Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 27

• 30 575
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Галианна ~30г

# 331
Някой преди мен спомена една от участничките в "Гласът на България" - Рут-Констанс. Но фамилията й е... Койнарска. Не се шегувам, така изписаха името й. Който не ми вярва, нека да види записа - беше в първия брой на предаването от тази година.

Момичето не е виновно, че са го кръстили така, но тези родители не мислят ли поне малко?!... Това означава да нямаш никакъв езиков усет.

И още две странни имена: Сорина Богомилова и ВеселЕна Делийска - народни певици.

# 332
  • Down south
Цитат
Някой преди мен спомена една от участничките в "Гласът на България" - Рут-Констанс. Но фамилията й е... Койнарска.
Колко деца/хора биват наричани с цялото име, имам предвид имена, презиме, фамилия.
 Емма-Роса (Emma Rosa Izaguirre Fernandez)

# 333
Да де, ама на Рут-Констанс как да й кажеш на галено? Рути или Коста или направо някое друго име, за по-просто и благозвучно.

# 334
  • Най-красивата страна
Музияна-тази сутрин по Бтв.

# 335
Според мен името и фамилията на човека трябва да си подхождат. Например Офелия Груева не звучи добре, нали? По същия начин и Рут-Констанс Койнарска. Койнарска е типично българска фамилия (има с. Койнаре, Плевенска област).

Колко по-добре би звучало, например, Рая Койнарска, Ралица Койнарска, Росица Койнарска, Рада/Радина Койнарска... А името Рут-Констанс не си подхожда с повечето български фамилии. Е, с някои по-универсални такива би звучало по-приемливо, например: Рут-Констанс Томова, Рут-Констанс Маркова...

# 336
  • Down south
Предполагам, че е въпрос на възприятие и гледна точка. Около мен има толкова странни комбинации на имена,  от там Рут-Констанс Койнарска и Офелия Груева, ми звучат нормално.

@Елфичка
Цитат
Да де, ама на Рут-Констанс как да й кажеш на галено? Рути или Коста
Кони, което може да звучи и като Кани Innocent

# 337
Разбира се, всичко е въпрос на лично възприятие и гледна точка, също и Франческа-Пенка и Вероника-Айше...

# 338
  • Sofia
Музияна Grinning ,около 30год

# 339
Това име ме подестиза един Галентин.

# 340
От фейсбук извадка
" и Етиен-Катрин Стайкова за професионалния превод от италиански"

# 341
Захария - момиче

# 342
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Май звучи по-добре от стандартното Захарина...

# 343
  • София
Св. Захария е мъж...

# 344
Така май се казваше дисководещият на сватбата ми.
Познавам го Младелин Grinning Надали има друг с такова име. Говорили сме си с него точно за името му и той много си го харесва. Смята го за уникално и неповторимо. Което е много добре, предвид това, че така и така е принуден да си го носи цял живот Grinning

Една Венда от мен (55+ г.)

Общи условия

Активация на акаунт