • на земята
prinzesata,много благодаря.

# 683
Други сайтове нямат ли намаления за 8-ми, освен ЗР??

# 684
Днес от рибите са ми звъняли и като им върнах обаждането казаха, че някоя друга колежка щяла да ми се обади. Никой не ме потърси после. Гледам, че имам имейл, че поръчката ми е приета и обработена. Много странно ми стана. Подозирам, че е свързано с мострите, защото в коментар бях посочила какви искам Grinning Ще видим утре, като пристигне.
Хрумна ми преди малко една мисъл. Възможно ли е сериите за боядисана коса да предпазят естествената, небоядисана коса от побеляване?

# 685
Хрумна ми преди малко една мисъл. Възможно ли е сериите за боядисана коса да предпазят естествената, небоядисана коса от побеляване?
Не, механизмът на побеляването е съвсем различен, за съжаление.

# 686
  • Някъде там
Аз пак за ексфолианта на Керастаз ,дали ще е о,к с Филип Кингсли - еластайзер.Не ми се дават пари за нова хидратираща маска Simple Smile
Или да си взема Ексфолираща маска за скалп 2 x 20 мл Philip Kingsley Exfoliating Scalp Mask

# 687
  • Варна
Нямам Керастазкия,но тоя на GG съм го слагала по скалпа и надолу по дължините еластисайзър. Много ми харесва трябва да взема пак да го направя.

# 688
Да ви кажа, че от Галерия шоп най-накрая са ми пратили някакъв пакет... Имам две поръчки на Мароканойл за над 100лв, сега са пратили на майка ми нещо за 70лв, което не знам какво точно е... Явно каквото е останало или върнато, са ми го пратили... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Agent Provocateur, май ти спомена за лореалския вариант на k water? Може ли линк да видя кой е точно продукта?

# 689
L’Oreal Paris Elvive 8 Second Wonder Water Lamellar, Rinse out Moisturizing Hair Treatment

https://www.amazon.com/LOreal-Paris-Lamellar-Moisturizing-Treatment/dp/B07X6HCLK2

Общи условия

Активация на акаунт