Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ясновидки/врачки - тема 40

 • 7 566
 • 819
 •   1
Отговори
 • BG
 • Мнения: 2 212
ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМА 40
Нека запазим добрия тон и да си бъдем полезни!

Моля, всички, които разполагат с координати на ясновидци, ходжи и т.н., от който са доволни, да ми пратят данни за него/тях на ЛС, за да ги сложа на първа страницат като списък.

Темите до сега:
Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12, Тема 13, Тема 14, Тема 15, Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 22, Тема 23, Тема 24, Тема 25, Тема 26, Тема 27, Тема 28, Тема 29, Тема 30, Тема 31, Тема 32, Тема 33, Тема 34, Тема 35, Тема 36,Тема 37, Тема 38, Тема 39

Ако желаете да пишете за магии, моля пишете в тази тема: РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ

За негативни мнения, базирани на лични наблюдения, моля пишете в тази тема: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЯСНОВИДЦИ, ВРАЧКИ И ХОДЖИ В БЪЛГАРИЯ

Сайт за безплатен отговор само на 1 въпрос, въпроса трябва да е зададен на английски: http://www.hollywoodpsychics.com/

Специални благодарности на всички, които са се грижили за темата  Flowers Hibiscus

# 1
 • София
 • Мнения: 397
Благодаря за новата тема. Нека да бъде успешна.

# 2
 • Мнения: 431
Дано! Моля тези, които се обадят на Таня, да се държат възпитано с нея, за да не съжаляваме всички после. Също така да споделят впечатленията си и във времето да пишат какво се случва, какво - не, защото в крайна сметка това е целта на темата.
И един съвет - бъдете максимално ясни и честни с нея. Знам, че от подозрителност и поради идеята, че "щом е добър ясновидец, трябва да види всичко", понякога премълчаваме именно това, което е проблемно за нас. В разговора си с нея забелязах, че не може да види ясно именно онези неща, които по принцип не бих споделила с всеки и за които дори не ми се иска да мисля, тоест проблемните ми теми. Та накратко - за да ви е от максимална помощ, като ви пита какъв е проблемът, отговаряйте.
Дано всеки намери помощта, от която се нуждае!

# 3
 • Мнения: 194
Вярно е, че ако се подхожда с подозрение и недоверие, не се получава резултат.Лошото е, ако въпреки това, не се получи, но аз го отдавам на това, че понякога моментът не е подходящ за някоя от страните.

# 4
 • Мнения: 3
Здравейте. Знаете ли някой  около Бургас който да познава или да гледа н Таро (нещо свързано с ясновидство)  и контакти ако може?

# 5
 • Мнения: 43
Здравейте,аз да попитам някой свърза ли се с Таня

# 6
 • Мнения: 10
Здравейте! Някой може ли да ми съдейства с контакт на човек, който се занимава успешно с магии за любов? Всъщност, не знам кой изпълнява такива ритуали, ясновидец, ходжа или? И преди да реагирате остро, има рязка чужда лоша намеса в отношенията и затова се разпаднаха, а не от липса на чувства или произволно грозно решение да променям нечия съдба.

# 7
 • Мнения: 404
Здравейте! Някой може ли да ми съдейства с контакт на човек, който се занимава успешно с магии за любов? Всъщност, не знам кой изпълнява такива ритуали, ясновидец, ходжа или? И преди да реагирате остро, има рязка чужда лоша намеса в отношенията и затова се разпаднаха, а не от липса на чувства или произволно грозно решение да променям нечия съдба.
Ако има чуждо влияние в случая магия за любов и обвързване направени на вашия мъж, той трябва да има и съответните симптоми. Главоболие, разсеяност, лесно раздразнение, както и това, че се опитва да прекарва максимално дълго време с човека към когото е залепен. Когато има подобно нещо, обикновено автоматично и бизнеса и работите на въпросния мъж започват да куцат и да имат проблеми, защото мисленето му е свързано само с жената, към която е залепен и съответно всичко останало е на заден план - семейство, деца, близки, работа и т.н. Ходжите правят такива неща, но според мен много рядко или почти никога не могат да помогнат за разрешаване на подобна ситуацията. Има разни Ясновидки, вещери и магове, които също се занимават с такива неща и според мен също не могат да помагат, защото те и правят такива влияния на хората. А закона е такъв, че може да се прави само едното. Или неутрализираш и освобождаваш хората от такива неща или ги създаваш и ги обвързваш. И тъй като 99% правят такива неща, никои от тях не може да ги неутрализира.
Отделно, че ако човека сам не осъзнава, че има нещо, което му пречи и не търси помощ, против неговата свободна воля не може да му се помогне. Както го наричат бяла магия а такова нещо няма. Всяко едно вмешателство е против свободната воля на човека и това е насилие независимо дали ще бъде наречено бяла магия, магия за късмет, магия за любов и така нататък.
Единствения вариант, който аз зная е да се подготви вода и тази вода да се подготви с намерението, ако е в съгласие с Божията воля и Божествения промисъл, тази вода да помогне на въпросния човек да се освободи от подобно външно влияние, да се осъзнае и да потърси помощ. И тази вода се дава на човека. И после се вижда как се развиват нещата. Ако е по Божията воля може човека да се освободи и да поиска помощ и нещата да тръгнат да се хармонизират. И обратното, ако има уроци, които трябва да учи и разбере не се получава разлика и човека продължава да пропада в живота. И вече тогава по естествен път след месеци или години, когато живота го научи с несполуки, болести и други загуби, човека узрява и сам започва да търси помощ.

