Изпит по етика

• 61 476
  • 789
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте момичета,
търся сборника с тестове по етика за МУ- Пловдив 2024г.
В книжарницата е изчерпан, но ми казаха че може и да е с издание от 2023г.
Детето иска да кандидатства в МУ Пловдив, като се е насочила към медицинска козметика. Струва ли си или да запише друго нещо

# 781
Здравейте момичета,
търся сборника с тестове по етика за МУ- Пловдив 2024г.
В книжарницата е изчерпан, но ми казаха че може и да е с издание от 2023г.
Детето иска да кандидатства в МУ Пловдив, като се е насочила към медицинска козметика. Струва ли си или да запише друго нещо
Здравейте, ако сте открили сборника моля ви пишете ми, за да разменим контакт. Ще кандидатствам за Медицинска сестра, но не успях да го намеря този сборник, имам само този от 2021 година

# 782
Здравейте!
Има ли тук първокурсници МС в Пловдив?
Моля, ако има да ми пишат, ще съм много благодарна.
Става въпрос за дати за изпити.
Аз съм там! Очаквам изпита вече.

# 783
Успех на всички утре!

# 784
Здравейте! Някъде може ли да се види минимлания бал от миналата година за мед.козметика за гр.Пловдив?И знаете ли кога обявяват местата за платено обучение?

# 785
Здравейте някой има ли го понеже не го намирам никъде за Пловдив може и лично предаване

# 786
Здравейте, искам да попитам относно курса по етика, който предлага МУ Пловдив. Някой от вас карал ли го е? Искам да знам дали си струва. Какво представлява самия курс? Разбрах, че е онлайн. Кой го води и какви теми засяга? Подготвя ли ни за самия изпит? Чудя се дали да го запиша този курс или да се подготвям сама с учебниците и помагалата д тестове, качени на сайта на МУ. Ако някой е наясно с курса, моля да сподели опит.

# 787
Здравейте, дали все още учите за медицинска сестра?Темата е стара и не знам кой на къде се е развил.Ако сте може ли да кажете как преминава учебния процес,може ли да се съчетава с работа? Трябва ли да напускам работата си която всъщност не е с фиксирано работно време ,дали ще мога да ги съчетавам ако ме приемат ?Благодаря

# 788
  • Пловдив
Здравейте !

Има ли и други, които ще кандидастват тази година с изпит по етика. Аз съм се насочила към специалността помощник-фармацевт. За съжаление имам друго висше образование и ще трябва да бъда платено, но съм решила, защото работата ми е свързана с фармацията и най-накрая се реших.

Ако може тези, които учат вече за помощник-фармацвет да споделят каква е точно програмата в първи курс ? Кое е задължително да се посещава и всъщност остава ли някакво свободно време през деня ?

# 789

Общи условия

Активация на акаунт