Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 748
  • 802
  •   2
Отговори
# 525
Здравейте момичета, трябва ми малко помощ! Преди около две години посетих една ясновидка в Надежда, не знам дали се води 2ра или 3та част. В панелен блок беше някъде на 3 - 4 етаж. Беше на около 40 или малко повече години.
Молбата ми е, ако някой се сеща за коя говоря да помогне с телефон?
Много ви благодаря!
Гледаше ми на карти и кафе май, за картите съм сигурна. Мисля, че имаше разни детски играчки наоколо, така че сигурно има деца (или внуци)
Никой ли не се сеща??

# 526
Simona-75 ,питам без да се заяждам ,а има ли човек ,който ти е познавал нещо за бъдещето и Фатме позна ли ти за минало и настояще ?

# 527
  • бургас
Simona-75 ,питам без да се заяждам ,а има ли човек ,който ти е познавал нещо за бъдещето и Фатме позна ли ти за минало и настояще ?
Здравей,за съжаление до сега никой не ми позна нищо за бъдеще,Фатмето 2004г беше познала за миналото и някои неща тогава за майка ми,възможно съдбата ми да съм сама цял живот и да нямам мъж,семейство,и ако някои от тях го виждали това,но не искали да казват,доста от гледачки категорично не казват лоши неща.Ноември ходих при една в Бургас гледаше на карти таро ,тя каза,че 2021г ще срещна мъж,март Милка от с.Караисен също каза,че 2021г ще срещна мъж,но честно казано съмнявам се,и преди години доста други гледачки казваха,че ще срещна,ама след 10 год все още съм сама.

# 528
Какво казват ясноводците за Ковид-19? Какви са им прогнозите?

# 529
Здравейте, работното време на Добринка от Игнатиево?
В неделя работи ли и познава ли още?
Мерси.

# 530
Здравейте, работното време на Добринка от Игнатиево?
В неделя работи ли и познава ли още?
Мерси.
Добринка не познАва, но вижда минало и настояще.
Тя се занимава с магии.
Вбимавайте!

# 531
Ми дайте някоя истинска от Варна, просто да познае болест или нещо такова, че ми е много зле здравето, а лекарите нищо не разбират...

# 532
Ми дайте някоя истинска от Варна, просто да познае болест или нещо такова, че ми е много зле здравето, а лекарите нищо не разбират...

Няма да намериш такъв ясновидец Simple Smile

# 533
Въпроса е следния - и да познае каква е болестта, това как ще ти помогне. Щом имате здравословни проблеми, значи имате проблеми с един или повече от следните фактори - храна, вода, въздух, светлина, мисли, чувства и дела. За да се промени болестта трябва да се разбере кой или кои фактори я предизвикват и да се направят промени а това понякога е дълъг процес. Както Хипократ е казал "преди да излекувате човек от каквото и да било трябва да го попитате дали е готов да се откаже от това, което го разболява. Ако не е готов, болестта ще се повтаря непрекъснато! 🙏🏻

# 534
Здравейте искам мнение за ясновидката Дида от Русе

# 535
Здравейте. Попаднах на тази обява,, ,, Обявяваме от 25. 07  до 28.07 приемане в офиса в град София улица цар Асен 1 16 моля всеки който иска да си запише час.услугите който предлагаме :Зареждане и канализиране в Усуй Рейки..Пречистване на енергийно ниво в всички нива оточняване на диагнози.Разваляне на магий. Родови проклятия .леене на куршум .Всички видове масажи.0895113749. — with Desislava Ivanova.”

Някой чувал ли е за Тихомира Първанова?

# 536
Въпроса е следния - и да познае каква е болестта, това как ще ти помогне. Щом имате здравословни проблеми, значи имате проблеми с един или повече от следните фактори - храна, вода, въздух, светлина, мисли, чувства и дела. За да се промени болестта трябва да се разбере кой или кои фактори я предизвикват и да се направят промени а това понякога е дълъг процес. Както Хипократ е казал "преди да излекувате човек от каквото и да било трябва да го попитате дали е готов да се откаже от това, което го разболява. Ако не е готов, болестта ще се повтаря непрекъснато! 🙏🏻

Поетично и интересно... но ми трябва диагноза. Готов съм да се откажа, да.
Ама поне да знам какво ми е. Лекарите са некомпетентни и съм ходил и ходил... 2 г. и нищо.
Да кажат поне - момче, имаш тумур, заминаваш, ще кажа ок, ето знам. А то все нищо ти няма или имаш там депресия и т. нат. и не е сериозно...
Имам болест, но каква е, не зная кой ще ми каже. С 2-3 думи: супер съм изморен и ме боли главата.

# 537
Пусни си хормони за щитовидна железа, всичките, много малък процент мъже имат проблем с нея и за това рядко я изследват.
Направи си скенер на глава, ЕКГ, пълна кръвна картина и там каквото още ти хрумне. Да ти кажа малко е нелепо да чакаш врачка да ти даде диагноза.
И все от някъде ще излезне проблема

Поетично и интересно... но ми трябва диагноза. Готов съм да се откажа, да.
Ама поне да знам какво ми е. Лекарите са некомпетентни и съм ходил и ходил... 2 г. и нищо.
Да кажат поне - момче, имаш тумур, заминаваш, ще кажа ок, ето знам. А то все нищо ти няма или имаш там депресия и т. нат. и не е сериозно...
Имам болест, но каква е, не зная кой ще ми каже. С 2-3 думи: супер съм изморен и ме боли главата.

# 538
Пусни си хормони за щитовидна железа, всичките, много малък процент мъже имат проблем с нея и за това рядко я изследват.
Направи си скенер на глава, ЕКГ, пълна кръвна картина и там каквото още ти хрумне. Да ти кажа малко е нелепо да чакаш врачка да ти даде диагноза.
И все от някъде ще излезне проблема
Ще излезе, ако проблема е физически. Ако е енергиен проблем, няма да излезе дори с ядрено магнитен резонанс. И най-лошото е, че докторите, като не разбират и не вярват, че има енергия, която е много по-фина и с по-висока вибрация от материята накрая пращат човека на психиатър, защото вероятно имал ментален проблем. И там вече се влиза в порочния кръг на антидепресантите и всякаквите химии, които абсолютно по никакъв начин не могат да помогнат а объркват човека и го правят зависим. Видял съм десетки такива хора. Нелепо е това, че самия Фройд е казал - психически проблеми, не се лекуват по химичен път!!! Той като изследовател на тази материя е знаел, че става дума за енергия, но масата от психолози и психиатри още не са разбрали това. И после се очаква те да помагат.

# 539
  • Over the rainbow
Здравейте. Търся координати на доволни от гледачки в Стара Загора. Има споделени мнения от по-стари теми, но не знам до колко са актуални данните. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт