Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 924
  • 802
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, трябва ми жена , която гледа по телефона , да не е Лина, вече се допитах до нея
Елена Пловдив

# 271
Момичета, трябва ми жена , която гледа по телефона , да не е Лина, вече се допитах до нея
Елена Пловдив
Аз вЧера се чух с Елена от Пловдив. И тя използва рождените дати и малките имена на хората. Казва, че не е астролог, но се свързва с космическа енергия. Не знам доколко ми позна някакви конкретни неща. По-скоро говореше от житейски план - какво е нормално, какво се случва на много хора, какво е преживяла тя, отдели немалко време и на коронавируса, без да я питам и думичка по тази тема. Със смесени чувства съм. Трябва да мине време, за да разбера дали е познала някакви неща.

# 272
И какво каза за коронавируса ?

# 273
Може ли координати на Елена от Пловдив?

# 274
И какво каза за коронавируса ?
Като много други - била гонпредрекла преди години. Казала, че ще има катаклизми до 2025, но мислела, че ще са земетресения, наводнения и т.н. Говори много за заболяванията на хората - това, което и по тв казват - че тези със заболявания са застрашени. Говори и за икономическата страна на нещата. Ядосваше се на полицейщината, както тя я нарече. Все такива неща. Общи.
Аз й зададох конкретни въпроси, но не получих кой знае колко конкретни отговори. Да, на някои места уцели, но не знам дали ми е познала. За някои неща ми даде срок - до 10 години, така че не знам дали скоро ще мога да кажа дали е познала или не 😀

# 275
Някой имa ли впечaтления от Виктория от Cофия, която гледa нa кaфе?

# 276
Аз за Елена от Пловдив ще ви кажа след три месеца

# 277
а може ли телефона на Елена Simple Smile

# 278
Приложението Yodha ми дава да задам въпрос на доста намалена цена. Някой плащал ли е за въпроси? От сайта коректни ли са?

# 279
Сайтът е коректен, но трябва да се чете внимателно какво предлагат. Понякога дават промоция за един безплатен въпрос на точно определен ден, друг път плащаш за първия въпрос, а вторият е безплатен.

# 280
Чували ли сте за Таня от някакво село до Слънчев Бряг? Казаха ми, че с имена говорила. Но искам второ мнение.
Не си губете времето с Таня. Познаваемост 30%

# 281
Здравейте, не мога да открия акутален телефон на леля Искра- всички телефони от старите теми са несъществуващи.
Също някой гледаш по телефона, може ли да ми препоръчате?

# 282
  • бургас
Чували ли сте за Таня от някакво село до Слънчев Бряг? Казаха ми, че с имена говорила. Но искам второ мнение.
Не си губете времето с Таня. Познаваемост 30%

При мен познаваемост 0%,ходих преди две години.

# 283
Във фейсбук има една се пише ясновидката Фериде иска ми 270 лв, била съм напръскана с нещо, някой допитвал ли се е до нея

# 284
Във фейсбук има една се пише ясновидката Фериде иска ми 270 лв, била съм напръскана с нещо, някой допитвал ли се е до нея
Ако човека казва истината и иска да помогне не може да каже, че трябват 270 лв, за нещо, което не може по никакъв начин да докаже, че е станало, защото е в миналото или да ти гарантира някакъв резултат свързан с бъдещето. Особено, ако трябва да и пратиш парите и всичко ще стане от растояние без контакт. Това си изглежда като изнудване. Хора , които имат способнсоти и вярват в Бога не си позволяват да постъпват така, защото знаят, че всички сили, дарби и способности идват от него и както ги е дал при неправилно ползване на тези сили така и много бързо може да си ги вземе.

Общи условия

Активация на акаунт