Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Бихте ли ми препоръчали капсули за Неспресо машина? Някои, от които сте доволни и са на добра цена.

Leila, от италианския амазон взех микс на тази марка и червените и сините най-много ми харесват. Писала съм по-подробно за тях в темата за неспресо. За цената, прицени си къде са ти по-изгодни, но сега в английския със Subscribe излизат на 10 и нещо.
 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01LQQQWG2/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
CocoNuts, може ли линк към темата за неспресо? Не я намерих.

https://www.bg-mamma.com/?topic=744708.msg39816667#msg39816667
Тук съм дала линк с описание на различните видовете.

# 211
  • София
Има нещо сбъркано в описанието - 9 гр тежи сета.... сигурно е 9 кг , но пък гледам подобен е 7 кг.....

# 212
Има нещо сбъркано в описанието - 9 гр тежи сета.... сигурно е 9 кг , но пък гледам подобен е 7 кг.....
При мен пише това- Shipping Weight: 6.8 kg.

# 213
Здравейте!
Получих подарък 150 долара от томбола от колеги в Щатите и те решиха да ми я дадат като amazon gift card, само че явно не са допрочели условията на тези гифт карти, защото на мен ми казаха, че мога да я използвам в Amazon.co.uk, а от информацията в сайта разбирам, че не е така и може да се използва само в Amazon.com.
Таааа... въпросът ми е има ли някой съфорумец, който да е пазарувал от там, защото за мен е тъмна Индия... Всички стоки/търговци ли са в Щатите и съответно шипмънтите ще пристигат от там, или има и Английски търговци, които да пращат в Англия (съответно с безплатна доставка над определена сума).
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 214
  • Sofia
Гифт картата важи за съответната версия на амазон. Не може с гифт карта от американския, да се пазарува в европейските.
В 99% от случаите нещата са изпратени от САЩ. Не знам дали има опция за такъв вид филтър (аз лично гледам съответния продавач откъде шипва). Безплатна доставка няма.
Има global shipping , с който всички такси се удържат предварително от амазон (транспорт, мито и ддс, ако има), като един вид , ти упълномощаваш амазон да плати тези такси от твое има на съответните митнически органи и не се занимаваш, а пратката пристига у вас.

# 215
Здравейте ! Спешно търся тиган за палачинки и омлети , ще се радвам на препоръки Flowers Hibiscus

# 216
Гифт картата важи за съответната версия на амазон. Не може с гифт карта от американския, да се пазарува в европейските.
В 99% от случаите нещата са изпратени от САЩ. Не знам дали има опция за такъв вид филтър (аз лично гледам съответния продавач откъде шипва). Безплатна доставка няма.
Има global shipping , с който всички такси се удържат предварително от амазон (транспорт, мито и ддс, ако има), като един вид , ти упълномощаваш амазон да плати тези такси от твое има на съответните митнически органи и не се занимаваш, а пратката пристига у вас.

Благодаря за отговора Simple Smile Това до някъде също ме устройва... Ще се поразровя да видя. В краен случай, до колкото разбрах, гифт картата няма краен срок за ползване, така че мога и да я използвам ако имам някой познат в САЩ, който да ми донесе пратката до България, което пак си е вариант...

# 217
Здравейте ! Спешно търся тиган за палачинки и омлети , ще се радвам на препоръки Flowers Hibiscus
Silit, модел Salto

# 218
  • Сф
Забранил си личните, затова пиша тук.
до края на другата седмица съм в САЩ. Ако действаш бързо и не е голямо , мога дс ти го донеса ( тип очила, бижу, часовник). За по- голяма праткА не бих се наела. Пиши ми , ако решиш

# 219
  • София
Има вариант с превозвач от Щатите.. Например GGBG имат офис там.

# 220
  • Sofia
Познат/приятел  е най- добрия вариант за доставка от Щатите.

# 221
Забранил си личните, затова пиша тук.
до края на другата седмица съм в САЩ. Ако действаш бързо и не е голямо , мога дс ти го донеса ( тип очила, бижу, часовник). За по- голяма праткА не бих се наела. Пиши ми , ако решиш
Много благодаря за отзивчивостта! Да, мислех да поръчам часовник за приятеля ми, от друго нямам нужда. Ще ти пиша ЛС Simple Smile

# 222
Анулирах поръчка със складов продук, защото исках да направя корекция в поръчката, а от съпорта не можеха да ми помогнат. Кога ще се появи складовият продукт отново, имате ли наблюдения????

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:02 от preci

# 223
  • София
Анулирах поръчка със складов продук, защото исках да направя корекция в поръчката, а от съпорта не можеха да ми помогнат. Кога ще се появи складовият продукт отново, имате ли наблюдения????
Аз така съм анулирала и се появи след 2 дни, но нямаш гаранция каква ще е цената.

# 224
При мен се появи веднага, но цената беше друга...

Общи условия

Активация на акаунт