Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 614
  • 802
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,

да, доволна съм. Казвала ми е за събития, които към съответният момент са ми се стрували като измислица, но се случиха. Доколкото знам разваля магии и чисти от проклятия, прави и някакви защити.

За мен си заслужава ходенето, но при мен има познаваемост, има и при някои мои близки, но има и такива при които е "скоро", а това скоро още не е дошло.

# 436

здравейте,да попитам,ако има някой от Добрич имало жена която гледа на кафе,не е Керанка друга била,ако някой знае друга в Добрич да сподели.
Много благодаря за отговора,дано имам възможност да я посетя скоро,а телефон или как става заоисването ,не съм от Добрич може би час нещо трябва да запиша ,на кафе гледала,миналата седмица погребахме чичо ми,та случайно братовчед ми спомена че са минавали от там,незнам как са я намерили,но тя им е казала до колко време ще почине,само от какво не е познала.
Здравейте, да, има - Ганка в Дружба, бл.15.
На мен специално не ми каза много конкретни неща за бъдещето. На моя близка каза, но все още не е "изтекъл" срока за да бъдат достоверни.

Мога да споделя мнение за Ати от Аспарухово - според мен познава. Започва да ти говори по темата, която те вълнува без да я питаш. Възможно е и да чете мисли, но е факт че позна повечето неща. Други чакам да се случат.

За Любо от Шумен - действително е малко особен. Записва за два месеца напред и въпреки че дава конкретен час се чака доста. Някои от нещата, които каза се случиха, други - не.

За приложението - отговориха ми в рамките на час. Отговорът звучи логично - времето ще покаже истинността.

# 437
Никой ли не знае нищо за Роберт Йовчев?
Дали въобще приема? Какво е положението?

# 438
Как става заплащането при Лина?

# 439
Аз заплатих чрез сайта с карта, но може и с PayPal.

# 440

А след консултацията при нея или преди това става заплащането?

# 441
И какво позна ли ви?

# 442

А след консултацията при нея или преди това става заплащането?
Преди консултацията с нея.

# 443
Да, наистина целта ми не е да рекламирам когото и да било. Но не ми спести нищо, описа ситуацията с голяма точност и ми даде насоки, тоест няколко варианта за развитие на проблемната за мен ситуация. Срока обаче, които ми даде е напред във времето, така че ще дам обратна връзка.
До момента едно от нещата, които тя ми каза, се случи. Най-вероятно скоро отново ще се свържа с нея.
Надявам се да съм била полезна!😊

# 444
Да, наистина целта ми не е да рекламирам когото и да било. Но не ми спести нищо, описа ситуацията с голяма точност и ми даде насоки, тоест няколко варианта за развитие на проблемната за мен ситуация. Срока обаче, които ми даде е напред във времето, така че ще дам обратна връзка.
До момента едно от нещата, които тя ми каза, се случи. Най-вероятно скоро отново ще се свържа с нея.

Къде точно се намира тази жена? Simple Smile

# 445

Къде точно се намира тази жена? Simple Smile
Не знам дали приема клиенти, аз осъществявам връзка с нея по телефона, след записан час от сайта.

# 446
Lin_G не си ли.и ти лина странно?Flushed

# 447
Lin_G не си ли.и ти лина странно?Flushed
Да, аз също съм Лина. Нямам нищо общо с въпросната жена.

# 448
Отзиви за Марина от София? Нумероложка ли е? За Ина  - много добра за настояще и не е менталист, както се коментира, че чете мисли. За настояще казва неща, които не съм си и помисляла, оказаха се верни.За бъдеще при мен не се получи, даже каза, че нищо не й се дава, поне беше искрена.
Тук много се коментира Лина...Но има и други ясновидци. Търся скорошни отзиви за Ина и Марина. Успешен ден!

# 449
За Марина на Графа ако  е тази - от преди 4 години - да , по астрото е ок , не мисля че много време дава защото помня че прекалено бързо беше и останаха още неща , може би 30 мин дава ....

даже не пазя телефон - тези от темите написаните сегашните ли им са ?

мисля че тя си има дарба , зависи може би как ще я подхванете , бих повторила при нея , мисля че се записваше часа от жена друга и се чака доста обаче

Общи условия

Активация на акаунт