Професионални серии за коса 133

• 49 906
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Надявах се на намаление на Napura ама нейсе Sad

# 616
*dreamer*,
ако не греша, си писахме в някоя от предишните теми за продуктите на Show. Ти се замисляше за балсама без измиване, който според мен също би те изненадал много добре след шампоана Repair. Да имаш предвид, че и маската също е страхотна, а в комбинация са наистина идеални.
Каква ти е косата?

# 617
Здравейте!
Искам да си взема маска, която да е подходяща за използване след ДПШ. Все протеинови имам,а сега от намаленията искам някаква добра хидратация.
Също така ми е необходим продукт за оформяне на къдрици. Косата ми е чуплива, но я изправям,тъй като къдриците се задържат само първият ден.
Предварително благодаря ❤

# 618
  • Пловдив
Аня, косата ми е дълга до кръста, дебел косъм, боядисана на ниво 5ца. Балсама без отмиване не съм го купила, но се замислям, както и олиото ми е интересно и четох добри отзиви за него.

Последното се боядисах с Лакме колаж, смесена 4ка и 5ца. Много ми хареса боята и цветът, който се получи. Ще повторя пак същата боя.

# 619
  • Варна
dreamer е с една от най-страхотните и гледани коси в темата Heart.

Рибата не ме кефят с намаленията тоя път. И аз Напура планирах някой неща,че Стамигена ми свърши Ш,както и С9 маската ми е намаляла. Друго всичко си имам.
На Show шампоана за обем е много хубав. Хидратиращата маска не е баш хидратираща,но с протокол с еластисайзър,Ш за обем и маската бива.
Признавам си обаче,че не ме вълнуват вече като марка-наиграх се дет се вика Grinning.
Сега мисля Аведа ....

# 620
За оформяне на къдрици до сега продуктът, който най-много ми е харесал е активаторът на О'райт. Оформя хубаво и не слепва косата. В момента имам и на Марокан ойл, но той няма никаква фиксация. Ползвам ги в съчетание с пяна та за обем на Олиосета ☺️
И аз установих, че нямам чисто хидратираща маска и смятам да взема тази на Лакме с биоарган. Ползвала съм я от тестери и ми беше харесала Blush

# 621

Discipline Fluidealistе е протеинова серия.

Сериозно?! Бях я взела с идеята за хидратация, или поне за балансирана. 🙄
Може ли описание на маската с Арган на Лакме?

Маската е страхотна! Прави косата изключително мека и витална. Цялата серия Bio Argan много я харесвам. За руса коса е перфектна - много омекотява и съживява.

# 622
*dreamer*,
сподели ако ги тестваш, ще ми е интересно мнението ти. Аз съм страстен фен, както съм писала и преди.

Pcheli4ka,
да... Забелязах, че си изобретила нов коктейл след боядисването с уж хидратиране от въпросната серия. Може и да са я изрекламирали някъде като балансирана, но си е честна протеинова.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:06 от Аня Филипова 649504

# 623
За оформяне на къдрици до сега продуктът, който най-много ми е харесал е активаторът на О'райт. Оформя хубаво и не слепва косата. В момента имам и на Марокан ойл, но той няма никаква фиксация. Ползвам ги в съчетание с пяна та за обем на Олиосета ☺️
И аз установих, че нямам чисто хидратираща маска и смятам да взема тази на Лакме с биоарган. Ползвала съм я от тестери и ми беше харесала Blush
Лакме с биоарган чиста хидратация ли е? Аз си мислех,че е балансирана?
Viktoriai, може ли линк към активаторът на О'райт

# 624
  • Пловдив
Не ме цитирайте

Ето ме, доста рошава, защото съм омотана на кок в къщи и така спя.

Принцеске, благодаря. Че е гледана, гледана е, но има много кусури.

Аня, ще пиша.

До кажа, че четката кактус не е по добра от макадамия, а два пъти по скъпа. Взех за мен и за децата, но си скубе.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 17:30 от *dreamer*

# 625

Discipline Fluidealistе е протеинова серия.

Сериозно?! Бях я взела с идеята за хидратация, или поне за балансирана. 🙄

Не е чист протеин, по-скоро е балансирана - на първите места в състава е глицерин, а предпоследно някъде е мисля пшеничен протеин. Тази серия е по принцип за изглаждане, но при мен не действа в това направление, но и за хидратация хич я няма... Smile

# 626
https://www.zlatnaribka.com/oright/styling-stilizirashti/krem-za … cing-cream-100-ml
Ето го коремчето. А за маската Био арган, не съм 100%сигурна. По спомен съм я усещала като хидратираща. Тогава бях и с изрусена коса. Гледам обаче, пишат, че в състава има серамиди. Мисля, че серамидите са някакъв вид аминокиселини.

# 627
  • Варна
Серамидите не са твърд протеин. Не съм ползвала Биоаргана,но за сравнение Мажистрал на Керастаз е със серамиди,а си е доста хидратираща.
Писали сме много пъти,че чиста хидратация може да се търси единствено в марки като Шеа Мойчъръс и подобните и. В линиите за къдрави коси също. Всичко останало е балансирано с превес на хидратацията та дори и прословутата марокан с кафявата капачка.

# 628
Здравейте момичета. Пиша за първи път, но ви следя вече няколко теми и съм възхитена от заинтересуваността ви към грижата за косата до най-малкия детайл. Адмирации!
Именно за това се обръщам за няколко съвета към вас:
Скрит текст:
Косата ми кестенява, достатъчно гъста и много дълга. По-суха е в краищата, по-бързо се омазнява в корените и през зимата се наелектризира. Предразположена е и към цъфтежи. Боядисвам се, защото искам да се справя с един карамелен цвят, който си причиних преди години - опитвам се да си върна естествения цвят.
За да запазя по-дълго цвета между посещенията в салона съм решила да поръчам шампоан и балсам от серията за боядисани коси на Marrakesh, както и маската чудо.
За термо ползвам Напура.
Моля да ми препоръчате финиш за супер блясък - искам след преса, коста ми да изглежда като излязла от салона. Ще се радвам да е нещо което не омазнява допълнително - споменах ви по-горе за проблема с корените.
Мисля да взема и серума за цъфтящи краища на Marrakesh. До сега не съм ползвала толкова много продукти и моля за информация в каква поредност да ги прилагам.
Благодаря ви!

# 629
Петя, за блясъка след преса зависи и каква преса използваш. ✌

Общи условия

Активация на акаунт