Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 925
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Жена Скорпион и Мъж Козирог - Лора и Яворов.

# 211
  • София
Аха, почти го убих с един кристален пепелник.
Бях млада и имах проблеми с гнева Grinning

# 212
Жена Скорпион и Мъж Козирог - Лора и Яворов.
Ох, майкоууу... Ужасна история.

# 213
  • Бургас
Скорпион + друго често е така Bowtie , малко хора могат да устоят на проверките на скорпиона.

# 214
Скорпион + друго често е така Bowtie , малко хора могат да устоят на проверките на скорпиона.

Но в крайна сметка Лора се "гръмва", нали?

Това е най-отвратителната любовна история в българската поезия, ужасявам се при всички опити да бъде романтизирана. :/

# 215
  • Бургас
Защото Скорпиона е  /само/ разрушителен.И за себе си и за другите.Готови са да се самоунищожат за да накажат.

# 216
  • София
Скорпионът, който аз познавам, не предприема нищо сериозно след огромно предателство.
Просто обикаля отстрани, чуди се, уж планира нещо... и така минават години. Действия- никакви. И от цялото това чакане, получава само още финансови и емоционални загуби.
Стои, буксува и теоритично се ядосва на ситуацията, но практически е тотална щета.

# 217
Имам нов фаворит. Един колега - толкова досаден човек не съм срещала. Дърдорко безобразен и все се чудя как успява да дърдори часове наред без никой да го слуша и без да си поеме дъх дори. Слагам слушалки и пускам радио, но монотонното дуднене не спира да се чува "бубубубубубубубу". Ако ме хване за канарче, обикновено се спасявам в тоалетната, но той толкова се въодушевява да говори на някого, че ме изпраща дотам Joy
Стоя вътре и се чудя дали няма да ме чака отпред, за да продължи тормоза.
Пътува до работа с автобус, но жена му не сяда до него. Зодията е ужас, като моята - Телец.

# 218
Защото Скорпиона е  /само/ разрушителен.И за себе си и за другите.Готови са да се самоунищожат за да накажат.
Кого да накажат? Някой на който и грам не му пука?
Психо история е това.
Никога не съм разбирала Скорпионската легенда за отмъщението. Да хвърляш енергия за глупости, да се занимаваш с недостойни хора....Лудост просто.
Не съм го виждала от Скорпион, но от Везни да.

# 219
Зодията е ужас, като моята - Телец.
Ние имахме един такъв колега също телец. Беше стигнал до там да си разправя нещо без никой от колегите да го слуша и даже да си се смееше сам на "шегите". По едно време съвсем демонстративно му обръщахме гръб или си слагахме слушалките докато говори.

# 220
Този е същият... Подчинените му са развили талант да се правят, че го слушат, и да хммммм-кат в ключовите моменти в знак на съгласие. Той си седи на бюрото и говори на някой, който е на бюро на 3 метра от неговото. И така примерно един час.

# 221
А, да. И всеки ден разправяше някой тъп виц. Обаче от най-тъпите, които можете да си представите. Чудехме се от къде ги намира.

# 222
Да хвърляш енергия за глупости, да се занимаваш с недостойни хора....Лудост просто.
Не съм го виждала от Скорпион, но от Везни да.
Обградена съм на 90 % от Везни - мъже и жени. Наказание някакво за мои минали грехове вероятно 🤣
За тях няма 'правилно' или 'неправилно', 'справедливо' или 'несправедливо'. За тях има "Моите правила, моите изисквания, моите заповеди, моите желания, моите нужди, моите команди... моите, моите, моите..." Само и винаги "Моите". Имат си някаква матрица в главата, през която преценяват всичко и всички.. и разбира се, всичко и всички са грешни - грешка са на природата, грешка в техния перфектен свят 🤣  Единствено те и техните правила, мислене, преценки и разбирания са правилни. Конфликтни са, но го прикриват зад сладникаво говорене и хитри провокации. Комплексирани са и завистливи. Обичат да се забавляват на чужд гръб и да унижават. Но, могат да бъдат контролирани и озаптени от жени/мъже от по-агресивните зодии - Овен и Водолей. Много са еднакви с Водолей. 🤓

# 223
  • Тра-ла-ла
Рядко съм срещала Везни в живота си. Последната година обаче имах възможността да наблюдавам двама мъже Везни на възраст. И при двамата имаше някаква мания да се държат оригинално, да изпъкват.

На единият не му се получаваше много добре. Претенциозен към другите, но него като го погледнеш...никакви претенции към себе си. Приятел е на моя приятел и за няколко дни се наложи да бъдем заедно. Амиии....Везньо ревнуваше приятеля си от мен Joy Не му хареса, че приятелят му трябва да раздели времето и вниманието си между мен и него и че се съобразява И с мен. Демек неква жена се меси в мъжки дружби и събирания. Joy Много е натоварващ Везната. Все дудне с една вяра в собствената си правота, все очаква да останеш със зяпнала уста, да го възхваляваш. Жена му е...Овен. Странен човек...ту става по-шумен и избухлив, ту може да е нормален. Както разбрах после...такъв му бил номера - на привличане и отблъскване. Хич не ми беше лесно да правя политика с Везната няколко дни, да внимавам какво говоря и как се държа. И въпреки напрежението във въздуха...той много ме бил харесал и оценил интелигентността ми Stuck Out Tongue Winking Eye

Другият Везньо...по му се получава да е колоритен. Но също стои малко изкуствено. Преиграно. И там положението е...докато си с мен и ми обръщаш внимание и ме четкаш - мой човек си. Ако ми кажеш нещо на въпреки - ставаш никой. Bowtie

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 15:23 от Джулая

# 224
Защото Скорпиона е  /само/ разрушителен.И за себе си и за другите.Готови са да се самоунищожат за да накажат.
Повечето хора, да не кажа всички, се самоунищожат, наказвайки и отмъщавайки на другите, независимо от зодията.
Hands V

Общи условия

Активация на акаунт