Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 727
  • 802
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте, пак ще помоля за скорошни впечатления от Роси Стефанова, Светлана от Герена, Ваня Спасова от Лагера, или Латина от Мол Сердика. Може и за Петя-Ирина и Боряна Ангелова ако някой е ходил. Grin

За Роси мога да кажа че със сигурност ми позна едно нещо за работата. Но за друго, свързано с личния живот ме обърка съвсем. Същото ми каза и Петя (Ирина) от Редута, но беше отречено от Ваня Спасова, Ина от Женския и Светлана от Герена, както и отречено от астрологичен анализ. Затова искам да знам дали Роси и Петя-Ирина може и да не са познали това нещо? Това, което Светлана също ми каза не ми харесва, макар, че всичко друго ми позна - характери, описания на външност, имената на хора, още преди да ги срещна!!! Пращат ме към съвсем различни посоки, възможно ли е към онзи момент това да ми се е давало, а със свободната воля и знанието, което астрологията ми даде да променя съдбата си и да срещна друг човек, а не споменатите от тях? Ваня си каза, че колкото и да ме влече този път няма да ми донесе нищо добро.

От УФО порта само клишета, които категорично не са верни и само подпитват и чакат подсказки. За индийската апликация при мен поне бяха пълни глупости.

# 406
  • там, където ми харесва
Здравейте, пак ще помоля за скорошни впечатления от Роси Стефанова, Светлана от Герена, Ваня Спасова от Лагера, или Латина от Мол Сердика. Може и за Петя-Ирина и Боряна Ангелова ако някой е ходил. Grin

За Роси мога да кажа че със сигурност ми позна едно нещо за работата. Но за друго, свързано с личния живот ме обърка съвсем. Същото ми каза и Петя (Ирина) от Редута, но беше отречено от Ваня Спасова, Ина от Женския и Светлана от Герена, както и отречено от астрологичен анализ. Затова искам да знам дали Роси и Петя-Ирина може и да не са познали това нещо? Това, което Светлана също ми каза не ми харесва, макар, че всичко друго ми позна - характери, описания на външност, имената на хора, още преди да ги срещна!!! Пращат ме към съвсем различни посоки, възможно ли е към онзи момент това да ми се е давало, а със свободната воля и знанието, което астрологията ми даде да променя съдбата си и да срещна друг човек, а не споменатите от тях? Ваня си каза, че колкото и да ме влече този път няма да ми донесе нищо добро.

От УФО порта само клишета, които категорично не са верни и само подпитват и чакат подсказки. За индийската апликация при мен поне бяха пълни глупости.

Според мен означава , че не са познали.

# 407
Ясно, значи дори и да познаят много неща, все в нещо ще сбъркат. Най ме объркват когато имам дилема по кой път да поема в личния живот или кариерата. Дори един прост въпрос "Дали да се огледам в друг град за любов/работа?" ги кара да пускат кукички - подпитват кои градове ти харесват и после си избират 1-2 (които на тях им харесват обикновено хаха). Не знам, аз си го представях, че истински ясновидец ще може без да подпитва да ми каже къде ще имам повече късмет и кои места трябва да избягвам. За чужбина ако пита човек е още по-смешно, много от тях казват точно страните, където ходят най-много българи, какво съвпадение или пък ти гледат зодията и те пращат в страни, отговарящи на нея.

Скоро звънях на Татяна Христова за да ми прави изчистване, но телефонът не отговаря, какви са отзивите за нея?
Четох и добри отзиви за Боряна Ангелова от Дианабад в старите теми, тя занимава ли се още с радиестезия и ясновидство?

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 16:16 от slunce_jusk

# 408
Спомням си преди години майка ми ме заведе при Мария Асенова да и гледа.Леле, като взе да изрежда тя, това,онова някои неща бяха  верни.Та чак и каза и лоши работи и тя стана и си тръгна Grinning

Обаче си спомням едно нещо,че май преди години 2-3 се чувах с Лина сега се сещам че това е нейният сайт,който ми дадохте и се сещам тогава тя ми каза едни неща и май така стана доколкото си спомням....Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 00:18 от Не се сърди, човече

# 409
А има ли някой на който Гавраил му е познал? Той ми каза, че вече не иска да се занимава с окултни практики.

# 410
  • Пловдив
Аз също питах Божидар за един въпрос, колко взима.
Каза 40 кинта за колкото искаш въпроси.
Помолих го да направи някаква отстъпка, че в момента нямам работа, но не ми отговори изобщо.
Аз не го моля да ми гледа без пари, но 40 лв.за мен за момента са много ☹️
Един път можах да се вредя в един блиц, та каза, че уж скоро ще намеря друга работа.
Още не съм де ☹️
Свързах се с Бобо 08 и преди съм се допитвала до него, отговори ми, но не ми поиска пари.
Надявам се това, което ми каза да стане!!! 🙏

# 411
Може ли някакви координати на Бобо 08 , преди повече от 3 години съм питала нещо , помня че имаше някаква дарба , сега не знам как е, но предпочитам с него да говоря, от колкото с други ,мисля че беше някъв скайп, после вече спрях да го ползвам и се затри, и как да започна да не ме отсвири че явно ги питам по моя си начин

# 412
  • там, където ми харесва
Колко взема Лина?

# 413
  • Пловдив
Ще видя къде съм записала телефона му, но иначе му писах на е мейла.

# 414
Здравейте, а може ли на ЛС да ми пратите имейла на Бобо? Благодаря предварително!

# 415
Какъв е този Бобо?Innocent добър ли е?

# 416
Нямам представа кой е като човек , не мисля някога да е приемал масово , но имаше един момент преди години го коментираха , а и мисля че той като нормален човек малко се скри , защото виждате други какво правят

# 417
До толкова ли познава??? Flushed

# 418
При Ваня от Лагера съм била. Налучкваше. Но трябва да кажа, че позна развой на важен проблем и посочи дати, които съвпадаха на 100%.
Глухонямата Магда е измислица от един вестник, за рейтинг, преди около 20 години, не си давайте парите.
Игнатиево, Варненско - нищо не познава.
Бобо дали е същият, който се подвизаваше тук, гледа с човече, отговаря с да/не?
Мария Асенова вижда разни същества, според мене не е съвсем нормална.
Божидар от фейсбук е най-обикновен печалбар, просто е хитър, ей така, магия от майка и дъщеря и дай 400 лева да не се парализираш.
Валентин дали работи още, че не ми се наливат пари...

# 419
Аз сега се сетих, че моя позната, която пишеше тук ми беше дала мейла на Бобо. Беше отдавна, мисля, че ми беше познал нещо.

И понеже обичам да търся в старите теми за нови за мен имена там видях добри отзиви за Марина от Графа в София, Ани Никова или Накова от Дружба, Валерия Христова, Таня Христова която пави рейки и Ники Узунов.

Там има и други имена, които отдавна няма отзиви, та моля кажете ако имате такива за изброените или някой, при който сте ходили през 2010-2014 и сте останали доволни (защото имам чувството, че от въртяните напоследък повечето са недоволни).

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 10:59 от slunce_jusk

Общи условия

Активация на акаунт