ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • някъде ... тук ...
Браво бре! Железни сте!
Ще помагам да я оправим Държавата Simple Smile

# 451
  • София
Аз съм по-скромна, може ли за мен някоя агенция? Държавния резерв, може би? Laughing
Иначе Шарлот правилно се ориентира към по-властови позиции, като Прокуратурата. Wink От Министерството на правосъдието нищо не зависи, освен осиновяванията. Joy

# 452
  • София
Ей, всички НЕкултурни се изкарахте, сакън да не ви се падне Културата, че там хляб много много няма. Joy
Добре де, като не я искате, може аз да я взема. Веднъж месечно ходя на театър. Това брои ли се?

# 453
  • София
Еврофондовете само да не забравим.

# 454
  • София
Еврофондовете само да не забравим.
Аааа, еврАфондовете не ми барайте, моля, "да не ставаме на кълбета"
За кво трупам стаж и опит, а!?!
Айде, да оставя нещо и на вас - вземам само земеделските Simple Smile

# 455
Ей, алоууу, всички меркантилници изчезват от правителството. Вие България ли ще оправяте или вас си?

# 456
  • София
Ехааа, баш сме си за правителството. Скарахме се още преди да сме встъпили  във власт.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 20:39 от jenap

# 457
  • София
Вие се шегувате, ама то горе-долу и така се е случвало да стоят нещата зад кадър. Сега ако и започнем да мислим какво и как да свършим, съвсем ще ни се получи симулацията на реалните процеси 😁 Много забавна тема този следобед!

# 458
Само да се стабилизират позициите и почваме със съпрузи, низходящи, съребрници, авери.....Той българинът е социален индивид. Винаги мисли за ближните /пък и те ще помисят в нужда за него/!

# 459
  • София
В системата на образованието какво ще направим?
Предлагам от ранна възраст (детска градина) да се въведе обучение близо до природата, без стрес и надпревара, с любов и така, според възрастта до края на юношеството. След 15 години (като за 4 правителствени мандата) ще имаме едни други около 50 000 младежи и госпожата набор 81 ще може да ни преведе през пустинята. А? 😉

# 460
  • София
В духа на темата една стенограма от щаба за борба с коронавируса:

https://m.fakti.bg/mnenia/450925-namame-koronavirus-ami-shte-zarazim-nakoi

# 461
Аз се кандидатирам за м-вото на войната. Да не се бърка с отбраната, баш за войната иде реч. Мисля, показах опит мин год във военни стратегии и завоюване на територии/позиции, който се сеща. Пък и зодията ми такава, воинстваща, под знака на Марс. Ако не се уредя, нещо там байряк да развявам пак бива:joy:

# 462
  • Варна.
Аз се кандидатирам за м-вото на войната. Да не се бърка с отбраната, баш за войната иде реч. Мисля, показах опит мин год във военни стратегии и завоюване на територии/позиции, който се сеща. Пък и зодията ми такава, воинстваща, под знака на Марс. Ако не се уредя, нещо там байряк да развявам пак бива:joy:

Мислех, че главнопрокурорското ще ти е първо желание => (първо класиране).

# 463
За включилите се по-късно в темата или забравилите: Светкавица беше човекът, който пръв реагира на намерението на МОН да въведе за НВО по БЕЛ изпитен материал от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас за набор 05. Благодарение на нея се организирахме, разжужахме журналисти, писахме протестни писма, детето на Ili /сега в АК/ и самата майка застанаха пред камера, Траяна Кайрякова говори като майка и учител и отвоювахме запазен регламент за децата, набор 05. Тъй че Светкавичка е Война!

# 464
  • София
Честит празник!💐

Общи условия

Активация на акаунт