Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 304
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Мъж Лъв хъх...Защо сравнявате наименованието на един зодиакален знак с поведението на животинските видове? Била съм с Лъв 4г, ходеше ми по трътката и беше памук.
По-голямата част Лъвове, които познавам са големи стабиляги. Да, разбира се винаги за всичко има изключения, но това съвсем не означава, че щом са тази зодия непременно са надути женкари и подобни качества отнасящи се до човека си.

# 136
Е, аз пък бях женена 12 години за лъв. И да, първите години наистина беше памук. Всичко беше повече от чудесно. Ама ела да видиш какво чудо настана, като се оженихме и се роди детето. Все едно го смениха с друг човек.

# 137
На много хора, съдбите им се променят с подписването на брак. Обстоятелства, обкръжение, те, самите. Носели са го в себе си, проявява се когато  трябва. Наредят ли се обстоятелствата, започват да проявяват заложеното в картата си. Начертано е. Не е и до зодии, както ги коментирате. Няма толкова точна и обобщена характеристика, за съжаление или за радост.

# 138
Сите са маскари! Joy

# 139
То за това 2 мнения няма. Важното е да отсеем по-малкото зло 😀

Месото за един е отрова за друг. Аз съм водно, с Луна и Венера в земни знаци (Венера в Дева).
Ами любими са ми, какво да ги правя, въпреки че оглавяват класацията на злото. Laughing
На мен тази комбинация - жена Скорпион и мъж Дева ми е малко странна. А е доста вървежна. Другата такава - жена Водолей и мъж Дева ми е по-разбираема. 🙂

# 140
А как е при мъж водолей и жена дева?

# 141
То Водолея май само с Водолей ще вирее. Ще си дърпат за великата свобода,  ще си живеят в собствените светове и това е 😀
Иначе, май с огнени се разбират, нали въздух и огън е ОК.

# 142
По-често успешно, отколкото не, в интерес на истината

# 143
Скрит текст:
По-често успешно, отколкото не, в интерес на истината

Щот девичката пипа с желязна ръка във велурена ръкавица! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
То за това 2 мнения няма. Важното е да отсеем по-малкото зло 😀

Месото за един е отрова за друг. Аз съм водно, с Луна и Венера в земни знаци (Венера в Дева).
Ами любими са ми, какво да ги правя, въпреки че оглавяват класацията на злото. Laughing
На мен тази комбинация - жена Скорпион и мъж Дева ми е малко странна. А е доста вървежна. Другата такава - жена Водолей и мъж Дева ми е по-разбираема. 🙂
Аз обаче съм с Венера в Дева, а БММ Луна в Рак. И се наместихме. Все пак явно не за цял живот....

# 145
Жена Скорпион и мъж Дева е голяма любов, но тотална катастрофа.

# 146
А тези мъже Риби нещо ги забравихте. Я дайте малко да ги поразчепкаме и тях. Те, сега, мъже ли са или са притурки на жените си? Simple Smile Ей, двама рибоци зная, женени за лъвици, е, ми безгласни букви са, та затова ви питам...

# 147
Жена Скорпион и мъж Дева е голяма любов, но тотална катастрофа.

Имам такова познато семейство. Любов не знам колко точно има, обаче девата тотално смачка скорпиона. Направо я превърна в послушно кутре точно за една година. Чак ми е мъчно за нея

До колкото знам перфектни комбинации са:

1. Лъв и Стрелец
2. Рак и Скорпион
3. Телец и Телец
4. Козирог и Козирог

# 148
Така е, Лейди. И за комбинациите подкрепям.

Е, то Лъвицата за който и да се омъжи все ще са безгласни букви, ако въобще ги търпи, че те са и с нисък праг поносимост като цяло.

# 149
То Водолея май само с Водолей ще вирее. Ще си дърпат за великата свобода,  ще си живеят в собствените светове и това е 😀
Иначе, май с огнени се разбират, нали въздух и огън е ОК.
Водолей и Везни са си като магнити. Голямо изкушение са си един за друг.
Мъж Везни много често се влюбва и в жени Овен. Тръпка са му.

Общи условия

Активация на акаунт