Какъв крем за лице използвате? – 17

• 77 830
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Light Beam, не знам колко опаковки от Revitalizing supreme съм измазала, наистина заличаваше фини линии, стягаше, освежаваше. Развалиха формулата и Revitalizing supreme plus не ми върши никаква работа.
Сега ползвам Resilence Multieffect и съм много доволна. Под него със серум обаче.

# 676
Light Beam, аз съм ползвала дневния на Есте  Advanced time zone и имам същите впечатления. Представям си нощния какъв е.
Аз от 3 месеца вадя и прибирам на Лореал Hydra expert за нормална/смесена кожа. Не се получава нищо освен пъпки и скоростно запушване на пори. Определено е тежък за такъв тип кожа и сега ще го приключа по краката.
През лятото имам нужда само от хидратация и слънцезащита. От 2 дни ползвам на Кларинс Re boost хидратиращ матиращ крем. Много лек и приятен, мога да го мажа нонстоп. Нямам реакции, добре се държи засега. Поръчах го от Нотино и аз. Нямам забележки към качеството на продуктите им, често си купувам от тях.

# 677
Момичета, ползвали ли сте крем с бяла дъвка /сакъз/ против бръчки? Имат ли ефект?

# 678
Здравейте, момичета!
Мнение за този крем?

# 679
Момичета, ползвали ли сте крем с бяла дъвка /сакъз/ против бръчки? Имат ли ефект?

За първи път чувам. Какви са предполагаемите свойства на тази бяла дъвка? Не ми звучи като да съдържа нещо хрнаително за кожата?

# 680
От разговор със свекито стана въпрос, че имала поръчка от чужбина да купува крем за лице със сълзи от охлюв и  сакъз / турска при това/. Струва 18 лева в аптеката до тях. Запитах я за какво се използва и разбрах, че за подмладяване, свива пори, стяга кожата... Написах "Крем с бяла дъвка/ в Google и има доста такива. Тези кремове са още и с общоукрепващо, антигъбично, антибактериално и мощно подмладяващо действие поради именно съставката Мастикс - или Бяла дъвка. Аз познавам жената, която си е поръчала крема и ще я попитам и нея за отзиви, но бих искала да чуя и други мнения. Свекито вече го е купила и пробвала и също добре го усещала. Ще кача снимка след малко.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 13:26 от Pink Dress

# 681
# 682
Здравейте,търся крем за чувствителна кожа,с нещо против зачервявания,да няма парфюм и да попива ,а не да стои като филм на кожата.Има ли такова чудо?Кожата ми е нормална,бяла и тънка,доста капилярчета ми се виждат по бузите.

# 683
Здравейте,търся крем за чувствителна кожа,с нещо против зачервявания,да няма парфюм и да попива ,а не да стои като филм на кожата.Има ли такова чудо?Кожата ми е нормална,бяла и тънка,доста капилярчета ми се виждат по бузите.
https://www.eucerin.bg/products/hypersensitive-skin/antiredness- … g-day-care-spf-25
https://www.eucerin.bg/products/hypersensitive-skin/antiredness-soothing-care

# 684
Има. Клиник ID - лосионът за суха кожа, комбиниран със зеленият им успокояващ концентрат с пробиотици. Това за суха кожа. Днес си го поднових. Ако кожата ти е към комбинирана, може да пробваш с oil control лосиона, пак в комбинация със зеления концентрат. В момента дори са намалени. Количеството им е доволно голямо и ми стига за много време. Имат и серия Redness Solutions. Измиващите от нея също ми действат много добре.
Ползвам много продукти едновременно, но от тези поддържам постоянни наличности.
Кожата ми е светла, суха, чувствителна и с наченки на розацея - спукани капиляри и петна като лишеи по бузите през зимата, ако не съм положила адекватна грижа. За разкош и някоя пъпка ми излиза от време на време - от прах, неподходящ продукт,....
Много добра хидратация, редовно, но нежно ексфолиране, слънцезащита,... постоянство и търпение Grinning
И по принцип, за тънка кожа по-подходящи са полутечни лосиони, или кремове с по-фина и лека консистенция. Плътните, геловете, а и 90% от хидратиращите, не щат да попиват. Стоят точно като филм върху лицето и най-много кир ефект да направят.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 23:31 от Light Beam

# 685
BorislavaGeorgieva, използвам го от приблизително две седмици и значително подобри състоянието на кожата ми. Освен ефект върху акнето забелязвам, че има и такъв върху порите на лицето. Кожата ми изглежда доста по свежа и хидратирана. С две думи - очарована съм. 😁 Особено за тази цена. В началото бях скиптична и не очаквах да има някакъв ефект, но съм приятно изненадана. Нанасям го сутрин и вечер. Simple Smile
Преди това използвах активен крем на акне аут.

# 686
  • USA
Започнах дневен и нощен крем на Apivita,серията wine elixir.Напълно непозната марка,от любопитство поръчах директно от Гърция и ми ги доставиха за седмица.

# 687
  • София
Започнах дневен и нощен крем на Apivita,серията wine elixir.Напълно непозната марка,от любопитство поръчах директно от Гърция и ми ги доставиха за седмица.

Adoralova, любопитна съм за отзиви като натрупаш впечатления. Гледах ги на промоция в Sopharmacy и им се чудех. Не че имам нужда. Запасите ми с Бяла козметика са поне до края на годината и след това, но.......Все има някакви нови изкушения......

# 688
BorislavaGeorgieva, използвам го от приблизително две седмици и значително подобри състоянието на кожата ми. Освен ефект върху акнето забелязвам, че има и такъв върху порите на лицето. Кожата ми изглежда доста по свежа и хидратирана. С две думи - очарована съм. 😁 Особено за тази цена. В началото бях скиптична и не очаквах да има някакъв ефект, но съм приятно изненадана. Нанасям го сутрин и вечер. Simple Smile
Преди това използвах активен крем на акне аут.

Благодаря много за обратната връзка!
Аз с тези продукти г-д оправих положението с акнето и съм доволна.

В момента ползвам само измиващия гел и крема, (активния лусион не) но ми се иска да махна петната, които ми останаха от акнето.
Ще взема Миксата, дано има ефект.

# 689
  • USA

Adoralova, любопитна съм за отзиви като натрупаш впечатления. Гледах ги на промоция в Sopharmacy и им се чудех. Не че имам нужда. Запасите ми с Бяла козметика са поне до края на годината и след това, но.......Все има някакви нови изкушения......

Имам засега впечатления от два дни и мога да кажа,че съм очарована.Особено от дневния крем - толкова мека и приятна текстура,попива веднага,не мазнее,ухае прекрасно.Нощния крем е по-тежък и при мен оставя леко бяла следа,нещо като при СПФ кремовете.Поне 15на минути му трябва,за да се поеме от кожата(докато при дневния крем,кожата ми буквално го изяжда и остава мека).
Маските също ми допадат,особено тази с грозде.
С удоволствие ще пробвам и други техни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт