Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 883
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Evencee, ако не е много нахално, би ли разказала малко за тази Дева с гадостите?
Ами не, няма да разказвам, то си е цял хорър роман. Беше ми баща и вече е покойник. Всичко се прощава, но не се забравя. Както казва и баба ми /майка му/ - имаше и хубави моменти. Човек за тях живее. Аз винаги гледам да съм оптимист преди всичко и ми е ясно, че не всяка Дева може да обере всички негативи на зодията, това си е до майсторлък. Но с Девата, както споменах, с едно /даже 100/ наум, че не знаеш кога ще причатка изведнъж и ще завлече всичко живо със себе си. Както и назад имаше такъв пост - те не разрушават само себе си, рушат всичко и всеки без капка жал. Такъв пример е и мъжа на моя приятелка, който забравих да спомена вчера като черешката на тортата също. След семеен катаклизъм стана страшно, вместо да се сплоти с близките, както правят нормалните хора, отиват просто в другата крайност. А както казват съседите за тях - а беше толкова мил човек. За пред обществото безупречен.

# 346
Нaй гaднaтa зодия зa мъж ми е Cкорпион.  Прекaлено мaнипулaтивни ca ми, интереcчии, егоиcти. Безcкрупулни и жеcтоки ca, дори и когaто обичaт. Не им пукa, че ca нaрaнили някой, товa е еднa от нaй хлaднокръвните зодии. От дългогодишен опит говоря.
Жените ca много вcеотдaйни, когaто държaт нa теб, имaм приятелкa cкорпион, и aко трябвa дa cкрия труп, c нея ще го нaпрaвя.
Aз cъм Водолей инaче.

# 347
Май и обратното е валидно. Жена Скорпион с мъж Водолей. Несъвместими и неподходящи за връзка или брак, както олиото и водата. Така са ми и мъже Везни и Стрелец. 😐

# 348
  • На топло в неговото сърце.
На абсолютно същото мнение съм за Скорпиона!

# 349
На абсолютно същото мнение съм за Скорпиона!
И аз.

# 350
Забравих същественото - баща ми беше гранична Дева, с Лъв. И както вчера стана въпрос, това никак не е хубаво да си междинна. Тежък характер, тежка съдба. Майка ми пък гранична Скорпион с Везни.
Септемврийските Деви са направо слънчица, доста по-умерени и балансирани.

# 351
Наистина са трудни мъжете скорпиони. Но, всъщност дълбоко в себе си са душички. Наистина! Просто.. с тях много трябва да четеш между редовете. Светът за скорпиона е бойно поле, параноята е винаги на първо място. А, в случаите, когато се отпусне и не е предпазлив - изяжда най - големите шамари. Не винаги иска да се съмнява във всичко, но го прави. Което довежда до ненадейно агресивно поведение. Често остават неразбрани, защото те самите се страхуват някой да разбере с каква интензивност, граничеща до лудост протича всичко в тях. Обикновено хората бягат от това. А, всичко, което скорпиона, а и всеки друг човек иска, е да може да разкрие себе си пред някой, който няма да го предаде. Да бъде обичан, такъв, какъвто е. Скорпионът не е хапка за всяка уста. Но, един път обикне ли те, за цял живот е, дори да не го показва, дори да си го наранил. Дори тази любов да се трянсформира.

Аз имам нов първенец в класацията - Телец. Те са идиоти, пълни!

# 352
  • София
Аз съм септемврийска Дева и се имам за слънчице 😀

Бързо се отегчавам аз обаче май.
Щом и скорпион не може да задържи интереса ми . Е@¥си 
Иначе имаше едно меме за Девата

# 353
хахаха, уиндче, 1:1 Grinning

# 354
Не съм съгласна за скорпионите аз, тези, които познавам са абсолютни душички. Да не казвам, че единият е толкова добър, че чак е наивен и вреден за себе си.
За мен най- непоносими са Близнаци и то само заради една своя черта- двойнствеността си. През половин час им се сменя мнение и настроение, а аз съм Телец и това може да ме докара до лудост. Иначе са чаровни, забавни, интелигентни, обаче....през половин час са различен човек. За приятели стават, ама ако трябва да ми е половинката в живота....мне, благодаря 😆.

