Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 55 505
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Kaisia, амазон днес ми предлага да си купя килим на пеперуди 😂
Виж дали няма да ви пасне, ако още не сте решили въпроса
https://www.amazon.de/dp/B01M7WUYD4/ref=pd_gwm_cr_simh_4?pf_rd_s … mp;th=1&psc=1

# 76
Кайсия, зная че предложението ми няма да бъде прието, но и аз да дам своята лепта по въпроса за спането на гости. Ето как е в къщи. С дунапрен най-голяма височина, облечен в калъф/е какъв калъф, то аз си го измайсторих/ Стои си на тавана в къщи и при необходимост влазя в действие. Иначе е навит и да си кажа честно ние  с мъжо спим на него - за гостите е спалнята. Но за тези няколко дена така свикваме със спането на земята, че после не ми се струва, че на спалнята е по-добре.

# 77
  • София
Кайсия, така разположен диван под скосена стена, е доста подтискащо. Ако, като гостенка трябва да спя на такова място, даже бих се обидила. Но така го радбирам аз, никакъв друг намек.

# 78
Кайсия, така разположен диван под скосена стена, е доста подтискащо. Ако, като гостенка трябва да спя на такова място, даже бих се обидила. Но така го радбирам аз, никакъв друг намек.

Тя 100 пъти каза, че дивана не се разтяга и не е за спане. За това търси алтернатива..

# 79
  • Стара Загора
Скрит текст:
Nissпн, 17 фев 2020, 11:09
Цитат на: Mendeleevka в нд, 16 фев 2020, 19:21
Момичета,имам едно питане . От центъра на ИКЕА в Пловдив можеш ли да си закупиш нещо или всичко е сложено само за оглед и поръчка ? Ще съм благодарна ако някой е запознат.
Може да си купиш разни неща за кухнята, текстил за спалня и детска, играчки и разни аксесоари и супер ограничен асортимент от хранителни неща като цяло ограничен асортимента.
Niss,много благодаря!

# 80
  • Варна
Second ,
то и други излизат хубави Grinning

Скрит текст:

Този мисля Кайсия го показа и хич не ми хареса, но така постелен ми допадна много и мисля ,че и за нейната стая пасва.

Този също е много интересен:

Тези пеперуди също са много добри:

# 81
  • Canada

Тя 100 пъти каза, че дивана не се разтяга и не е за спане. За това търси алтернатива..

И й бяха предложени 100 алтернативи. И аз се обърках вече какво иска и какво не иска.

# 82
Кайсия, това е нашият дюшек. Сега виждам, че се води basic серия, което ме навежда на мисълта, че би трябвало да има и по от него, но за тях нямам никакво инфо. Ние си падаме по малко по твърди матраци и не обичаме свръх пухкави и меки подложки и страшно много ни беше удобен.
https://www.decathlon.bg/djushek-air-basic-120-cm-id_8492757.html

# 83
  • тук и там
Ами да, Polar bear-аз благодарих за предложенията и не съм повдигала въпроса пак.
Иначе за обидата да се спи под скосена стена- аз пък не го разбирам това,но такива са  пък моите разбирания.Но няма да се спи на дивана така или иначе.Не че и спалнята не е под скосена стена.Даже би могло да е романтично,защото от прозореца се вижда небето и звездите(но това при ясно и хубаво време).Grinning.Но както казах-такива са моите усещания.

Кристалин,благодаря!
Благодаря и за предложенията за килими-ще ги покажа на девойката.
Благодаря на всички за предложенията още веднъж!

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 16:29 от Kaisia

# 84
  • Варна
Ами да, Polar bear-аз благодарих за предложенията и не съм повдигала въпроса пак.
Иначе за обидата да се спи под скосена стена- аз пък не го разбирам това,но такива са  пък моите разбирания.Но няма да се спи на дивана така или иначе.Не че и спалнята не е под скосена стена.Даже би могло да е романтично,защото от прозореца се вижда небето и звездите(но това при ясно и хубаво време).Grinning.Но както казах-такива са моите усещания.

Кристалин,благодаря!
Благодаря и за предложенията за килими-ще ги покажа на девойката.
Благодаря на всички за предложенията още веднъж!

Аз пак да повторя, за това скосеното нещо децата ще се избият. Синът ми постоянно правеше някакви къщички, палатка имахме, все заврян.

# 85
  • София /Абсурдистан
И аз се записвам при вас. Търся някакви специфични мебели, които никъде не намирам.

# 86
  • Варна
Какви са тези специфични мебели?

# 87
  • София /Абсурдистан
Какви са тези специфични мебели?
В неголямо помещение да мога да сместя невисоки мебели, до към 120-130 см високи, които обаче да побират много Simple Smile Едно ъглово диванче, ставайки и за спане също. Знам, че това всичко е за поръчка, но където проверих, цените на поръчките са станали резачка. Поради което, ще си претапицираме сами старото диванче, то е правено по поръчка, но останалите неща ще търся. За нормален стандартен диван няма място. Помещението е дневна, натоварена с много функции.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 20:14 от The Iron Lady

# 88
  • Варна
Айрън Лейди,
т.е. размерите са трудната част.
За по-ниски мебели има доста варианти - скринове и комоди.

Ето нещо много сладко , точно 1,30 е високо, но не знам като цвят и стил дали ще ви хареса. Но нещо подобно ще да ви трябва.

Скрит текст:
https://mebelizona.eu/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%BD%D0%B8 … %D0%B0-domus.html

Тия дни си намерих един сайт с много хубави неща. Може да разгледате дали няма да ви пасне нещо. Горе на сайта има секции за налични неща, че иначе се чака 1 месец. Полски са.

Ето едно по-малко диванче:
http://www.mebelilargo.bg/product/kholov-gl-tanya

# 89
Знаете ли този диван от първа страница каква марка е

Общи условия

Активация на акаунт