Изпит по етика

• 62 805
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам 5.53, първото ми желание е медицинска сестра.
Има оценки. Доволни лк сте?

# 616
Кога да очакваме самото класиране? Някъде дали има баловете от мин година да се ориентирам.

В сряда 13.07.

https://mu-plovdiv.bg/wp-content/uploads/2022/05/grafik-klasirane-2022.pdf

Ето целия график на класиранията

# 617
Може ли някой да ме ориентира.Важно е какво си писал като първо желание ли за първо класиране?Тези,които са посочили моята избрана първа специалност като второ,трето желание ,конкуренти ли са ми?

# 618
Може ли някой да ме ориентира.Важно е какво си писал като първо желание ли за първо класиране?Тези,които са посочили моята избрана първа специалност като второ,трето желание ,конкуренти ли са ми?
Гледа се първо желание, дори да имат по висок бал от теб, но тяхното желание е 2 или 3 не са ти конкурент

И аз съм доволна от оценката, като се има предвид че нямах време за учене хахахха.
Не виждам дали са изнесли списъка с всички записали са се за изпита с оценките от изпита.
На 13 трябва да излезе класирането и от 14 записването. Да знаете дали се плаща цялата годишна такса или само за 1 семестър. Евентуално моята такса е 5100 и затова се чудя.

# 619
Здравейте, момичета!
Доволни ли сте от резултатите?
Има ли някоя от вас, написала медицинска козметика на първо желание? И какви са ви оценките от матурата по бел?

# 620
Колко ви е балът?

# 621
Аз съм писала медицинска козметика на първо желание. Балът ми е 21.4
Има ли някоя от вас с медицинска козметика?

# 622
Dobi, плаща се само 1-ви семестър.
Гледа се първо желание, дори да имат по висок бал от теб, но тяхното желание е 2 или 3 не са ти конкурент

И аз съм доволна от оценката, като се има предвид че нямах време за учене хахахха.
Не виждам дали са изнесли списъка с всички записали са се за изпита с оценките от изпита.
На 13 трябва да излезе класирането и от 14 записването. Да знаете дали се плаща цялата годишна такса или само за 1 семестър. Евентуално моята такса е 5100 и затова се чудя.

# 623
Има ли някой с първо желание медицинска козметика? Оценката ми е 5,34. Ще е важна и оценката по БЕЛ.
Dobi, ти платено обучение ли ще си? Какви са тези суми?

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 19:24 от Pepi Tarasevich 722357

# 624
Има ли някой с първо желание медицинска козметика? Оценката ми е 5,34. Ще е важна и оценката по БЕЛ.
Платено да, вече съм била веднъж студент държавна поръчка.
Направих оценките в ексел, но не мога да ги прикача, ако някой знае как или иска да пише, ще ги изпратя, за да може да разгледа през филтър какви са оценките за неговото желание
Като смятам другите какви оценки имат, даже бала като го смятам с 6-ци от БЕЛ трябва да съм вътре

# 625
Dobi, би ли ми изпратила таблицата, за която говориш на email danieladieva@gmail.com? Аз съм с бал 22.56 и предполагам съм вътре и аз.
Направих оценките в ексел, но не мога да ги прикача, ако някой знае как или иска да пише, ще ги изпратя, за да може да разгледа през филтър какви са оценките за неговото желание
Като смятам другите какви оценки имат, даже бала като го смятам с 6-ци от БЕЛ трябва да съм вътре

# 626
Предполагам, че платеното обучение са отделни бройки от обявения държавен прием?

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 21:12 от Pepi Tarasevich 722357

# 627

Може ли и аз да получа таблицата? Gmail: ayshe.mandradji2003@gmail.com

# 628
Има класиране, приети ли сте?

# 629
Приета съм.
Има класиране, приети ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт