Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 612
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, отмених доста поръчки заради положението, но ми трябват. Вие продължавате ли с Амазон или изчаквате? Чудя се какво да правя.... Доста неща купувам от чужбина, даже някои ги няма тук (Бг), за да си ги набавя.

# 346
Не съм поръчвала нищо повече от месец. Гледам да не влизам, за да не се изкуша. За съжаление идва криза и ограничавам средствата за н-ти чифт обувки или нещо не от първостепенна нужда.

# 347
И аз гледам да се ограничавам откъм глезотии, ама ми трябват за ежедневни нужди. Thinking Даже имам и абонамент за save&subscribe, май ще го спирам.

# 348
  • Sofia
Аз поръчвам. До момента и всичко съм си получила. Не знам със затварянето на границите колко време ще чакам за следващите, но и нищо спешно нямам.

Поръчвам и от други сайтове, където доставчик е  UPS - от тях имам имейл, че пратки, които те транспортират за момента няма да бъдат засегнати.

# 349
Аз имам една поръчка отпреди 2 дни. Ще има да почакам.... Има ли други с поръчки?

# 350
Аз имам поръчка от миналата седмица, в понеделник беше в UK склада на Габиели.

# 351
  • Варна
Имам поръчки които пътуват към БГ и други които тепърва трябва да бъдат доставени на адреса на превозвача. Нищо спешно не съм поръчвала и да закъснеят не ми е проблем.

# 352
Сутринта получих мейл, че пратката ми е при превозвача и следобед, че е натоварена за БГ

# 353
  • Варна
И аз правя поръчки. Надявам се, че ограниченията които се въвеждат няма да  засегнат куриерските услуги и превозите на товари. Миналия четвъртък изпратих по Спиди един кашон за Испания и днес е пристигнал съвем по разписание.
Напоследък нямам какво да купувам но имам две пратки от последния курс.

# 354
  • Бургас
Аз нямам какво да купувам в последно време. Добре, че пазарувах всичко за бебето от рано. Ако по Великден пуснат някакво намаление ще търся термометър за ухо и евентуално един уред за пюрета на Авент. Но той пък ще ми е необходим  след месеци. Него мога и за летните намаления да го оставя.
Ограничих се до необходими покупки само, че доста ме притеснява кризата коята се задава.

# 355
  • София
Не купувам, просто не мога да намеря нещо, което да ми е крайно необходим.
Иначе вчера получих тавичките на Ле крюзет- изключителни.
Чакам и една кукла от испанците, но ГГБГ затвори офиса в Мадрид, та кой знае кога ще пристигне.

# 356
Кои са тавичките,линк може ли?

# 357
  • София
Тази кана Брита на добра цена ли е? Днес моята ми се стори малко захабена та реших да погледна.. https://www.amazon.co.uk/BRITA-Marella-water-filter-MAXTRA/dp/B0 … x=brit&sr=8-5
Или пък тази (някакъв непознат за мен модел): https://www.amazon.co.uk/BRITA-Elemaris-water-filter-MAXTRA/dp/B … x=brit&sr=8-7

# 358
  • София
Разбира се, взех ги на 36 паунда. Малката е за две порции, но голямата спокойно става за 4- ма. Преди време някой беше пуснал линк за червените, че са намалени, аз ги изпуснах, сега намалиха черните. Така че ги следи ако прояваваш интерес.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07ZDLB223/ref=ppx_yo_mob_b_tra … ie=UTF8&psc=1

# 359
Стоките си се движат из Европа. Всеки ден получавам стока от Северна Италия. Друг е въпросът, че пипам с ръкавици..
Разглеждам сайта, но нищо не мога да харесам. Нещата в кошницата ми достигнаха невиждани върхове, а аз уж чакам да поевтинеят.

Общи условия

Активация на акаунт