Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 912
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
От на Росита вайбър-кукумицина ме побиха тръпки Scream

# 241
Скрит текст:

Зодията е ужас, като моята - Телец.
Ние имахме един такъв колега също телец. Беше стигнал до там да си разправя нещо без никой от колегите да го слуша и даже да си се смееше сам на "шегите". По едно време съвсем демонстративно му обръщахме гръб или си слагахме слушалките докато говори.
Браво, много добре сте направили! 😅

От на Росита вайбър-кукумицина ме побиха тръпки Scream
Що, бе🙂, на мен пък ми стана смешно, като си представих как се е фръцнал като прелъстена и изоставена примадона! 😁

# 242
Козирози - проклетници, твърдоглавци, с манталитет на шеф, господар. Въздушните знаци - мрънкалници, целият свят им е крив и пречи, а и са въздухари относно връзки. Огнените - за приятели стават, но за друго са ад.

# 243
И вярно. Сите са маскари!😂

# 244
  • Бургас
Да, няма угодия.Ако тябва да избирам по зодия, не знам коя зодия ще избера   Laughing

Лора и Яворов са представители на двата "най-трудни" знака и наистина са показателен пример.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 07:48 от Галчудо

# 245
  • София
Момичета, честно ви казвам, с всички тия писания за скорпионите нараво ще ме вкарате в депресия. Синът ми /13 г./ е скорпион с асцендент скорпион, луна в скорпион и половината му планети по картата са в скорпион. Направо ми идва да се гръмна
Обаче у него изобщо не виждам злоба и отмъстителност - поне за сега. Аз самата съм злопаметна и гареслийка, затова чак ме е яд на добродушността му и на това, че само да му се извини някой и веднага е готов да прости, да забрави и пак да му е приятел. И после пак страда от същия човек.

# 246
Вайвай 😆 Лейди, ти няма за какво да се депресираш, остави това на бъдещата му жена 😁

# 247
  • Тра-ла-ла
Като няма 1 идеален мъж...ще си вземем няколко Joy Земен - да изкарва пари. Огнен - за любовник. Въздушен - за купони и пътешествия. И воден - за приятел. Joy

# 248
Като няма 1 идеален мъж...ще си вземем няколко Joy Земен - да изкарва пари. Огнен - за любовник. Въздушен - за купони и пътешествия. И воден - за приятел. Joy

Само да внимаваме да не се надушат, че страшни скандали стават.Laughing

# 249
  • София

Ей това е приказка Joy

Аз бих ги подредила така:

Да изкарва пари - дева
За любовник - скорпион
За купони и пътешествия - стрелец
За приятел - водолей

# 250
  • София
А, уай тъй? Ей ме, на. Simple Smile
Лошото е, че нема ти минават номерата, че и мойте същите. Joy

# 251
  • Тра-ла-ла
Мисля, че на всички 12 зодии мъже можем да им намерим занимания Trollface

А, уай тъй? Ей ме, на. Simple Smile
Лошото е, че нема ти минават номерата, че и мойте същите. Joy
Значи няма да си играем номерца. Затаваме един до друг чисти като сълза Joy

# 252
Много искам да си хвана гадже, ама мъжа ми не дава 🤯

# 253
  • София
Много искам да си хвана гадже, ама мъжа ми не дава 🤯

Веднага получаваш съвет в стил "Бг мама" - веднага се развеждай. Не ти трябва такъв мъж, който да ти забранява каквото и да е и да нямаш лична свобода. Спокойно, ще си намериш друг, който няма да те спира да си хващаш колкото искаш гаджета Joy

# 254
Леле, Lady, разкажи малко за твоя скорпион. Simple Smile

По повод изкарването на пари се сетих, че през годините аз и ММ сме имали двама шефове (собсвеници) телци и двама козирози.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 12:41 от YouDontOwnMe

Общи условия

Активация на акаунт