ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
slavena
Вашите училища много модерни и напредничави, браво! Явно откъм морето вятъра първо на вас довява модернизъм Simple Smile
В София май само АК има такива виртуални практики.
Симптомите на сегашния грип са много неприятни, дано тази ваканция даде ефект и действително да ограничи разпространението му.

# 406
В частно училище е сина ми, практиката с виртуалната класна стая я имаше и при дъщеря ми, не се преподава нов материал, но много добре се упражнява и затвърждава, интересно им е в начален курс - даже дискусии имат и обсъждат казуси, големите не се радваха много Simple Smile

# 407
Аз съм много доволна от грипната ваканция, пътуването в метрото при толкова болни не е много желателно. Само да останем здрави, изобщо не ме вълнува учебния материал в момента, колкото и грозно да звучи.
+1
Въпреки че от класа на моя няма нито един отсъстващ, предпочитам без риск.
Иначе е идеален момент за упражнения, затвърждаване  и т.н., ако бяха малко по-гъвкави и адаптивни и да организират дистанционно обучение, макар и без да взимат нов материал, което въобще не е сложно.

# 408
  • София
Доста болни в класа на сина ми. За разлика от предходната грипна ваканция, когато не отсъстваше нито един. Дори мислех, че ходят болни на училище, страхувайки се да не изпускат материал по езика.

# 409
При нас също започнаха да "окапват" децата. Добре, че дадоха ваканция и дано тя е достатъчна! Пролетно изтощение, дебнещи нови болести...Единствено важно е да са здрави!

# 410
Имам предчуствие,че с тези грипни ваканции,ще  се лишим от пролетна ваканция. Дано да греша,защото ще ни се провали планирана и платена почивка. Каквото стане, важното е да сме здрави

# 411
  • София
Имам предчуствие,че с тези грипни ваканции,ще  се лишим от пролетна ваканция. Дано да греша,защото ще ни се провали планирана и платена почивка. Каквото стане, важното е да сме здрави

О, само това не. И ние имаме разпределение на дните, не е обвързано с резервации, но пак си ни е важно. Мисля, че щяха да го кажат, пък и ваканциите наистина са определени отрано и не бива така произволно да се разпореждат с тях. Вероятно са наясно какъв ропот ще настане. Четири дена не са кой знае какво научаване и упражнение. Като е казала народната мъдрост "Всяко зло за добро", не е без здрава логика - не ни е ефективно образованието, но като губим работодни, не е голяма загуба😁

# 412
  • София
По повод ваканциите (пролетна и лятна), в училището на щерката сред учениците се промъква мълвата, че може да им поскъсят лятната заради извънредните грипни.
Да сме здрави и оптимисти,че всичко ще се нареди по най-добрия начин.
Днес попаднах на думи на Слава Севрюкова. Не им вярвам много, но хубаво звучат за България.
https://infoburgas.com/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0% … 0%B1%D1%8A%D0%BB/

# 413
  • София
Още четири правителства остават. Въпросът е дали ще карат пълен мандат? Хубаво ще е да се вредят едно-две служебни, че са по-кратки.

# 414
  • София
До 25-та година ли трябва да ги сместим 4-те правителства или дамата след войната ще ни оправи Wink

# 415
  • София
Още четири правителства остават. Въпросът е дали ще карат пълен мандат? Хубаво ще е да се вредят едно-две служебни, че са по-кратки.
Joy
А дано, ама надали. Днес по новините бате Бойко рече, че му засипват телефона със съобщения гербаджии, че ако подаде оставка, ще се метнат от някоя висока сграда. Laughing Молят се хората, със самоубийства плашат. А той нали е филантроп... Не ще властта, ама има ли избор - ще се затрие народът иначе. Smirk

Ванга беше казала нещо подобно навремето /освен за жената, която ще спаси България/ - след 2000г. българите ще са щастливи, че живеят в България, защото големи катаклизми ще ударят света, а тя ще остане незасегната.

# 416
  • София
sanaka, дано да е казала след 2000 (две хилядната) година, а не след 2000 (две хиляди) години. Ама както сме го подкарали с филантропите.... не съм сигурна кое е по-реално.

# 417
  • София
И лятната не си давам! Там дори мислим да вземем по семейни причини последните два.

Много ще се радвам, ако приятелите ми до '25-та се приберат. Наистина ще настане щастливо време (поне за мен😉). И Дънов е казвал, че ще протекат по подобен начин нещата, без дати и брой правителства, но че никога няма да станем много богати, защото не ни е важно това, а ще приемем духовната си роля като народ и ще я осъществим. Има много начини да си щастлив, общото е да си в съзвучие с душата си, т.е. щастието е отвътре, не по скали и външни критерии.

# 418
  • Sofia
Като си се знаем каква нация сме.... и аз мога да започна да предсказвам....

През 2007 е имало 40 дни учителска стачка и не се е отучвало нищо.

# 419
  • София
И аз съм чувала тези предсказания, дори изчислявах, че жената, дето ще ни оправи е някъде около моя набор.
Хайде да идва по-бързо тази дама и да ни оправя, че не се трае вече. И аз имам много приятели зад граница и бих се радвала да се върнат, но едва ли.
Ваканциите са хубаво нещо, особено когато са неочаквани. Не вярвам тази да е за сметка на другите ваканции. Все пак става въпрос за 4дни. Едва ли ще се отразят пагубно на учебния материал.

Общи условия

Активация на акаунт