Професионални серии за коса 133

• 49 444
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
При една поръчка на боя и окислител от един сайт са ми пратили безплатно някакъв тоник за скалп на Goldwell, обаче пише за мъже..Stuck Out Tongue Closed Eyes
ММ не иска да го ползва, та се чудя дали ще ми навреди ако аз го мацам на моята глава? Има много слаба мъжка миризма, но бързо се маха, консистенцията е гъста немазна водичка..Laughing

# 361
  • Стара Загора
Ако някой не се спогоди с с Oway серума  да свирка Grinning. Въпреки,че поръчах първа госпожа Мария ме пропусна и въобще не благоволи да ми каже защо.

Аз още като питах Макадамия я помолих да ми запази един и ми го прати след 2 дни 😁 отдавна му бях хвърлила око и като каза 20лв въобще не се замислих. Само не знам как е правилно да го слагам - след термото на Керастаз на влажна коса или първо да изсуша косата с термика и на суха да слагам серума 🙄

# 362
Диадора, може ли да те помоля да му снимаш състава?
Че аз му се чудя още откакто преди месеци Макадамиа спомена марката за първи път.

# 363
Серума се слага на подсушена с хавлия коса и се оформя по желание.
Ето състава на серума

Точно върху подробното описание има лепнат етикет 😊

# 364
Аз днес минах през рибите и се запасих с любимата ми Напура C9. Този път вместо C10 взех C8, някой има ли впечатления от този продукт?

Бтв надвих си мързела и започнах всеки месец да правя Олаплекс терапии, емиии.... видима разлика на третия месец (въпреки че косата ми не е изтормозена). Струва ми се, че расте повече, възможно ли е да е от Олаплекс?

# 365
Серума се слага на подсушена с хавлия коса и се оформя по желание.
Аз го слагам на изсушена и оформена вече коса, много съм доволна Simple Smile

# 366
Някой с Oway серума имал ли е и Ланза нийм плент, за да ги сравни?

# 367
Благодаря ти, Макадамия! Само че това са по скоро активните съставки, а не пълния състав - само натурални масла...освен ако продукта е опакован в кутия и там да е написан.

# 368
Много съм доволна аз от продуктите на Kerastase Simple Smile

# 369
При отлепяне на българския етикет на серума Oway:

При сканиране излиза страницата на производителя:

https://www.oway.it/en/products/styling/styling-finish/nurturing-drops/

Етикетът има стрелка за отлепяне на гърба, но няма да стане, започва да се къса...

Използвам Lanza Neem Plant (в края на първата опаковка съм) и ако трябва да ги сравня:

- Lanza: приятна миризма, не лепкава консистенция, попива бързо, не оставя мазен филм, не утежнява, при мен се усеща хидратиращ, използвам една помпа на мокра коса. Това е един от любимите ми финиши. Косата е жива, лъскава, няма цъфтежи и няма фриз.

- Oway: типична билкова миризма (напомня ми на сироп за кашлица, но поносима- тук смятам, че е до възприятия), гъста и леко лепкава консистенция (ако сте използвали серум за скалп на JMO или олиото с камелия на Shu Uemura- подобно е), ако се използва умерено количество (според състоянието на косата) след изсушаване попива, хидратира добре и не оставя мазен филм, използвам около две капки от пипетата. Косата е много жива, напоена и тежка, има блясък и няма фриз.
* Пробвах го и преди измиване. Една пипета на суха коса 😂 ... омазни ужасно и след около час почти всичко беше попило, но косата стоеше леко на клечки.

Косата ми е средно дълга, фина, редовно боядисвана. В протокола ми винаги има по няколко финиша (продукт за скалп, олио по дължините, термо крем и олио на суха коса). Самостоятелно продукт слагам единствено при първото му използване, за да видя реално действието, след това комбинирам.

Дано ви е полезно 😉

# 370
Ето, ако успяваш да ги разчетеш.Първите съставки са силикони, след това главно масла:

# 371
Благодаря Велислава! Така вече е пълния състав, доста е добър!

# 372
Здравейте, за изрусена коса, боядисвана/посивявана и по дължините почти всеки месец, коя маска на Керастас е по-добра: Терапист или Архитект?

# 373
Много благодаря за подробното описание Blush

# 374
  • Пловдив
Момичета, искам да си направя Олаплекс терапия, но т. к съм след боядисване не искам да ползвам ДПШ. Какъв друг би бил подходящ?

Общи условия

Активация на акаунт