Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 491
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На мен Тамарис обувки са ми малки моят номер, с боти и ботуши не е така, там е ок.
Ако имаш немски магазини или мол с HUMANIC ,там се предлага тази марка, съветвам те да ги пробваш.
Аз лично 3 пъти съм поръчвала различни модели обувки и ми бяха една идея малки, и ги продадох. От тогава ги избягвам, мерила съм и номер по- големи, те са ми големи.

# 121
  • Сф
Тамарис като цяло си отговарят ботушите , сандалите и ботите. По- мацкенските обувки на ток и сандали са умалени. Чети коментари за конкретния модел, най- вярно инфо ще ти дадат

# 122
  • DE
Марко Тоци са за тесен крак.

# 123
Марко Тоци са за тесен крак.
Ами аз пък съм чела ,че Марко Тоци са за широк.Моят е широк и чехлите ми са комфортни.Една идея уголемени ми идват.Нося 37номер и 37 техен номер са ми леко дълги и широки.
Тамарис имаме много принципно си отговарят но по елегантните високите са леееко умалени и доста тесни.

# 124
  • DE
Аз съм си купувала няколко пъти Тоци, все бяха тесни Grinning

# 125
  • Варна
Моля ви, дайте предложение за бюджетна писалка /stylus pen 1 gen за ipad 6 gen. Разглеждах спряганите в топ 10: Adonit, Wacom Bamboo, HAHAKEE ..., но отзивите за тях в amazon са много противоречиви. MEKO имат доста положителни коментари и сякаш към тях съм се ориентирала, но ще се радвам да видя и вашите отзиви.

# 126
  • Luxemburg
Farf, а защо не си вземеш Apple pen втора ръка за 50-60£, наместо нова заместител за 35£? С търсене може да се намери на добра цена, почти не ползвана. Виж в Marketplace на фейсбук.

# 127
  • гр. София
И аз смятам, че Марко Тоци са за тесен крак. Тамарис си отговарят точно - имам доста на марката.

# 128
  • София
Поръчах ги тези на Тамарис, от другите се отказах, ще си търся други чехли.
Благодаря за отзивите!

# 129
За любителите на Desigual - малка раничка, 22 евро.
https://www.amazon.de/gp/product/B07MXW5B6V/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 130
Le Creuset комплект от 2 правоъгълни тавички и две купички Volcanic, Stoneware за £35.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07ZDL7RB9?th=1&psc=1

Правоъгълната тавичка сама по себе си струва £41 в Амазон.

# 131
За търсещите куфари има много хубави оферти от този магазин https://www.schulranzen-onlineshop.de/american-tourister/america … n-trolley-s-55-cm
Приема плащане от Амазон, аз и така и ги намерих!

# 132
  • София
Сайтът е истински нали? Цените на намалените модели са много ниски наистина - чак нереално.
Дава и още 10% намаление, ако се абонираш за "спам". Доставката е 4.95 евро, над 49е е безплатна.
Аз си харесах един модел и много се чудя дали да пробвам да поръчам. Същия в амазон ми го дава 3 пъти по-скъп.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 10:59 от brayan__

# 133
  • София
Наистина много ниски цени. Чудя се дали да рискувам . Rolling Eyes

# 134
Егати цените Flushed
Как приемат плащане с Амазон?

Общи условия

Активация на акаунт