Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 313
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Според църквата животните нямат душа. Вие какво мислите?

# 556
  • София
Според църквата животните нямат душа. Вие какво мислите?

Вярвам, че имат!

# 557
Много моля  сноши сънувах, че майка ми има кръв отдолу.
Че по хартията има и кръв - но светла.
Нещо знаете ли?

# 558
Сънувах нещо много странно,в  интернет не пише точно това което сънувах,ако някой успее да го разгадае.Благодаря. С детето съм и изведнъж виждам в градината че се е появило ново растение ,отиваме до него и се оказва тиква,нямаше тикви само зелени листа и оранжеви цветове.

# 559
Сънувах нещо много странно,в  интернет не пише точно това което сънувах,ако някой успее да го разгадае.Благодаря. С детето съм и изведнъж виждам в градината че се е появило ново растение ,отиваме до него и се оказва тиква,нямаше тикви само зелени листа и оранжеви цветове.
да садиш храна в градината, идват времена, дето е по -добре да имаш био храна, храната поскъпва, а качеството и  в магазина - никакво.

# 560
  • Варна
Здравейте, за последните няколко месеца често сънувам повтарящ се сън. Героите в него и мястото са различни винаги, но идеята е една и съща. Аз съм с група хора в някакво пространство (сграда, малко градче/село..) и има някой, който "ръководи парада", измъчвайки ни. Всичко е като филм на ужасите, трябва да бягаме, да изпълняваме нареждания и т.н. Накрая поне аз винаги се спасявам. Винаги се будя напълно изтощена.
П.С. От много време не съм гледала страшни филми, а и не съм от хората, които се влияят от подобни неща, така че няма как да е нещо такова.. В момента имам здравословни проблеми и си мислех, че може да е нещо, свързано с това, но все пак не разбирам какво точно може да бъде.
Ако някой има идеи, ще бъда благодарна! Hug

# 561
За повтарящите се сънища преди години бях чела, че означават, че имаш дълг към някого (може да не е финансов).

# 562
Много моля, нещо да знаете за моя.
Много моля  сноши сънувах, че майка ми има кръв отдолу.
Че по хартията има и кръв - но светла.
Нещо знаете ли?

# 563
Здравейте, сънувах нещо и много се уплаших... Моля за мнение какво лош ли е сънят... Сънувах една луда жена (позната, но никога не съм имала общо с нея, не я виждам почти, а я сънувах) идва да ме търси у дома на вратата, но нашите не я пускат, в следващия момент тя е влязла и танцува из целия двор, точно като луда, играе с котките ни после пада на земята, беше облечена в бяла рокля май 😥 много ме е страх, даже сега не мога да заспя МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ 😥

# 564
Добро утро,
Сънувах как тичам през някакво поле с прясна, зелена трева. В някакъв момент имаше поточе с някакви риби, през което също преминах, за да продължа тичането си.

# 565
Сънувах се като малка , и бебе и като малко момиченце. Виждах се . Какво означава, и друг път ми се е случвало

# 566
Сънувах се като малка , и бебе и като малко момиченце. Виждах се . Какво означава, и друг път ми се е случвало
А другите пъти случвало ли се е нещо? Незнам, може би преосмисляш живота си. Просто гадая.

# 567
Аз наистина преосмислям живота си в такъв период съм . Не помня дали нещо съм правила, просто по бебешки си играя, а после като момиченце 5/6 годиншно каточели на леглото бях

# 568
Аз наистина преосмислям живота си в такъв период съм . Не помня дали нещо съм правила, просто по бебешки си играя, а после като момиченце 5/6 годиншно каточели на леглото бях
По-скоро от духовна гледна точка трябва да преосмислиш нещата, може би имаш нужда от някаква промяна.

# 569
Не, дали след предишните ти подобни сънища се е случило нещо лошо (в реалния живот)? Имало ли е нещо, което да си запомнила, случило се след съня?

Общи условия

Активация на акаунт