Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 745
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Тъкмо щях да пиша, че най стават мъжете Лъв, и гледам горе в анкетата, че най-малко оплаквания има от тях.

# 601
  • Тра-ла-ла
Някои Рибоци си умират за семейството. Други се товарят на Кораба-Майка и отлитат в Космоса, а някаква клетя жена стои в дома им и ги чака да се върнат Joy

# 602
  • София
Скорпионите за леглото са топ на топа. Ама само за там.
Това е всеизвестна "истина". Личния ми опит обаче говори съвсем друго Joy Но все пак аз само за 2 скорпиона мога да говоря. За много повече обаче мога да говоря какви са в живота - трудно се справят с реалността, искат да са величия, пък то не може всеки скорпион да е велик все пак, не умеят да си организират живота, да са самостоятелни, отговорни, стабилни. И о не дай си боже някоя да им бие шута, което е неизбежно, ако жената има акъл или няма за цел в живота да си влачи някое мрънкало на гърба си, се започва една депресия, униние...години наред мрънкане и плюене на всичко от женски род.
Ученическата ми любов беше скорпион, преживява ме 6 години, след това се обвърза с друга и тя му би шута след време - още я преживява.

За мен лично  първенец в леглото  е овена.

# 603
  • София
И моите впечатления са същите като на Etoile. Всъщност смятам скорпионите за едни от най- малодушните, тъй като при тях дупката между реалността и съзнанието е най- голяма.

# 604
  • София
Вие направо ме съсипахте с последните постове за скорпионите Grinning

# 605
Аз не познавам чак такива екземпляри. Но сигурно за много млади хора говори Кечър.
Сблъсъкът с реалността е страшен за мамини и татини синчета от всякакви зодии.

# 606
  • София
Аз познавам страшно много скорпиони /мъже и жени/ и се разбирам чудесно с всеки един от тях. Много пъти съм чувала от половинките им, че са много тежки характери и е много трудно да се живее с тях. За мен разбира се са си супер. Обаче нали си имам един подрастващ скорпион и с всяка изминала година започвам да вярвам на това, което са ми казвали. Както може да е прекрасен, мил и любвеобвилен, така може да ми сгади деня за секунди, ако е решил, че точно днес ще го направи. И винаги намира начин. Нямам идея на какво се дължи това, но усещам, че наистина в един момент ще има много тежък характер. И това наистина няма нищо общо с възпитанието. Просто си е до характер. Но до последно ще се надявам това да се окаже от пубертета и след време да го израсне Simple Smile

# 607
  • Тра-ла-ла
В роднинския кръг имаме Скорпион. До 30тата си годишнина не знаел как се пуска бойлера. Живеел у майкини си. За всичко го е дундуркала, сакън да не настине. Нищо, че самата тя никак не била по грижите...Скорпито се ожени за Лъвица и вече към 30г. си кютат заедно. Той има вид на льольо. Все не чул, не видял, не разбрал. Обаче това е маска. На заден план яко въртят зъбните колелца в мозъка. Явно му е тактика да го играе глуповат и така да заблуждава отсрещния да го подцени, дори съжали, докато истимаро Скорпито си прави неговите планове и дейности.

Има голяма разлика дали човек от дадена зодия ти е познат, приятел и се виждате по няколко часа за лежерно изкарване.....или ти е в къщата и до г@з@ 24/7 с всичките произтичащи екстри Trollface

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 22:01 от Джулая

# 608
присъединявам се със 100 плюса за скорпионите

# 609
Трудни характери са, даже много. Като се съберат и с някой остър камък като мене и става олеле майко. Трябва им може би някоя безгласна женица, дето няма да надава много вой. Знам ли и аз. Ама да водя цял живот битки, не мерси.

# 610
Моите скорпионеси си се взеха със скорпиони и рядко се оплакват. Една се взе с телец, адски непукист някакъв, ходи му по свирката и го боготвори, а той един 😂😂😂
Тъй де, една няма мома от тях. Интересно е, че в браковете скорпионеса със скорпион, няма никакво, абсолютно никакво класическо разпределение на мъжки и женски задачи, роли и т.н., всеки може всичко, докато при оная с Телеца е съвсем класическо.

# 611
  • София
Има голяма разлика дали човек от дадена зодия ти е познат, приятел и се виждате по няколко часа за лежерно изкарване.....или ти е в къщата и до г@з@ 24/7 с всичките поизтичащи екстри Trollface

То това важи за всички зодии Grinning Например така долюбвания от вас лъв е истински кошмар вкъщи. Най-големия мързел в целия зодиак. Ама щото нали - той е царя. Такъв темерут, като него е само телеца. Обаче, ако не живееш с него го смяташ за очарователен и прекрасен.

# 612
  • Тра-ла-ла
То това важи за всички зодии Grinning Например така долюбвания от вас лъв е истински кошмар вкъщи. Най-големия мързел в целия зодиак. Ама щото нали - той е царя. Такъв темерут, като него е само телеца. Обаче, ако не живееш с него го смяташ за очарователен и прекрасен.
Да, да, за всички зодии говоря. И ДА за Лъва. Кажи речи ми е в къщата под формата на брат. Trollface Него го търпи Коза.

# 613
  • София
Най- голямото разминаване при мен беше с водолей ( и аз съм водолей). Приятелите ми и до ден днешен не разбират защо съм се разделила с този прекрасен човек.

# 614
  • София
Да, да, за всички зодии говоря. И ДА за Лъва. Кажи речи ми е в къщата под формата на брат. Trollface Него го търпи Коза.

Значи ще живеят дълго и щастливо Simple Smile. Противно на всички писаници, за мен най-подходящата жена за мъжа лъв е козирог или дева. Това са двете зодии, които могат да носят буквално цялото семейство на гърба си, а лъва само да се движи царствено до тях и да пръска своето очарование.

Общи условия

Активация на акаунт