Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 879
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • България
МоарейнД , сподели защо за теб лъвът е най-нетърпим?
Непоносимо арогантни - най-добрите, красивите, умните, работните, интелигентните, знаещите, можещите.
Бившият, плюс още двама от зодията - мързеливи, разхвърляни, алкохолици.
Бившият - насилник - физически и вербално. Страшна гад.
Посягаше и на детето.
Още по-гадно и наблюдавано в трима от представителите - предпочитат агнешко, мъже над 30/40 години с опити да докопат непълнолетни момичета, в това число и моята дъщеря от единия, женен за нейна близка роднина.
(Ако беше за моя родственица, щеше да си плати този лъв.) А баща ѝ "лъвът", хич не постъпи Лъвски.
Не ми се пише повече по темата, че съвсем заобичвам иначе тежкия характер на Скорпиончето у дома. Hug

# 361
МоарейнД, явно кофти серия от лъвове ти се е случила. Аз все на трезвеници лъвове попадам, ухажващи дълго, без да очакват нещо в замяна, а и почти набори. Скорпионският характер е доста по-тежък, наистина, а е и силно драматичен Simple Smile

# 362
  • България
Имаше и един много свестен - брат ми, но той по-скоро е изключението, което потвърждава правилото.
Поне за Лъвовете около мен. А и го преценявам като брат, не като евентуален партньор.
Всъщност и другите Лъвове са привързани към кръвните си роднини, но темата е за лошите страни.
Скорпионският характер е драматичен, ако решиш да го последваш във филмите му.
Ако види, че не поддаваш, бързо му изгрява усмивката на лицето.
Затова съм му казала - да не се случва и двамата да сме в кофти настроение, тогава финалът ще е бърз и необратим.

# 363
  • Тра-ла-ла
Познавам точно 1 Лъв. Добър е, състрадателен, майтапчия..когато благоволи. Иначе център на всички вселени, най-най, фукаря, послъгва, поукрасява истории. Мързелив за неща, от които няма да има облаги. Ако може да ти помогне - ще го направи както реши, когато реши и след като си го молил, мрънкал, подканял. Така генерира его...

По темата за Овен:
Общо взето нищо не подлежи на обсъждане. Организацията на вижданията в повечето случаи е също без обсъждане.
При нас връзката е малко сложна и за да се получи по easy going се налага взаимно съобразяване и напасване. НО Овенът отстъпва или стига до консенсус за дребните неща. За важните е бетонирал копитата. И истимаро си прокарва неговото. Без агресия или по-силно налагане. Особено, ако до себе си има жена с по-благ характер. Не е случил на жена с мен Trollface

# 364
Дева и Везни
Първите много критикуват, аз с асц Дева критикувам най-вече себе си. Перфекционизъм в един неперфектен свят, който ги прави сприхави и трудни за удовлетворяване. Аз в себе си се боря с тези черти на асцедента ми, та у другите също не ми харесва, но - природа. Вторите са малко или много изкуствени, мечтатели, свалят звезди, но всичко е само на думи. Всъщност много приличат на лъвовете описани по-горе. Микроменажират: "Това защо седи тук?", "Какво е това?", "Днес не си ли на работа?" в почивен ден и т.н.

Не са въобще уравновесени, само се лашкат насам-натам, не може да им се разчита. Днес каже едно, утре ти крещи и е на противоположното мнение и също мн критикуват, но само другите. Баща ми е Везна и понякога като дете завиждах на децата с разведени родители или дори тези без бащи...сега ми звучи гадно, но до 15-16 годишна възраст да ви шамарят и обиждат в пиянството си, че сте боклуци не е хубаво.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 11:50 от Lucky88

# 365
  • Агент под прикритие
За зодиите и извънредното положение Stuck Out Tongue Winking Eye

Овен - Проявявате смелост и не си купувате нито 1 руло тоалетна хартия, защото смятате, че не е нужно да се запасявате с подобна стока, но не си признавате, че вкъщи имате биде и тоалетната хартия я ползвате само за сополи.

Телец - Не разбирате за какво мрънкат останалите, вие не сте си и мечтали за ситуация, в която сте затворени вкъщи и можете да сготвите всичко, което сте си наумили в последните 1-2 години.

Близнаци - Избива ви на романтика и подарявате руло тоалетна хартия на момичето на мечтите ви, а тя почти ви стиска ръка, въпреки препоръките за дистанция.

Рак - Ще ви се и вие да си ушиете маска от сутиента на жена ви, но с тази малка чашка ще трябва да избирате кое да си защитите - устата или носа, за и двете няма капацитет.

Лъв - Четете всичко, което можете да намерите по темата за COVID-19 и обмисляте дали е възможно смъртта от вируса да е по-мъчителна от мъчението, което представлява това да прекарате 2 седмици затворени със семейството си.

Дева - Будите се от 30-годишна кома и оставате с впечатление, че комунистите все още са на власт - опашки пред магазините, вътре празни рафтове и невъзможност да се пътува в чужбина.

Везни - За разлика от всички други, вие се снабдявате с презервативи, защото няма да имате достатъчно запаси, ако се пръкне още 1 член на семейството.

Скорпион - Признавате си, че най-хубавото нещо на това да си работите от вкъщи, не е това, че сте близо до семейството си, а че си акате във вашата си тоалетна.

Стрелец - Не сте сигурни дали това, че имате единствено боб и леща и трудно отварящи се прозорци, няма да убие вас и близките ви по-бързо от евентуална зараза с коронавируса.

Козирог - Недоволствате във фейсбук, че не работят фризьорските салони, но истината е, че при вас само с фризьор няма да се получи, ще трябва да се намесят психиатър и пластичен хирург.

Водолей - Вие сте си асоциални и задръстени по принцип, така че няма и да разберете, че има нещо извънредно, камо ли пък цяло положение.

Риби - Опитвате се да блеснете с остроумие, че вие вашите ръце си ги миехте и преди да беше препоръчително, но ви апострофират, че вашите ръчички са малки и това не изисква особено усилие както при нормалните хора.

# 366
Аххахахахахха, Ейй благодаря Феникс 😁

# 367
Е, как тъй точно е описан "мастър" the Лъв... Всичко е вЕрно... Joy

# 368
Дано никога не срещам повече Близнаци и Скорпион
Първите лъжат,мажат, несериозни,женкари
Скорпиона вечно не наживял се,алкохолици и ревнивци
На последно място слагам Козирог, критикуват,не дай боже да им направиш забележка или да ги поправяш..оле мале,за чувства не говорят
Само не разбрах някога,дали ревнуват и как🙄

# 369
Защо му е да ревнува на Козирога, че кой може да се мери с НЕГО?? 😂😂
Освен това, ревността е емоция, а показването на всякакви емоции е строго забранено, което, моля, да не се разбира, като да няма такива. Просто му е под нивото да ги показва. Нямам наблюдения да са ревниви, по-скоро имат огромна ненавист към долняшки и неморални постъпки, освен това не са "борци" за чуждо внимание, то и без това не им липсва, и не биха се борили за който и да било, ако им се стори, че койтоидабило е неморален, недостоен, и с погрешна ценностна система, погрешна е всяка, различна от тяхната собствена.
Освен това, за тях не е важно да споделят живота си с някой, може да спокойно да си съществуват като сингъл, щом няма достойни. 😂😂
За мен, все така, най-ревниви са огнените, то не се издържа тяхното.

# 370
Пффф, ненавиждам козирог. Даже и не мисля, че изобщо може да изпитва емоции.  Толкова студено същество, все полза и изгода се търси във всеки контакт, и тооолкова безкрайно меркантилно.
Аз самата съм скорпион, имам и познати мъже скорпиони. Да, ревниви сме, имаме силно чувство за собственост. Но поне имаме истинки, дълбоки чувства и не се страхуваме да ги показваме.  Освен това, се опитваме да стимулираме партньора да се развива и да израства.

# 371
  • Тра-ла-ла
Рибоците не са ли и те филмарчета на тема ревност??

# 372
Нямам наблюдения да са ревниви...
И по-добре. Аз съм виждала такива изпълнения, да ти настръхне косата. Проверка на телефони и всякакви социални мрежи, подслушване, висене посред нощ в колата да следи възлюбената дали излиза без да му каже и т.н. психарии.

# 373
Телефоните, социалните мрежи и следенето - Точно от риби почти 3 години гледах този филм

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 16:09 от Luchia^^^

# 374
И аз оставам с впечатлението,че емоции няма,студени и делови.И сами са си ок,как не съм разбрала толкова време,живяла съм в заблуда,макар и приятели.
Аз пък съм телец,върха на ревността понякога,обаче супер емоционална.
Самата аз живея с Дева,и понякога ми иде да го убия,но поне показват чувствата си.

Общи условия

Активация на акаунт