Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 822
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
временно в принц

# 196
Абе, за какво ви са мъже, като ви чета... не схващам.
Еее, не с лошо. Все някога след много целунати жабоци...някой се превръща в принц Joy
Или принцовете в жаби... Grin
Ааа, Буба ме е изпреварила...

П.П. Изобщо не се шегувам. Свързано е с личната ви карма, с нищо друго. Един човек, преди брака и връзката може да се проявява по един начин и след това да се промени, защото вие точно това заслужавате. Не е задължително да е в негативен порядък промяната, може и да е с положителен знак... Ако не е тоя, друг ще е, но пак с такова проявление. Докато вие сте същите.

# 197
  • София
Еее, не с лошо. Все някога след много целунати жабоци...някой се превръща в принц Joy
Ааа, начи е време да се поцелуваме. Joy

# 198
  • Тра-ла-ла
Ааа, начи е време да се поцелуваме. Joy
Само, ако вървиш с поне 5 годишна гаранция за принц Joy

# 199
За да може някой да ни вдига нервите от време на време. То иначе само безметежно спокойствие и щастие не става.

# 200
Скрит текст:
То Водолея май само с Водолей ще вирее. Ще си дърпат за великата свобода,  ще си живеят в собствените светове и това е 😀
Иначе, май с огнени се разбират, нали въздух и огън е ОК.

Факт. Най-успешните бракове между представители на една и съща зодия са между Водолеи. Само Водолей може да разбере истински друг Водолей.
Иначе от личен опит – жена Водолей, мъж Лъв. „Надежда всяка тука оставете“, пишеше в един хороскоп навремето. Ами...30 години брак, плюс още 3 като гаджета... Да бе, те ще ни кажат... Simple Smile
Хмм.. "Надежда всяка тука оставете" - изглежда идеално за заглавие на поема с астрологичен привкус, разкриваща първите любовни трепети между жена Водолей и мъж Телец! Край, патентовам го!

Относно останалото - мъж Лъв и Водолейка са си супер комбинация. 😀

# 201
А жена-скорпион и мъж-коза?

# 202
Става.

Скорпионката е по-интересната половина от двамата Simple Smile))

# 203
Мъж- коза Smiley Smile

И според мен ще са си добре, въпреки, че не знам колко дълго ще изтрае скорпионката да не знае, тоя човек дефакто, влюбен ли е в нея или просто му се ходи до тоалетната??
 Ядосан ли е, или просто се почесва по темето, ама хумор ли е това или чиста проба гавра със събеседника??? Ама нали пък скорпионите обичат да им е загадъчно, чудно ще им е значи. Освен това, кой описваше преди няколко страници мъжа си - дева? Едно към едно с Козата ми се видя. Само дето козела не е сприхав, няма никакви избухвания и скандали, защото той нали и без това е прав за всичко, за какво да избухва.
 Поне аз не ги знам като такива.  От земните хора , единствено Телеца си позволява кански крясъци и вулканични изблици, като на комшията му Овен, даже по-зле
Козелът е кротък, строг и справедлив. Вземай го!

# 204
Ха-ха, това ми прозвуча като бай Ставри от софийския затвор, килия 213, втория етаж, южното крило, човекът е строг, но справедлив...

# 205
  • Тра-ла-ла
Мъж- коза Smiley Smile

не знае, тоя човек дефакто, влюбен ли е в нея или просто му се ходи до тоалетната??
 Ядосан ли е, или просто се почесва по темето, ама хумор ли е това или чиста проба гавра със събеседника???
Trollface Joy Падам

.Само дето козела не е сприхав, няма никакви избухвания и скандали
В най-ниското си проявление всъщност е баш такъв. Може да се има за прав във всичко, но ха! посмей да го оспорваш или да не благоговееш пред гения Joy Или да го вкарваш в ситуации, които изискват гъвкавост, мултитаскинг и напън извън заученото един път завинаги.

# 206
  • София/Севлиево
За мен Овен и Дева,то има някои от зодиите дето не познавам хора от тях много-много(Стрелец и Водолей по 1-2 жени, с мъже Везни и Риби май изобщо не съм се срещала),та за това тези двете зодии.
Овенът ни се води,ни се кара и винаги за всичко е прав(то повечето мъже са тъй,ама този е по-по-най).
А пък от мъж Дева по надменно и студено същество не съм виждала(с няколко такива ме запозна живота и ни един не правеше изключение).
Може да допълня топ 3 със Скорпионче,но те са ми слабост (нали съм рак) и каквото и да направят все ще им простя(в семейството ми има само 1 скорпи,засега е 7-годишна и я обожавам,но са ме жилили , когато съм си имала вземане-даване с представители от мъжкия пол).

# 207
На мен с "Овен" не ми е чак толкова трудно да се разбера, колкото с "Рак".
Бях забравила типичното цупене на мъжете раци,  как могат да се разсърдят до смърт за някакви незначителни неща и да те карат да се чувстваш виновна. Въпросният е с асцендент "Козирог" и луна в "Дева" - ужас по 100.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 01:02 от Rosita

# 208
На мен с "Овен" не ми е чак толкова трудно да се разбера, колкото с "Рак".
Бях забравила типичното цупене на мъжете раци,  как могат да се разсърдят до смърт за някакви незначителни неща и да те карат да се чувстваш виновна. Въпросният е с асцендент "Козирог" и луна в "Дева" - ужас по 100.

Малиииии. Все едно видЕх себе си. Уж'с! Както се казва, всяка прилика с реално съществуващи лица и събития е напу;но случайна и неволна.

За мен като мъж фаворитът ми е близнак. Е няма по-голям въздухар. И двете крайности. Или ще се държи като инфантилен недорасляк, или ще е задръстен темерут. И като прибавиш някой друг комплекс и става мацано дупе с тикви... Другите в класацията са дева и скорпион. Девата са б@хти откачениците! Все се замесват в някакви щуротии. Или ще е нЕк'ъв ултрас, националист, скинар, или ще се оглежда за тройки, четворки, милфки, омъжени и всякакви подобни игри, или ще е дилър, или ще е абонат на районното, или Бог знае какво още. Скорпион... Баща ми е скорпион. Бивш военен, офицер, после командир на екипаж в гражданска авиация. Първите дни на ноември. Мога да говоря много. С него не спориш. Освен ако не си някой мазохист и не искаш да ти се излее една кофа л@йна. Властолюбец, инат, проклет, недоверчив, отмъстителен, но много грижовен. Понякога дразнещо. Кухнята е неговото царство. Можеш, не можеш, няма значение. Нямаш достъп до кухнята. Освен да обелиш две глави лук. Майка ми е везна. Парламентьорът и буферът вкъщи. Можете да я питате съвсем спокойно и може да ви каже много как са се изтърпели 40 години. Един път се бяхме скарали за нещо с баща ми и 2 седмици си ядохме по стаите. Аз в моята, той в хола. По принцип държи всички врати отворени (да циркулирал въздуха), а аз като се прибера от някъде първата работа е да стане и да тресне вратата на хола. Няма здрасти, няма ял ли си, няма не те ли валя дъжд... Все едно се сблъскваш с товарен влак. Циркове бяха. А майка ми, клетата, само носеше манджи из стаите като рум сървиз. Два остри камъка...

# 209
  • София
А жена-скорпион и мъж-коза?
Дотягат в крайната си правота. Това няма кой да го търпи.
Иначе са чувствени и любвеобилни.

Общи условия

Активация на акаунт