След раздяла с любовник

• 22 989
  • 561
  •   1
Отговори
# 240
Тайчо само малко храна за размисъл ще ти оставя. Как точно смяташ, че един човек, който не знае къде се намира и взима такива медикаменти, да пише само адекватни неща и какво споделя и как би звучал. Повечето хора така, повечето онака, ами то няма как всички хора да са еднакви, всеки да реагира и пише по един и същ начин. Просто търсите под вола теле, това е истината. Знаеш, че те уважавам, но знаеш и, че не съм чехльо нали Trollface
Ти трябва да си намериш точно такъв, защото скандалите ще са ежедневни иначе ... Neutral Face

# 241
Тайчо само малко храна за размисъл ще ти оставя. Как точно смяташ, че един човек, който не знае къде се намира и взима такива медикаменти, да пише само адекватни неща и какво споделя и как би звучал. Повечето хора така, повечето онака, ами то няма как всички хора да са еднакви, всеки да реагира и пише по един и същ начин. Просто търсите под вола теле, това е истината. Знаеш, че те уважавам, но знаеш и, че не съм чехльо нали Trollface
Ти трябва да си намериш точно такъв, защото скандалите ще са ежедневни иначе ... Neutral Face

А Ти се замисли как в такова състояние на нея и хрумва да пише фермани тук. Не и се живее, ама иска бг мама???

# 242
Аз съм глупав и не мога да се замислям. Иначе човек, който не може да спи и психиатъра и (който за мен не е читав) и казва, че само във психиатрията могат да и дадат медикаменти (инжекции), които да я преспят, защото лекарствата, които и дава не действат. Сама си прави изводите, дали такъв човек може да пише фермани или не. Писането не изисква огромни усилия. Опитвайки се да търсите някакви логики (което не е грешно), вие стигате до грешни заключения !

# 243
Ами много хора пият "такива медикаменти" и са си напълно адекватни.Е,вярно,не ги преглъщат с чаша вино..
Пък и..Все си мисля,че падналите на улицата хора в безпомощно състояние са доста различно нещо от жена страдаща от факта,че единия от любовниците и я е отсвирил подобаващо,и ся ако другия вземе,че научи,олеле..Първите извикват у мен желание да ги обгрижа(и съм го правила винаги когато съдбата ме сблъсква с подобни ситуации ),при вторите,винаги ме избива на смях,така и не се научих на повечко емпатия към радините вълнения на хората..

# 244
  • Варна
Зависи от характера на човека. Съмнявам се силно разстроена жена да се влияе от форумни писания. Именно приятели и близки могат да и повлияят. Тя се опитва самоизтезавайки се да нарани виновника. Мисля, че събуждането от лъжливия роман я травмира. Тя не може да контролира ситуацията. Може би е имала някакви илюзорни планове за бъдещето им.
Stallion, ако и се случат по - драматични събития директно на морфин ли да мине ?Трябва да се адаптира, живота е борба.
Има хора със сериозни проблеми, майки с умиращи деца. Всеки ден чета зов за помощ на тежко болни деца. Но за някои и една стрия или пропусната бира са края на вселената. Не са жертви.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 16:30 от Viviana91

# 245

Ами много хора пият "такива медикаменти" и са си напълно адекватни.

Момче или момиче си не знам, но ако човек не е сигурен в нещо, по-добре да не го изказва, защото освен, че може да навреди (казвам го по-принцип) също и да постигне обратното на това което иска и да се изложи. Аз познавам хора приемали диазепам и вярвай ми въобще не са от най-адекватните, направо са си в другата крайност Rolling Eyes

Освен това може да прочетеш и листовката на медикамента, просто не е хубаво човек да е изказва неподготвен !

Цитат
Шофиране и работа с машини
Диазепам Актавис, както и другите лекарства от този вид, оказват значително влияние върху способността за шофиране и работа с машини. Повишената сънливост, загубата на паметта и увредената способност за концентрация, умората, както и треперенето, променената мускулна функция могат допълнително да потиснат способността на пациентите да извършват определени действия. Ефектът се наблюдава веднага след началото на лечението и може да продължи няколко дни след прекъсването поради дългото време на задържане на активното вещество в организма.

При недостатъчна продължителност на съня вероятността от подобни увреждания може да нарасне.

# 246
  • Paris, France
Скрит текст:
VickyTaylor Брейй каква далновидност и проницателност, тея измислени психолози пасти да ядат. Те така едно време още като ученик и си карам аз колелото и виждам на тротоара една баба как е паднала на замята. Не беше модерно облечена, с някакъв балтон мисля беше и минаваха разни хора и я подминаваха и аз метнах колелото и да видя какво става и я изправих, тя беше дезориентирана, помогнах и да седне на близката пейка в отсрещният парк.

