Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София, Манастирски ливади
Доставката ми излиза 22.90 Евро до България. За куриер не мога да отговоря.

# 676
Здравейте,
Уж не съм боса в онлайн покупките, но нещо не мога да се ориентирам колко ще ми струва доставката на тези капсули до България? И ако ги поръчам до България, как, с кой куриер би трябвало да ги получа?
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07WNYH88B/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1
Стойноста на доставката ще я видиш на предпоследна стъпка, понеже е различна винаги. Има опция после да се върнеш назад, затова проверявай спокойно.
С кой куриер работят не знам, аз не поръчвам с директна доставка, а с превозвач.

# 677
Почти колкото струват капсулите
За доставчик не се знае.

# 678
Сега вече видях доставката колко е. До немски адрес има 4 евро доставка, те тежат 3,5 кг, като платя на превозвач и цената им  става почти колкото тук. Благодаря на всички, които писаха!

# 679
  • София
Добави нещо за 4 евро и може доставката до немски адрес да падне.

# 680
Аз си ги купих от англ.амазон точно тези капсули но 105 броя  на 21£  и то над 20£ доставката ми беше безплатна ,а на превозвача платих 8 лв .Харесвам фери капсули за пране и ги купувах на 18 паунда ама сега са скъпи

# 681
  • Fairbanks, Alaska
Как мога да се свържа с испанската версия на Амазон? Имам отменена поръчка, днес ми звъннаха, но не можахме да се разберем. Пробвах чрез телефонният номер, но не го набира. А електронните съобщения изключват обратна връзка.

# 682
  • Сф
Пробвай да пишеш на  cs-reply@amazon.es

# 683
  • София
И аз имам пусната поръчка от испанския Амазон, която трябваше вчера да доставят до склада на ГГБГ, но не е отразена като приета. Няма проследяващ номер и се чудя колко дни да изчакам, за да им пиша.

# 684
letas, имах същия случай, но с поръчка от немския амазон. Тракинг номера показваше, че е оставена на сигурно място, а не беше отразена при ГГБГ, не се появи и с първия пристигнал курс след "получването ѝ". GGBG коментираха, че "някои куриери започнаха да дават невярна информация".  Писах на амазон и веднага ми върнаха парите. Според мен не отлагай и се свържи с Амазон.

# 685
  • Popovo
GGBG започнаха ли да приемат пратки  в Испанския си склад вече?Писах им съобщение, но нямам отговор.
Бяха преустановили временно курсовете от Испания.

# 686
  • Mediterraneo
Учудвам се от проблемите с испанския Амазон. Аз пазарувам изключително много, поръчките дори в тежкото ИП( две седмици абсолютно бяхме блокирани), идваха по- бързо отпреди ИП. Започвам да си мисля, че е заради превозвача, не знам. Не съм имала отказана или забавена поръчка никога, наистина.

# 687
  • София
ГГБГ са много тегави на информация. Имах пратка в склада им в Мадрид, точно преди да го затворят камиона тръгва с моята пратка, а аз нямам от тях нито вест, нито кост. Писах им и те ми бяха казали, че като отворят офиса, ще видят къде е моят пакет. В крайна сметка се оказа, че пакета пътува насам и ми се обадиха да си го взема. Момичето в офиса в СФ каза, че имат проблем с отразяването на получените пратки в Мадрид. Т.е. пратката е там, но не пускат адекватно имейли.

# 688
  • София
Аз избрах някаква опция с безплатна доставка, но по-бавна и няма товарителница, по която да я следя. Това изписва на поръчката в Амазон: "За съжаление нямаме последващи актуализации за тази доставка. Ако имате нужда от информация за доставка, моля свържете се с Royal Mail" . Даже и да им пиша, както гласи съобщението, куриерите работят с товарителници и не виждам как ще ми открият пакета. Ще изчакам и утре. В профила си съм сложила телефона, който са дали в ГГБГ на склада им в Испания. Надявам се все пак да е активен и да им звъннат.

# 689
Здравейте, instant pot на добра цена дали има някъде в момента? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт