Визирам интервютата с тях, не участието на молдовката в предаването на Цитиридис.
) дали песента щяла да ми хареса или не, ако Виктория била унгарка....

Приеми, че има хора на които песента им харесва. В какво вярваш за мен няма значение, нито съм тръгнала да правя "челни стойки", нито да те убеждавам...ти май се опитваш да ме убедиш, че песента ми харесва и я "забелязвам" само защото Виктория била от България. Ти знаеш по-добре от мен какво ми харесва и коя песен съм щяла да забележа?Някъде да си видял аз да ти казвам НА ТЕБ да харесваш песента на всяка цена?! Не. Разбирам, не ти харесва. Мисля, че всички тук разбраха. Не ме и касае дали ще харесваш песента или не. Харесвай която песен искаш- може и за мен да е най-лошата, но няма да ти кажа защо да не я харесваш. Но недей и ти да ми казваш коя песен ще ми харесва на мен.
Считам, че е нормално да харесваме различни неща.

, но в никакъв случайне съм ти се подигравала.

), че изобщо не е лесно да се "мънка" на Growing up is getting old- песента не е лесна. Независимо кой харесва песента на Виктория и кой не, поне си мисля, че няма да пее фалшиво в Ротердам (само да е здрава). За мен е по-важно как ще се представи, отколкото на кое точно място ще се класира. Тази година смятам да се насладя на конкурса- даже и на фалшиво пеещите
, само дано има конкурс. Обещавам да не си запушвам ушите, може би само на 1-2 по-дразнещи песни...
А поне от националните журита ще видим ли точките от всяка държава?
Препоръчани теми