# 355
Бившата ми връзка беше с Близнаци. 9 години. Двойнственост не съм забелязала, честно казано много ме обичаше и носеше на ръце, всичко даваше за мен. Много обича да говори и не може да стои сам, обича да е сред много хора, а аз съм обратното. Огромно самочувствие. Изобщо не беше сръчен, такива дребни ремонти-абсурд. Май повечето му качества са положителни. Имах и един колега Близнак-пълен въздухар, дай му само купони и ахуиху. Гледаше да мине метър и за пари, и за работа и да скатае.

# 356
Cкорпион и душичкa cи е нaучнa фaнтacтикa Grinning Те ca добри, caмо когaто имaт изгодa от товa, и никaк не ca зaдълбочени, че дa ги четеш между редовете. Неверни ca, егото им е огромно и когaто cе cблъcкaт c женa cилен хaрaктер, ноcят от cто клaденецa водa, зa дa не cе рaзкрият кaкви cкрити лимонки ca. Нa мен ca ми прочетен веcтник, може и дa имa изключения, не cпоря. Те ca оперирaни от чувcтво зa винa и винaги извъртaт нещaтa в cвоя ползa.

# 357
  • България
дами, на кой етап от запознанството си с един мъж, се информирате коя зодия е?
и зодията му определя ли дали ще приемете или откажете среща?
Не съм отказвала среща заради зодия.
Преценявам хората, когато ги погледна в очите, срещата очи в очи ми е по-важна от зодията. Smiley
Но пък, ако не бях чела и видяла на живо някои черти на мъжете Скорпион, едва ли щях да издържа дълго с МП (14 години вече).
Освен партньорът ми и баща ми беше Скорпион.
... Прекaлено мaнипулaтивни ca ми, интереcчии, егоиcти. Безcкрупулни и жеcтоки ca, дори и когaто обичaт. Не им пукa, че ca нaрaнили някой, товa е еднa от нaй хлaднокръвните зодии. От дългогодишен опит говоря.
Жените ca много вcеотдaйни, когaто държaт нa теб, имaм приятелкa cкорпион, и aко трябвa дa cкрия труп, c нея ще го нaпрaвя.
Cкорпион и душичкa cи е нaучнa фaнтacтикa Grinning Те ca добри, caмо когaто имaт изгодa от товa, и никaк не ca зaдълбочени, че дa ги четеш между редовете. Неверни ca, егото им е огромно и когaто cе cблъcкaт c женa cилен хaрaктер, ноcят от cто клaденецa водa, зa дa не cе рaзкрият кaкви cкрити лимонки ca. Нa мен ca ми прочетен веcтник, може и дa имa изключения, не cпоря. Те ca оперирaни от чувcтво зa винa и винaги извъртaт нещaтa в cвоя ползa.
Съгласна съм с тези части от двете мнения, но има и по-лоши зодии за мъже за мен - Лъв и Близнаци.

# 358
  • София
Въпреки земната ми зодия , повечето мъже около мен са Овни , някак много обичам и жените от тази зодия.
Имам много приятелки к Везни , с които се разбирам перфектно и една Близнак.

Била съм във връзки с Деви - 3 гаджета и мъж 14 години...

Сега , ще прозвуча налудничево , но след скорпиона , който чувства , чувства , чувства, започвам да оценявам мъжът Дева. И това че дава пълна свобода.

Жена Дева и Скорпион , как ги виждате ?

# 359
МоарейнД , сподели защо за теб лъвът е най-нетърпим? Харесвам тяхната щедрост и всеотдайност, дразни ме лъвската арогантност, но те и овните я имат. Прочетох, че били мързеливи, но аз не познавам мързелив и неорганизиран Лъв. Виж - да се скатават го могат, но кой мъж не го умее?  Самоувереността също ми харесва, която доста липсва у девите например. При лъвовете малко е ошлайфана първичността на огнените им братя  - овните, макар че се долавя и тя силно на моменти, нямат и комплекси, което пък при "Рак" и "Риби" е преливащо.
Ревността дразни на моменти у "Лъв" и чувството за собственост, което го имат и телетата.
На мен сякаш  "Лъв" , "Овен" и "Телец" са ми най-малко лоши и мога да ги изтърпя, разбира се с уговорки, донякъде и "Скорпион" (мъжкият вариант на зодията е по-добрият, според мен).
Най-силно не харесвам "Рак", "Водолей", "Риби", "Близнаци", "Везни", "Стрелец" .

Общи условия

Активация на акаунт