Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 290
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Обаче пък най-малко разочаровани има от Лъв и Везни...Склонна съм да се съглася, че са най-поносими и недразнещи.

# 122
Оооо, веднага ще се включа и за тях

Лъв - много мързеливи. Ама много - типични лъвове. Ако може някой друг да върши работата, а те само да седят и да не правят нищо. Имат се за много повече от другите живи твари на тази планета, на която те са царе и богове. Всички са им длъжни. Ако някой все пак се осмели да им покаже, че не им е длъжен среща мощната лъвска ярост. Големи темерути

Везни - няма такова бръщолевене. Сигурно и докато спят говорят. На всякакви теми - от земното притегляне, през ядрената физика та чак до размножителния период на пауна. И разбира се никой не знае повече от тях. Ако не си съгласен с нещо ще стоиш и ще слушаш, докато не се съгласиш.

# 123
абсолютно съгласна с Лейди Касиопея, всичко лошо, казано за мъжът-дева е вярно Mr. Green
телците не са инатливи, има много повече от тях, но имат една непоносима грубост в говоренето

# 124
А лъвовете са и женкари. Или по-точно - имат нужда постоянно някой да им гали егото, както се гали коте - всекидневно. Да им се припомня, че са най-прекрасните. Свалки, чатове, флиртове..да има, по повечко.

# 125
Оооо, веднага ще се включа и за тях

Лъв - много мързеливи. Ама много - типични лъвове. Ако може някой друг да върши работата, а те само да седят и да не правят нищо. Имат се за много повече от другите живи твари на тази планета, на която те са царе и богове. Всички са им длъжни. Ако някой все пак се осмели да им покаже, че не им е длъжен среща мощната лъвска ярост. Големи темерути

Везни - няма такова бръщолевене. Сигурно и докато спят говорят. На всякакви теми - от земното притегляне, през ядрената физика та чак до размножителния период на пауна. И разбира се никой не знае повече от тях. Ако не си съгласен с нещо ще стоиш и ще слушаш, докато не се съгласиш.
За Везните съм абсолютно съгласна.
Обаче Лъвът не толкова е мързелив, а по-скоро обича да се занимава с неща, които той си харесва, и един вид по-отговарящи на царското му ниво. Например мъж Лъв по-трудно би се втурнал да домакинства и чисти из къщи.

# 126
Добре - да кажем, че лъвовете са енергоспестяващи Grinning Обикновено се занимават с неща, които не изискват голям разход на енергия. Дават го по-лежерно, щото нали са царе Grinning Нищо не правят просто ей така - ако напавят нещо, то винаги после трябва да получат нещо в замяна.

# 127
  • На топло в неговото сърце.
Според мен Скорпионите!

# 128
Яз бих ги нарекла лениви. Grinning За работливостта май си зависи и от самия човек. Темерути са, което понякога ме дразни. Обаче моят, ако почне да говори за работа няма спиране. Хубавото е, че на мен не ми пречи, защото имаме общи интересе.
Цитат
Например мъж Лъв по-трудно би се втурнал да домакинства и чисти из къщи.
Моят чисти, но според мен е защото го намира за нормално. Неговият баща (също лъв) си чисти наравно с майка му.

# 129
Свекър ми е Лъв.
Страхотно готви, прави торти и сладкиши, една Коледа беше направил 28 вида коледни сладки. И бебета е гледал, единственото което не може да прави е да кърми.
Дядо ми Лъв е, меко казано...класически мързелан с безумни претенции и обслужван сляпо и безропотно от жена си. Той ходел на работа. Не мога да ги гледам такива. Сякаш жена му не е била И на работа.
О, и на голяма ярост е способен. В Лъвската ярост си закалих Скорпионското жило. Схватките ни биваха чутовни. 🤣

# 130
Дами,

Обръщам се така защото май сме мнозинство.
Според мен разковничето е в думата " МЪЖ", а не в зодията.... 🤣

# 131
  • На топло в неговото сърце.
1000 % съгласна.

# 132
То за това 2 мнения няма. Важното е да отсеем по-малкото зло 😀

# 133
Ами не съм много съгласна. За мен например най-най-най-прекрасната зодия за мъж е стрелец. Имала съм гаджета стрелци и ММ е стрелец. Отношенията с тази зодия вървят изключително леко. Много са приятни за разговор, за съвместно съжителство, за приятелство - за всичко. Когато обичат, обичат буквално с цяло сърце и са готови на всичко за половинката си.

# 134
То за това 2 мнения няма. Важното е да отсеем по-малкото зло 😀

Месото за един е отрова за друг. Аз съм водно, с Луна и Венера в земни знаци (Венера в Дева).
Ами любими са ми, какво да ги правя, въпреки че оглавяват класацията на злото. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт