Аз само на вилата си седя и идвам в София само, за да прочета форума

Имам едно малко въпросче - когато е вечер, на светната лампа забелязвали ли сте да им светят очите на бебетата? Значи на Яна очите й започват да блестят като на котка и ми е много чудно, само при нея ли е така? Тя нали ми е писанка

Филипка, цункай Пресил и спокойно

Дея, ама какво ще й правят на мъничка на оченцето, че чак тук ще идвате?
И аз ще захранвам след 6 месец, но още не съм чела нищо по въпроса
Като му дойде времето, тогава Галя, на твое място бих се водила от бебето. Аз съм на тази практика - Нека яде и спи когато и колкото иска. А и някой беше казал, че гладно бебе не спи.
Вени, честита ти публична изява

Зори, аз никога не съм давала вода на Яна през нощта. Ляга си към 9 и около 3-4 се буди да яде, после в 6 пак и в 8 пак и в 10 пак и така до вечерта
Щом е гладен давай му да суче
И мен като Цвети 4есто ме полzват като биберон. Като са ви раzранени zърната, стойте zа малко пред инфра4ервена лампа, работи беzоткаzно поне при мен
.И...малко ме е страх като започнат да хапят бебоците.... 
А казват ,че висвал
понеже искаме преz април да си ходим и лятото Ще направим кръЩенето във Варна, в Св. Атанасий, и то трябва да е преz лятото (юли/август) zа да могат да дойдат хората от 4ужбина (някои имат деца в у4илиЩе, та zа това). Но има оЩе доста време.Моята е по лесна, от Германия има сумати 4артъри до Варна преz лятото та мога и да отско4а иzвънредно zа 3, 4 дена. Дядото едва ли Ще ни върне 

незнам как ще се оправяме взех му ракавички целите са олигавени, пробвах и с обикновен биберон но е същото като анатомичния трябва да му го придържам иначе го избутва и пак ръката тика 
Но като чета, май доста бебоци се въртят по цяла нощ като моята - жив пумпал - та има и други недоспали мами.