ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 243
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
jenap, я не се измъквай, а се стягай да оглавиш страната! Blush
Това всички да чакат на един човек да оправи държавата, трябва някаква магия да стане Joy Сигурно ще има супер сили и с един поглед ще изпепелява мафиотски структури и вързани взаимоотношения. Само като ги погледне и те ще се свиват като дечица от детската градина пред учителката и ще плачат: "Прости ни господарке, повече така няма да правим"

Мисля, че влязаохме в периода на половин месечното учене. Март - половината остана, април - пролетна ваканция, май - там си знаем многото почивни дни (уви нашата няма да я огрее), юни вече ... не мога да им помогна, жега и класни, но пък финала се вижда.

# 421
Нашата втора грипна е 6 дни.
Не мога да си представя да удължат рятната, юли ли ще учат.
Притеснява ме, обаче да не съкратят пролетната, че имаме планове за почивка и платена резервация.

# 422
  • София
M_I_A
Взе ми думите от клавиатурата, ако ще излезе читав управленец жена, от нашия форум ще да е, а защо не и от нашата тема 😜
Мами, стягайте се, дългът ви зове 😎

# 423
  • София
'81-ва вече бях първи клас, не става въпрос за мен, така че няма да се стягам, оставам редова част от времето, земята и културата си, пък дано и това допринесе 😁

# 424
  • София
'81-ва вече бях първи клас, не става въпрос за мен, така че няма да се стягам, оставам редова част от времето, земята и културата си, пък дано и това допринесе 😁
dimitrina 73, недей така, може да има грешка в изчисленията 😜

# 425
  • София
Жената е казала около този набор, така че може би 2/3 от темата отговаряме на условието. И аз съм мааалко по-възрастна, но ако трябва, ще се жертвам, какво да ви правя.  Joy

Сега се замислих, че ако жената, която е около 81набор чака още 4 правителства да се изтъркОлят на пълен мандат, то когато се захваща да ни оправя, ще бъде около 60те. Откъде ще намери тази енергия да поведе и оправи тая забатачена държава, незнам. Я, верно по-добре оставащите правителства да са служебни, че да има време жената, дорде е млада, да ни сложи в ред. Joy

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 11:57 от jenap

# 426
  • София
Да са живи и здрави имениците в домовете ви!

Отдавна казвам аз, че форумът трябва да поеме управлението на страната, та да си дойдат нещата по местата. Hands Point Up

# 427
Още като ви прочетох, реших да се кандидатирам. Събирам ви одмах за партия и я започвам България. ДженаП, може да си ми вицепремиер, че май не си много убедена.
Аник искам да ми е връзки с обществеността.

# 428
  • София
Вземеш ли Дидева за шеф на МОН, имаш гласа ми.

# 429
Момичета и две момчета, тъй като ви “гледам” всички ставате и няма да е проблем да се направи един МС. Аз ще помагам с каквото мога ( доста мога), но мислете за “човечетата” от администрациите! Те са много важни, но  читавите са на изчезване!

# 430
Да, МОН е първото министерство, за което имам твърд кандидат Дидева.
Шарлот на правосъдието със зам. Патето.
За културата имам много идеи, но може да са Сиси и Миа.

# 431
  • София
ДженаП, може да си ми вицепремиер, че май не си много убедена.
Виж ся, аз няма да се бутам баш в управлението. Може и един президент да стана и без това неговата функция е по-скоро представителна, а мен в тая функция ме бива.
Иначе си реди, както си искаш министерството. Аз само ще пътуууувам по света и ще представлявам страната. Ще стопля отношенията най-вече с топлите страни. Joy Joy  Че на топло по- ме влече. Joy Joy

# 432
  • София
А кой ще е на здравеопазването, че там ще му трябват нерви и находчив ум + умения за справяне с кризисни ситуации

# 433
  • София
Не, благодаря, не съм подходяща. Като чуя култура и се хващам за кубура Joy Няма по-некултурно същество от мен, но благодаря за номинацията.

# 434
  • нейде там, където ....

Аз, ако може, при Дидева искам, ще помагам там. Поне за внуците да пооправим нещата.
Ама и за здравеопазване ставам, ако няма други - с медицинска физика отговарям ли на условията?

Общи условия

Активация на акаунт