# 8
 • Мнения: X
Аз вече се отказах от всичките! Сигурно над 200 лева пръснах да да ходя и нищо съществено по проблемите ми. Някой да е забелязал, че колкото повече ходи по различни, толкова повече се влошават нещата? Аз реших да се откажа. Вече използвам астрологита, тя все пак разчита на точна дата и час на раждане, много често ми е познавала.

Дори врачките, които са ми познали на 90% говорят глупости що се касае за здраве, подходящи бизнес дейности и места за пътуване, нещата, за които питам. Никоя врачка не вижда това, те си въртят едни и същи репертоари, на почти всеки казват да ходи из Европа, а според астрологията за по-големи промени се изисква преместване по-далеч. Европа е толкова малка, че релокационната карта ще е почти същата като в България, освен ако човек не се премести в най-западните й части или още по на изток от България (напр. Москва). С други думи - няма да има особена промяна на новото място, освен, че ще си в чужда култура, с чужд език, друг климат и порядки, затова и повечето от недоволните българи по чужбина са от Европа, докато повечето на другите континенти са доволни.

# 9
 • Мнения: 404
Аз вече се отказах от всичките! Сигурно над 200 лева пръснах да да ходя и нищо съществено по проблемите ми. Някой да е забелязал, че колкото повече ходи по различни, толкова повече се влошават нещата? Аз реших да се откажа. Вече използвам астрологита, тя все пак разчита на точна дата и час на раждане, много често ми е познавала.
Не знам доколко разбирате астрологията като наука, но наталната карта дава едва 33 % истина и достоверност. За да имате по висок процент, това което го пише в наталната карта трябва да бъде написа и на вашата ръка чрез науката хиромантия да се потвърди, така стават 66% истинност. За да стане 100% освен на наталната карта и на ръката, трябва 3ти път да бъде открито чрез науките физиогномика и френология на лицето, челото и формата на черепа. В България имаме поговорката 3 пъти мери, веднъж режи. За съжаление буквално единици хора, които се занимават с астрология знаят това и затова много от нещата и прогнозите, които правят не излизат верни, защото не са пълни и достатъчни.
А иначе ако искате промяна, единствената истинска промяна, Която може да промени заобикалящия ви свят е вътрешната промяна, на микрокосмоса. Закона е такъв, че колкото и да се опитвате да променяте външния свят - месторабота, местоживеене, приятелски кръг и т.н. Това ще бъдат действия, които ви разсейват и помагат за известно време, но после ще се повтарят същите неща, само че с по-голям интензитет и по-дълбоко.
И обратното, когато се промени вътрешния свят, тоест начина по който мислим, чувстваме, действаме, тогава и външния свят ще се измени. Но промяна работи само от вътре на вън. Обратния вариант не се получава и е загуба на време.
Всеки човек, който има сериозни проблеми, противоречия и съпротива в живота има нужда от това да се занимава с духовност и да опознае своя вътрешен свят. Самия живот му показва това. Врачките и яснлвидките могат да дадат някакви насоки за това, но работата не могат да я свършат.
И всеки един човек, който иска да служи на Бога и да помага на другите се старае да помогне на всеки един човек да открие Бога в себе си и да му позволи да го води и напътства. Тогава целия живот се променя и осмисля, но това не е еднократно действие а непрерирвен процес, който никога не свършва просто дава смисъл на всичко, което се случва.
И така човека открива силата в себе си и става самостоятелен доколкото е възможно. А другите, които искат пари за помощта и се явяват като спасители, като ти казват, че трябва да ходиш през еди какво си време, за да ти правят защити, или да те напътстват или проверяват всъщност не служат на Бога а на себе си и така развиват бизнеса си и търси все повече абонати.
Ако вие до сега не сте срещнали човек, който да не ви иска нищо за помощта а всички искат нещо, това означава, че до този момент не сте срещнали духовен човек а само бизнесмени и е напълно възможно да сте открили решението на проблемите си, защото то е свързано с духовност а не с търговия и търговци.

# 10
 • Мнения: 1
Дайте мнения за ходжата от старата джамия в Момчилград и Нихат ходжа от Асеновград

# 11
 • Мнения: 404
Здравейте. Знаете ли някой  около Бургас който да познава или да гледа н Таро (нещо свързано с ясновидство)  и контакти ако може?

