Професионални серии за коса 133

• 49 477
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Не е безплатна доставката от brasty.bg, даже мисля, че се до плаща и за опаковка на продукт. Но на фона на цените им, мисля, че си заслужава. Simple Smile

# 346
Този нектар на Oway подхранва ли добре сухи краища?
Вилислава За две ползвания го усещам, че подхранва, за сега много ми харесва.
Между другото получих код KERS за 20% намаление на Керастас в Арлен.

# 347
Ами не съм много сигурна.
От парфимо балсамът 1л е 86лв, а шампоан 2л е 112лв + безплатна доставка.
Брасти до колкото видях е 82лв за литър продукт +7лв доставка.

Благодаря все пак на включилите се Simple Smile

# 348
Термото на Алтерна е на добра цена, сравнено с Рибката, Арлен, FGstyle. Innocent

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 13:43 от krystal93

# 349
От парфимо балсамът 1л е 86лв, а шампоан 2л е 112лв + безплатна доставка. Брасти до колкото видях е 82лв за литър продукт +7лв доставка.
От Брасти при покупка над 230 лв. - доставката е безплатна, иначе е 6.95 лв.
В Парфимо го няма хидратиращият балсам на Алтерна от литър. А два литра шампоан едва ли ще поръчам.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 13:57 от Rosita

# 350
Момичета, моята фризьорка работи с марката Montibello и ми предложи да си взема за вкъщи ш+б. Познавате ли марката? И още едно въпросче, щом е за боядисана коса серията е по-скоро хидратираща, нали?

# 351
Амиии зависи какво се поръчва. Аз такива големи развасофки не взимам, защото не мога да ги изхабя
И за по-малки неща излиза ок Simple Smile

# 352
  • Варна
Големите разфасовки ги делим няколко човека. Така практикуваме с Шу Уемура,Алтерна,Марокан,Еластисайзъра.....както и с Олаплекс. Затова не е зле да има човек дружки в темата. Еластисайзъра с нар ми излезе 500мл. на цената на 150мл. в рибата.

Травъли има в почти всички немски сайтове на керастаз,себастиян,алтерна.....Аз ги купувам от тук https://www.friseurtotal.de/.
Испанския сайто от който поръчах K water преди време също предлага травъли на почти всичко и често са намалени наполовина. Шампоаните бяха по 2.50Е за 80мл. и 5 евро маските.
Между другото K water пак е наличен и е на доста добра цена https://coserty.com/de/reparadores/2500-kerastase-paris-k-water- … 474636855834.html

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 16:32 от prinzesata

# 353
Мисля да се боядисам довечера, но се зачудих като мия боята хидратиращи маска и шампоан ли да ползвам или протеинови?

# 354
  • София
Супер, когато отново са налични ще поръчам Architecte

# 355
Tanch, хидратиращи е по-добре да са веднага след боядисване. Запази протеина за последващите миенета.

# 356
Аз слагам протеин преди боядисване, хидратацията след!
След като години наред си купувах едни малки шишенца течен протеин поумнях и преди месец забърсах половинлитрова бутилка!

Изобщо колкото и да са удобни малките опаковки това си е живо обирджийство - плащаме като попове / цената на грам продукт става много висока! Купувам вече само големи ИЛИ тестери! За тестерите също трябва да се внимава, някои безсрамници искат майка си и баща си за тях! Най на сметка са тестерите на луксозна корейска козметика (сравнени с цените за пълноразмерни продукти!)

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 17:54 от Agent Provocateur

# 357
  • Стара Загора
Влизам да дам отзиви след серума зс краища на Oway. Измих косата с Меди Фолиген, М Керастаз Ultimate Elexir, термо Екстеншиънист и отгоре серума. Косата стана гладка, подредена, чувствам я все едно съм излезнала от фризьор 😍 Самият серум е много гъст, при нанасяне мазен, но след сушене няма следа от омазняване. Ще видя утре как ще е косата, за сега съм доволна много

# 358
  • Варна
Ако някой не се спогоди с с Oway серума  да свирка Grinning. Въпреки,че поръчах първа госпожа Мария ме пропусна и въобще не благоволи да ми каже защо.

# 359
  • Перник
Принцесата, и аз поръчах от нея два продукта. Днес ми пратила само единия, защото другият бил свършил. Нито ме е питала искам ли само единия, нито нищо... Вторият щяла да прати, когато има доставка. Супер некоректно. Направо се чудя утре дали да го взимам от Еконт.
И за да не е само спам да споделя, че съм влюбена в маската на Епруваж. Напоява и приглажда чудесно косата.

Общи условия

Активация на акаунт