Възможно е да и паднало кръвното, понякога дори и мини инсулти могат да преминат така. Ей сега чак разбрах, защо едни хора я подминаха (което за мен беше скандално), но явно аз съм бил тъпия, защото те са знае ли, че бабата се е преструвала и не са се вързали. Thinking

Това ще го помня цял живот и хората, които подминаха тази възрастна жена паднала на тротоара. Веднага се сещам и за друг такъв случай със мъж, лежи безпомощно на тротоара и хората го подминаваха, явно мислейки си, че това е някой мъртво пиян човек без дори да се уверят. Все нормални неща за нашето общество ... Confused

Е, това не е новост. Точно това отношение към стари, болни, паднали и даже пияни хора беше първото, което ме шокира в Лондон, но не задълго.

Първоначално спирах, питах, гледах да помогна. Веднъж в 5 сутринта видях от прозореца мъж, който слагаше стълба до моста над гарата Падингтън. Уплаших се да не скочи пред влак и звъннах на полицията. Никой не идваше. Гледах уплашено и се чудех да ида ли да опитам да го убедя да не скача. По едно време телефонът звънна и от полицията любезно ми обясниха, че мъжът е trainspotter - гледа влакове, че към 10ч ще минава за последен път стар, парен влак и ще започнат да се събират хора, журналисти и да искат стълбите им да са на добро място.

Няколко пъти съм доближавала спящи клошари с пагубни последици. Единият ме нападна с нож и добре, че минаваха някакви мъже, чужденци, та ме отърваха. Околните ни подминаваха.

Имаше много досаден българин, съседи сме били в София докато беше студент. Все искаше помощ с нещо и все се предлагаше на всяка срещната, но беше мазен, полуплешив, с корем и ходеше облечен с анцуг. Която водеше и казваше "Шъ тъ скъсам ако тъ фанъ". Жена му беше по-дърта от него, болна и вече без коса и без вежди. По Коледа беше паднал до къщата, в която живееха и никой не беше извикал линейка 2 дена, защото преди това фъфлотел. А той имал кръвоизлив в мозъка, ама всеки махал с ръка и подминавал, та подминах и аз.

Сега викам полиция, но нито доближавам, нито питам. Научих си урока.

# 247
нищо лошо не си направила. Просто любовника е боклук. Яж, пий, носи си новите дрехи и го забрави. Да не ти пука сой знае и кой не

# 248
  • Далече, далече
Морфин никой няма да й даде по нейно желание. В "лудницата" също няма да й дават каквито лекарства тя поиска.

Авторке, има по-силни приспивателни от Диезапама, Лексотана и Клонарекса. Ако спането ти е голям проблем, намери си по-добър лекар.

На хубостника от село тъпкано ще му се върне. След време ще му гледаш сеира, но сега трябва да се погрижиш за себе си.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 10:19 от Zemfir@

# 249
Мисля, че доста омаловажавате случилото се.

Тя му е вярвала на всяка дума, той я е ухажвал, лъгал, обработвал и накрая се е подиграл и се е изгаврил с нея. Сега зад гърба й разнася случката, всички да й гледат сеира. Вие тука също, вместо да плюете в пазва.

Невена, каква радост!!! Ние сме по-англичани от англичаните вече. Евала! Grinning

# 250
Мисля, че доста омаловажавате случилото се.

Тя му е вярвала на всяка дума, той я е ухажвал, лъгал, обработвал и накрая се е подиграл и се е изгаврил с нея. Сега зад гърба й разнася случката, всички да й гледат сеира. Вие тука също, вместо да плюете в пазва.

Абе, глупости на търкалета!!!!

ТЯ е изневерила на приятеля си.

Любовникът какво се е изгаврил точно - че я е зарязал?!?! Е, тя какво очаква? Да ѝ пълзи в краката и да ѝ се моли??!! Щото е велика....?!?!?! Сребърната лъжичка в устата му.....!!! Моляяя ти се! Поредната кифла, мислеща се за кроасан!

От цялата тема само не разбрах "приятелят" къде е и дали е наясно със случващото се...?!?
Щото момата заслужава и той да я затири, ако вече не го е направил!

# 251
Изневерила на приятеля си? Scream

Дайте да я убием с камъни!

# 252
  • Terra incognita
Тайничке, тя си има гадже и е помолила любовника да я остави. Дотук добре. Нищо ново.
Само че тя тотално е изкрейзила, задето онзи я е послушал и я е оставил. Схващаш ли?

# 253
Да съм писала нещо за убийство?!??

Не мога да ѝ съчувствам, сори! Каквото си посял, такова ще пожънеш!

# 254
  • Paris, France
Изневерила на приятеля си? Scream

Дайте да я убием с камъни!

Е, че тя си е убитак, който не знае какво иска. Вижда ми се нагло да живее с един, да крои планове с друг зад гърба на приятеля си, да гони втория и като разбере, че си е намерил нормална, да му държи сметка, че не седял с нея. Хем не го иска, хем го стиска.

Как щяхте да реагирате ако женен ходеше с мома и и обещаваше общ живот, обаче седеше с жена си, а когато момата си намери нов, необвързан, започнеше да я притеснява и да и се сърди.

Общи условия

Активация на акаунт