Професионални серии за коса 133

• 49 891
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Всички са хидратиращи, да, но с различна степен на хидратация. Както писаха отгоре съфорумките, в зависимост от моментното състояние на косата.

# 646
Vivru, и аз харесвам повече тази на Лакме с арган. Моята коса е плътна и с дебел косъм,но я прави ужасно гладка и права, което не съм постигала с друга маска.
Макадамията ми харесва много като аромат и консистенция, но може би защото я ползвах години, без да я сменям, в последно време взе много да ми омазнява, но и моя скалп е склонен към омазняване. Много го пазя да не попада изобщо по него.
Пък и имам чувството,че Макадамия я развалиха.Преди 2-3 години беше по-добра.
Лакме ползвам от 2 месеца някъде и съм доволна, даже съжалих,че не съм я пробвала до сега.

# 647
Пък и имам чувството,че Макадамия я развалиха.Преди 2-3 години беше по-добра.
Моите наблюдения за терапията на Макадамия, обаче, са същите. Мислех, че в мен е проблемът и не съм сравнявала формули, но предната опаковка даваше много по-добър ефект при косата ми - като се почне от много по-бързото й съхнене, хубав блясък, та до силно редуциране на цъфтежите. Сега - нищо общо... просто омекотени краища без заплитане.

# 648
Моля да сравните тези двете маски
Скрит текст:
Коя е по напояваща за сухи дължини?
Няма място за сравнение,двете са различни.И двете дават почти еднакъв резултат,но в различно време и при различни нужди.Малко сложно го обясних...Ще ти го кажа така,Нутритив не е за постоянна употреба при фина/тънка коса.Супер е маската,прави косата подхранена,но на второ/трето миене или след хидратиращ ден идва доста тежка.Същото е и при Екстеншънист,най-любимата ми маска,но...трябва да се върти през миене/две,иначе прави косата стегната и не много подвижна.
От две-три седмици ги въртя само двете маски с по едно включване на Ланца моймой и кератиновата.Косата ми е в доста добро състояние,като се има предвид издевателството над косата ми преди няколко месеца.

Имам въпрос към момичетата,които ползват серума Екстеншънист.Някой ще ми опише ли консистенция,аромат и т.н...това нещо ми мирише на люцерна,добре че не е траен "ароматът"

# 649
Люцерна GrinningGrinning  Разсмя ме искрено. В началото не го долюбвах много и аз, но сега ми мирише на нещо свежичко Simple Smile

# 650
Имам един душгел на Caudalie,смърди по същия начин,на сено ли на люцерна ли...тоя серум е същия Grinning Взех го от ибей и не съм сигурна ок ли е.Всички Керастази миришат уникално,а тая люцерна нещо не ме кефи

# 651
А в нотино няма ли да пускат някакви намаления?

Може ли пак описание на  WOW спрея за изсушаване, че му се чудя?
Коя от вас беше доволна и читава ли е марката?
Изсушавам св само със сешоар, преса не ползвам.

# 652
  • Варна
Баш така си мирише на окосена ливада Grinning. Нищо му няма клепай си се на воля.

# 653
Ооо ти питаш за серума. Чак сега видях. Преди малко ходих да душа термика, че ми стана много интересно с тая люцерна. Не знам той как мирише. Сега забелязах обаче, че има известна разлика в миризмата на маската и термика Thinking

# 654
Маската Екстеншънист мирише уникално,термика не съм го ползвала.Ходих в един дюти фрий магазин да душа всичките парфюми,алергия получих,но не можах да го намеря.Серумът Терапист мирише по същия начин
Принцесата,окосена ливада също е вариант на ароматът Joy

# 655
  • Варна
Я не ме хвърляйте в джаза Grinning. И маската и термикът миришат еднакво.Маската изветрясва с времето повече от година я търкалям. Серумът само е треволяк. Всичките  са ми от Белфаер тъй,че няма опция да са ментаци.

# 656
Може би да е изветряла, защото преди ми миришеше като термика сякаш. Ама пусто за мен това не е окосена трева Grinning

# 657
Маската Екстеншънист и серумът Терапист миришат еднакво,термик Екстеншънист не съм ползвала,не мога да кажа как мирише.Но серумът Екстеншънист мирише на люцерна

# 658
Добре де, не е като да не ги ползвах онзи ден и маската и термика (Екстеншънист) - изобщо не съм забелязала как миришат. Сега по нощите ще ме накарате да ги вадя и душа Grinning

Като стана въпрос на мен лично ще ми е много любопитно и ще съм много благодарна ако някой си прежали времето и нахвърли няколко базови правила за ползване на натуралните масла с профи козметика.

# 659
Ампулите концентрат на Керастаз могат ли да се пилзват без бустер?

Общи условия

Активация на акаунт