Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 907
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Отгледана съм от майка и баща деви.
Две тела, дошли от различни вселени. Нищо, нищо, нищо общо.
Майка ми има всички характеропатии на зодията, но е прекрасен и любящ човек.
Баща ми отговаряше на чист телец, влючая и гурметата, но без лакомията.

# 286
Историята за бъбривото шефче - Телец ме разсмя 😄 Заобикаля ме сега един телец и той прекалява с говоренето. Още на първата ни среща ми споделяше някак твърде лични неща. Много говореше за бившите си приятелки, като последната му връзка е приключила преди 4 години. Не остави и грам мистерия около себе си, което ми угаси интереса. Иначе прави впечатление на грижовен, любвеобвилен, чувствителен, търси сериозни отношения, целеустремен. Всичко, което и аз искам, но нещо липсва.. Не знам дали ще стигна до опознаване на лошите му качества.

С мъж Дева съм имала кратки отношения, много кратки. Ами, харесваше ми, че човека винаги знаеше какво иска. Успеха в живота бе на първо място.

Мъж - Близнаци. Това е същинския ужас за мен. За щастие не съм имала интимни отношения с такъв, но най - добрия ми приятел е въпросната зодия. Избухлив, груб в изказа си, мнооого бъбрив, невнимателен, несъобразителен.. Ужас. Но, до болка лоялен към близките си.

Козирог - не са чак такива изроди. Имат и мека част в душата си. На мен не са ми скучни, винаги се смея с тях. Стават и за сериозни, целенасочени разговори. Последователни са, упорити. Не са сдуханяци, имат чувство за хумор. Имала съм гадже козирог около година и половина.

Мъж Рак - Това е човека, с когото сме като две парчета пъзел. Обожавам ги. Мога да им изтърпя всички лоши и мрачни настроения. Готова съм да премина през собствения им Ад с тях. Защото не всички могат да плуват толкова дълбоко, и не всички се изправят срещу демоните си. Много ме е яд за последното Раче, което зарязах, заради неугасналата ми любов към Скорпион.

Мъж Скорпион - И те са ми слабост. Ако, имам избор, може би отново бих си избрала скорпион. Пасваме си перфектно. Но, грешките при нас не се забравят. Прощават се, но след тях зейват огромни дупки и никога нищо не е същото.

# 287
Paranoia, ти водна ли си?

# 288
Да. Слънце, Венера и асцендент Скорпион.

# 289
Ой ой. Ти затова обичаш Раци и Скорпита.

# 290
Ами казват си телетата всичко, освен това, очакват същото от отсрещната страна, много кофти за някой, който обича да му е....гадно(загадъчно). Те не обичат изненадите, поради болестта им control freak-вирус, непредвидени ситуации, изненади, промени...Това са ужасни неща!
Наистина рибичка би била идеална за някой, който по едно завъртане на главата към гърба на ден, му харесва и радва. Близнак може би също ще е топ избор!
Сетих се как веднъж моят бивш Близнак беше решил да готви, по принцип не позволявам такива волности в моята кухня, но той много му хареса веднъж едно просташко свинско със зеле, което му бях сготвила в някакъв просташки период. Та, решил да направи същото. Голям смях падна, когато с близнашка жизнерадостност и размах, отвори капака на тенджерата, да, тенджера във фурната...и ми представи манджата си - нарязана маруля заобиколена от цели кокалаци свински ребра. Sparkling Heart
Тъй де, имаше си своите забавни страни...пък и марулята прилича на зелка, кокалите на месо....Прав си беше

# 291
  • Тра-ла-ла
Проблемът при рогатите и инатливи зодии мъже е, че дори да застaнеш и очи в очи да им кажеш нещо...това може нищо да не значи за тях или пак да не те разберат. Недай си Боже да им говориш за проблеми във връзката, за нещо, което не харесваш в тях...Егото им започва да страда, защото те грешки не допускат. Абсурд! Как така някоя жена ще им е хванала кусур?! И започват да обръщат разговора в своя полза. Което значи, че стоварват вината върху вас. Или ще кажат, че мрънкате, че ги занимавате с глупости. Или, че си въобразявате. Че не виждат проблем и т.н. И ще продължат да правят каквото си знаят и да се държат както си искат. Много често инатлъкът им е неосъзнат. Те просто са вечна опозиция.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 21:25 от Джулая

# 292
Джулая, това май за всички мъже се отнася 😁

# 293
Джулая, това май за всички мъже се отнася 😁

И моите наблюдения досега са такива 😂😂
Но при Овен и Козирог определено другите са виновни. Овенът и агресира, освен това, доста неприятно, както и се цупондри като малко дете, докато не му се извиниш ти самият на него самият, въпреки, че той се е осрал!

Козирогът не очаква дори извинения и не се цупи, признаваш си, че е прав и се продължава напред до следващата ти грешка. Не е проблем и да не си признаеш, все му е тая общо взето, той си знае, че е прав и без друг да му го казва. Така или иначе, нищо няма да се промени в мнението му, или подхода му към каквото и да било.
Телец не знам, а и не искам да научавам.

# 294
  • Тра-ла-ла
Има по-сговорчиви зодии. Вижда се светлина в тунела. Joy

При мен Козирог е агресирал, но беше доста ниско проявление в зодията си. Ако му кажеш нещо се почва "ама ти сега искаш да се скараме ли?!" или повишава тон. За Овенa все няма проблеми и доста неща са в графа "глупости". Телецът все е невинен и жената е зло същество. Trollface

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 18:07 от Джулая

# 295
  • На Марс
Не мога да повярвам, че още има хора които вярват на зодии Simple Smile

# 296
Джулая, има противоречие в мнението ти. Хем им се засягало егото, хем смятат, че ги занимаваш с глуписти. Ами с глупости ги занимаваш, егото на тази зодии се засяга професионално, битовизмите и женските изисквания са в графа 'мрънкане' и няма да се променят или нарушат дзена си.

# 297
  • София
това ми излезе днес във фейса, дълго е, потърсете края там  Laughing

Намерих го - толкова не съм се смяла от години хахахахахаха

# 298
Не мога да повярвам, че още има хора които вярват на зодии Simple Smile
И аз, че има жени дето мислят, че могат да изпъкнат точно днес с такъв коментар. Честит празник 🌷

# 299
  • Варна
Не вярва защото е мъж.😁

Общи условия

Активация на акаунт