Ясновидки/врачки - тема 38

• 133 119
  • 802
  •   1
Отговори
# 210
  • там, където ми харесва
Колко взема Лина?Може и на ЛС.

# 211
  • гр. София
Колко взема Лина?Може и на ЛС.
ясновидство. com

# 212
Здравейте,

Утре ми предстоят консултации с Лина и Ваня Вучкова. Към тези, които са се допитвали до тях: как протичат самите консултации? Каква информация давате за себе си?
Каква познаваемост имат?

Допитвали ли сте се до Leo light tarot? Въпросната жена се намира в Англия, има YouTube канал, но прави и лични консултации.
Моля те, ако имаш възможност сподели как са минали консултациите ти с Лина и Ваня Вучкова.
При мен едната имаше добри попадения, а другата ми говори това, което ми се искаше да чуя или по-скоро, което си мислех и сега стоя на тръни...

# 213
Зори,може ли да кажеш коя имаше  попадения при теб?

# 214
Зори,може ли да кажеш коя имаше  попадения при теб?

Ваня е изключително мила и добронамерена. Тя работи с карти таро. Доста от нещата, които каза са верни, но тя буквално повтори мислите ми. Това с картите определено има някакъв смисъл, но някак думите й лъкатушат, хем било еди-как си, хем не било, честно казано останах объркана. Прогнозите й не се сбъднаха. Таксата й за мен е доста висока 50 лв. Лина имаше доста точни прогнози, едно от нещата, които прогнозира се случи, другото не, но тя ми каза, че начина по който действам, ще доведе до провал на това, което искам и така стана, т.е. тя няма вина. Скоро се обърнах отново към нея, разясни ми ситуацията, каза ми как да действам, сега мисля да я послушам, дано се получи. Това, което не ми допада при нея е, че трябва да й задаваш много въпроси. Ваня говори сладко сладко и дори вместо теб задава въпроси, докато тази жена изисква ти сам да си задаваш въпросите и все казва, че тя не може да мисли вместо мен и че аз знам най-добре какво искам. Ама нали имала дарба, защо да не знае какво искам...? Поне таксата й е приемлива 15лв. или 30 лв. Хубаво е, че консултацията е по телефона, не се налага да харча пари за път.

# 215
Много благодаря за изчерпателния отговор🤗

# 216
Здравейте, знаете ли гледачка, която може да познава чрез телефонен разговор?
Здравейте, мога да ви дам кординати на една жена, която се намира в Англия, но комуникира, с клиентите си във фейсбук с разговори по месинджър, гледа на карти и е страхотна Simple Smile
Може ли и на мен да ми дадете координати за тази жена

# 217
Здравейте, бихте ли ми препоръчали ясновидка в град Сливен?

Много е спешно Sad

# 218
Здравейте, мога да ви дам кординати на една жена, която се намира в Англия, но комуникира, с клиентите си във фейсбук с разговори по месинджър, гледа на карти и е страхотна Simple Smile
И аз се интересувам, ако може

# 219
Моля оставете координатите тук, нека всеки да може да ги види. Така е по-лесно.

# 220
  • Костандово
Кажете повече за тази жена от Англия, дайте координати

# 221
и аз се интересувм благодаря предварително

# 222
Здравейте дами и Весели празници!
Ходил ли е някой при баба Кернка от Добрич,четох теми,но нищо по-скорошно не видях та затова пиша днес.
Моята сестра иска да отиде при нея,аз разбира се малко по-скептично съм настроена и реших да проуча малко!
Моля без нападки! Искам просто актуални мнения,доволни ли останахте и така...

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 14:58 от Не се сърди, човече

# 223
Здравейте!
Тъй като съм нов потребител незнам дали тук да си задам моя въпрос?
Искам да попитам за добър ходжа в Айтос.
Моля Ви някой да сподели мнение дали е ходил и дали е доволен от услугите им.

# 224
Знаете ли Лина от кой град е?

Общи условия

Активация на акаунт