И преди съм писал за хората в Бургас, от които съм доволен и доста хора, които съм пращал също са доволни и най-важното за мен - нямат такса, тоест не са търговци. Фатме от Тънково +359889738423 , +359897694331
Таня от Тънково
+359889896339
И двете са ми позволили да им давам телефона, на хора, които имат нужда от помощ. Даже последния път моята позната, каза, че Таня ги е пратила при някаква жена от Бургас, която лее куршум и по време на леенето вижда неща от живота и моята приятелка каза, че и е казала изключително точни неща. Аз не я познавам тази жена, но доколкото разбрах и тя няма такса. За повече информация трябва да питате Таня. Успех и Всичко най-добро ☀️

# 12
 • Мнения: 43
Здравейте. Знаете ли някой  около Бургас който да познава или да гледа н Таро (нещо свързано с ясновидство)  и контакти ако може?

И преди съм писал за хората в Бургас, от които съм доволен и доста хора, които съм пращал също са доволни и най-важното за мен - нямат такса, тоест не са търговци. Фатме от Тънково +359889738423 , +359897694331
Таня от Тънково
+359889896339
И двете са ми позволили да им давам телефона, на хора, които имат нужда от помощ. Даже последния път моята позната, каза, че Таня ги е пратила при някаква жена от Бургас, която лее куршум и по време на леенето вижда неща от живота и моята приятелка каза, че и е казала изключително точни неща. Аз не я познавам тази жена, но доколкото разбрах и тя няма такса. За повече информация трябва да питате Таня. Успех и Всичко най-добро ☀
А може ли да споделиш за какво са ти познавали(здраве,любов,работа) дават ли срокове,долу горе точно ли са в сроковете,които дават?

# 13
 • Мнения: 404
Здравейте. Знаете ли някой  около Бургас който да познава или да гледа н Таро (нещо свързано с ясновидство)  и контакти ако може?

И преди съм писал за хората в Бургас, от които съм доволен и доста хора, които съм пращал също са доволни и най-важното за мен - нямат такса, тоест не са търговци. Фатме от Тънково +359889738423 , +359897694331
Таня от Тънково
+359889896339
И двете са ми позволили да им давам телефона, на хора, които имат нужда от помощ. Даже последния път моята позната, каза, че Таня ги е пратила при някаква жена от Бургас, която лее куршум и по време на леенето вижда неща от живота и моята приятелка каза, че и е казала изключително точни неща. Аз не я познавам тази жена, но доколкото разбрах и тя няма такса. За повече информация трябва да питате Таня. Успех и Всичко най-добро ☀
А може ли да споделиш за какво са ти познавали(здраве,любов,работа) дават ли срокове,долу горе точно ли са в сроковете,които дават?
Да знаете, че това със сроковете е несериозна работа, защото времето не съществува. Ние сме си измислили часовници, за да го следим и да се ориентираме, но когато получава информация човек няма такъв часовник, който да му дава информация. И така Бог го е измсил, да им е интересно и трудно на тях, на ясновидците, защото те виждат картини и в тези картини те трябва да могат да се ориентират кой човек какъв ти е - приятел, неприятел, роднина, с добро намерение или лошо намерение и всичко това става за секунди и от там идва трудността с тълкуванието и затова има някои които задават въпроси а не защото искат да измамят. Давам ви пример със Слава Севрюкова,за която самата баба Ванга, казва, че леля Слава е 3 пъти по-силна и 3 нива по-високо от мен. Та самата леля Слава е казала, че не може да определя срокове и време.

Фатме на мен ми е познавала доста неща. При нея съм пращал приятел, на когото тя само го е беше попитала - за теб ли ще гледам или за друг човек. И той казал - за мен. След което около 15 мин тя му говори, защо е дошъл при нея, описала му близките, приятелката му, която ту е с руса коса, ту с Черна, защото вероятно носи перука, което бе точно така. Той отиде там да пита за проблем с пари, защото щяха да им вземат къщата и тя сама му казва, че решението ще дойде от еди коя си банка и така и се случи. Каквото му каза, се случи.
При Таня също за бъдещето и това,как ще се развият нещата за мен е професионален план беше точно така, като говоря за мен. При нея също съм пращал хора, които казват, че директно им казва защо са отишли, описва проблема, ситуацията и така нататък без да говорят. Но не става за всички, защото информацията се дава отгоре и в зависимост от това всеки колко заслужава и колко има нужда. Трябва всеки да опита, няма друг начин. И също понякога, ако има някакъв енергиен проблем дали външен или вътрешен също се отразява. Има такива случаи когато медицински не може да се установи причината за проблема и след като се пречисти енергията на човека и той се балансира се открива. Също, ако човека има външно влияние и ясновидеца не го види, само заради това влияние може да му се дава грешна информация. Тоест проблема не е само в ясновидеца а и е човека, който има енергиен проблем магия или нещо друго.

# 14
 • София
 • Мнения: 397
С Фатме може ли да се направи връзка по телефона или вайбър?

Общи условия

Активация на акаунт