Освен това, вотът на зрителите ми е в пъти по-интересен от този на журито, но сега с този сборен вот, не може да разбереш в реално време как са гласували зрителите в отделните държави. За мен, всичко това прави по-безинтересен конкурса.
Вотът на зрителите сумиран също е много вълнуващ, защото показва групавото настроение. На всички е ясно, че Кипър е дал 12 точки на Гърция и Русия, Полша и Сърбия обират точки от диаспорите си, но пък шокове като "първи при журито, последен при публиката" си заслужават. А ако се изреждат първо точките на публиката, ще изглежда все едно журито решава всичко...
За подредбата на полуфиналите в никакъв случай не искам да ги дават на полуфиналите
На мен даже така ми е по-интересно - понеже си има тенденции, победителят на полуфинала да е на много хубава позиция, е готино да налучкваш къде е финиширал "твоя" човек според това, което са му дали като място за пеене на финала.Искаше ми се за 1 минута да ги показват на екрана след като обявят резултатите, още докато тече предаването. Примерно докато победителят върви към сцената

Почти се сещам и за Краси Аврамов...той вероятно е прилагал тази техника без да знам...